Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Německo ví, jak na to: Eutanazie jenom pro očkované! Šílená doba přináší šílená pravidla. Ohybatelný etický kodex. Neohrozí to byznys? Potřebná lidská blízkost. A jedna dávka na popravu bude stačit? Lépe už to nejde!

Německo ví, jak na to: Eutanazie jenom pro očkované! Šílená doba přináší šílená pravidla. Ohybatelný etický kodex. Neohrozí to byznys? Potřebná lidská blízkost. A jedna dávka na popravu bude stačit? Lépe už to nejde!

24. 11. 2021

Tisk článku

Redakce Protiproud přináší zprávu o bizarním rozměru očkovacího šílenství, které vcelku logicky vede zájemce o zavraždění na vlastní žádost nejprve na očkovací stanoviště

Neočkovaná osoba v Německu nemůže odejít ze světa formou „asistované sebevraždy“. Německá asociace pro eutanazii oznámila, že eutanazii lze provádět pouze u očkovaných pacientů.

"Od dnešního dne se v našem sdružení uplatňuje pravidlo 2G doplněné o opatření, jako jsou rychlé testy před setkáními v uzavřených místnostech," uvádí se v prohlášení Německé asociace pro eutanazii.

Eutanazie (…) vyžaduje lidskou blízkost. Blízkost však poskytuje živnou půdu pro přenos koronaviru. Při nesnadném úkolu je třeba sladit ochranu zaměstnanců a lékařů s praktickou organizací našeho každodenního života,“ radí vedoucí lékařského týmu, Dr. Martin Goßmann.

„Asistovaná sebevražda“ se stává v Německu stále populárnější. Ústavní soud loni otevřel lékařům možnost asistovat při smrtícím zákroku s odůvodněním, že „podstatným prvkem sebeurčení každého občana je rozhodování o konci vlastního života“Navíc: podle soudu má občan právo na pomoc třetích stran při ukončení své pozemské existence v určitých situacích, jako je nevyléčitelná nemoc a za účelem zmírnění utrpení.

Až 72 % respondentů bylo dle jakéhosi výzkumu za povolení aktivní asistované sebevraždy, což podnítilo Německou lékařskou asociaci, aby provedla změny ve svém etickém kodexu. V důsledku toho může od letošního roku zdravotnický pracovník asistovat při sebevraždě „pasivním způsobem“, to znamená podat jed, který si pacient musí vzít sám.

 

Čtěte ZDE: Smrt jde Evropou: Nečekanou obětí Portugalsko. Praktiky nacistického Německa ve jménu dnešního pokroku. Socialistické pohanství vítězí. Problém s Hippokratovou přísahou a křesťanská brzda. Dočkáme se znovu genocidy?

Taková nařízení v současnosti existují ve čtyřech zemích EU: v Nizozemsku, Belgii, Lucembursku a Španělsku. Příslušný zákon přijal portugalský parlament v lednu, ale portugalský ústavní soud vznesl určité námitky. Ve Švýcarsku, kde působí dlouholetá organizace Dignitas, není nepřímá pomoc při sebevraždě trestná.

Eutanazie je především mimořádně výnosný byznys. Léky používané k pomoci při sebevraždě stojí od 500 USD (pentobarbital) do 5 000 USD (sekobarbital). Není divu, že kliniky eutanazie si za své služby účtují spoustu peněz. V Evropské unii vzkvétá i takzvaná eutanaziová turistika, která zahrnuje cestování do zemí, kde je asistovaná sebevražda legální.

Němečtí nacisté eutanázii rovněž propagovali. Ale že by byla jen pro očkované, to nenapadlo ani Mengeleho. Pokrok nezastavíš.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky