Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Velká vakcinační genocida: Kolik dětí je třeba zabít injekcí, aby se jedno zachránilo? Seriózní studie vyvracejí lži médií a politiků. Pfizer a jeho byznysové nekonečno. Rezignace na matematiku a statistiku. Neslýchaně špinavá hra

Velká vakcinační genocida: Kolik dětí je třeba zabít injekcí, aby se jedno zachránilo? Seriózní studie vyvracejí lži médií a politiků. Pfizer a jeho byznysové "nekonečno". Rezignace na matematiku a statistiku. Neslýchaně špinavá hra

29. 12. 2021

Tisk článku

Heinz Steiner na základě veřejně dostupných dat zjišťuje otřesné skutečnosti o působení vnucované plošné vakcinace na mladé generace

Stále více vlád tlačí na očkování nezletilých proti covidu. Je to šílené a bude to stát životy mnoha dětí. Mnohem víc, než co covid-19 kdy dokázal. Ale relevantní studie a data politiky u moci nezajímají.

Covid-19 je pro nezletilé obecně neškodný. Imunitní systém dětí si s koronavirem většinou poradí velmi dobře. Velmi málo z nich vážně onemocní a ještě méně jich na to zemře.

Americký lékař Toby Rogers intenzivně pracuje s covid-19 a novými experimentálními vakcínami. Zajímavé informace poskytuje ve velmi zasvěceném článku o těchto vakcínách. Ty jsou následně důležité i pro téma tohoto článku – proočkovanost dětí.

NNTV

Jedna teoretická veličina, s níž se v různých modelech pracuje, je „číslo potřebné k očkování“ (NNTV). Tedy počet očkování, která musí být provedena, aby se předešlo jedinému případu, hospitalizaci, přijetí na jednotku intenzivní péče nebo úmrtíExistují 4 různé NNTV, které lze vypočítat. Je to podobné jako „Number Needed to Treat“ (NNT). To znamená počet lidí, kteří musí být léčeni konkrétním lékem, aby se zabránilo hospitalizaci, intenzivní péči nebo smrti.

Mimo jiné se odvolává na následující údaje:

Pomocí velkého souboru dat (500 000) z terénní studie v Izraeli vypočítali němečtí a nizozemští vědci NNTV mezi 200 a 700, aby zabránili případu covid-19 pro vakcínu mRNA prodávanou společností Pfizer. Šli dále a zjistili, že NNTV pro prevenci smrti je mezi 9 000 a 100 000 (95procentní interval spolehlivosti), přičemž 16 000 je bodový odhad.

V jiných výpočtech je NNTV podle Rogerse 88 ku 256, aby se zabránilo případu covid-19. Odkazuje také na Roberta Kennedyho a klinické studie společnosti Pfizer. Ta ukazuje na zvýšenou úmrtnost mezi očkovanými:

„V 6měsíční klinické studii společnosti Pfizer pro dospělé došlo k 1 úmrtí na covid z 22 000 ve skupině s vakcínou („Léčba“) a ke 2 úmrtím na covid z 22 000 ve skupině s placebem. Takže NNTV = 22 000. Háček je v tom, že ve skupině s vakcínou došlo k 5 úmrtím na infarkt a pouze k jednomu ve skupině placebo. Na každý život zachráněný covidem zabije vakcína Pfizer 4 lidi na infarkt. Celková mortalita v 6měsíční studii byla 20 ve skupině s vakcínou a 14 ve skupině s placebem. To znamená 42procentní nárůst celkové úmrtnosti mezi očkovanými. Vakcína ztrácí prakticky veškerou účinnost po 6 měsících, takže studie musela být přerušena. Zaslepení bylo odstraněno a vakcína byla nabídnuta skupině s placebem. V tomto okamžiku stoupající linie poškození již dávno proťala klesající linii účinnosti."

Čtěte ZDE: Tichá střelba s "tlumičem": Nejde jen o bezprostřední následky vakcinace. Likvidace přirozeného imunitního aparátu. Koordinovaný strach - Injekce - Potlačení přirozené imunity - Mírné infekce - Hromadná smrt. Podaří se?

A s dětmi?

Děti ve věku 5 až 11 let mají velmi nízké riziko úmrtí na covid. metaanalýze, která shromáždila data z 5 studií, našli výzkumníci ze Stanfordu Cathrine Axfors a John Ioannidis průměrnou míru úmrtnosti (IFR) 0,0027 procenta u dětí ve věku od 0 do 19 let . U dětí ve věku od 5 do 11 let je IFR ještě nižší. V závislosti na tom, na kterou studii se podíváte, je covid-19 u dětí méně nebo nanejvýš stejně nebezpečný jako klasická sezónní chřipka.

To přirozeně vyvolává otázku, kolik dětí by muselo být očkováno vakcínou Pfizer, aby se zabránilo jediné hospitalizaci, přijetí na jednotku intenzivní péče nebo jedinému úmrtí. Podle Dr. Rogers použil data z aplikace EEA společnosti Pfizer a analýzu rizik a přínosů FDA. Jeho závěr vede k tomuto:

„Počet očkování potřebných k zabránění jediné hospitalizaci, přijetí na jednotku intenzivní péče nebo úmrtí je tedy podle údajů společnosti Pfizer nekonečný. Mohli byste očkovat každé dítě ve věku 5-11 let v USA a nezabránili byste pobytu v nemocnici, přijetí na JIP nebo úmrtí na koronavirus, jak ukazují údaje z vlastní klinické studie společnosti Pfizer předložené FDA. Pfizer má samozřejmě rád takové nekonečno, protože to znamená nekonečné zisky. (Technicky je výsledek "nedefinovaný", protože nemůžete matematicky dělit nulou, ale můžete vidět, na co narážím.)"

Neúprosná čísla

Rogers uvádí, že podle CDC od začátku „pandemie“ zemřelo na covid-19 nebo s ním v USA údajně celkem 170 dětí ve věku od 5 do 11 let. Takže 0,1 procenta všech úmrtí souvisejících s covidem ve Spojených státech z 8,7 procenta populace. Jinými slovy, úmrtnost na/s covidem je v této věkové skupině prakticky zanedbatelná. 

Pfizer mRNA dávka „funguje“ jen asi půl roku – vakcína oficiálně zvyšuje riziko v prvním měsíci, nabízí střední ochranu ve 2. až 4. měsíci, a poté se stává méně účinnou. Jakékoli modelování by muselo být založeno na účinnosti vakcíny ve vztahu k 57 (170/3) dětem, které by jinak zemřely na onemocnění související s Covidem do šesti měsíců, řekl Dr. Rogers.

Podle FDA má vakcína Pfizer v nejlepším případě ochranný účinek 80 procent proti hospitalizaci nebo úmrtí na covid nebo s ním. Pak to spočítá: „Pokud byste tedy dali dvě dávky Pfizeru všem 28 384 878 dětem ve věku 5–11 let (což Bidenova vláda plánuje udělat), zachránilo by to maximálně 45 životů (0,8 účinnost x 57 úmrtí, která by jinak by došlo v tomto období = 45).

Jeho závěr z toho:

„NNTV, která má zabránit jedinému úmrtí v této věkové skupině, je 630 775 (28 384 878 / 45). Jde však o dvojitou vakcinaci, takže počet se zdvojnásobí na 1 261 550, pokud někdo chce vypočítat NNTV na injekci. Toto je doslova nejhorší NNTV v historii očkování."

A teď to začíná být zajímavé: od května letošního roku mají k této vakcíně přístup i děti ve věku 12-15 let. Během této doby bylo hlášeno 128 smrtelných vedlejších účinků po injekcích mRNA u 12- až 24letýchNa nahlášení zbývá ještě několik týdnů.

Kirsch, Rose a Crawford (2021) odhadují, že VAERS 41krát méně hlásil smrtelné reakce, což by zvýšilo celkový počet smrtelných vedlejších účinků v této věkové skupině na 5 248. Podle toho by plán Bidenovy vlády znamenal, že 5 248 dětí by bylo zabito injekční stříkačkou Pfizer s mRNA, aby se zachránilo 45 dětí před smrtí koronavirem. Nebo zkrátka na každé dítě zachráněné očkováním by očkováním zabilo 117 dětí navíc.

I pokud bychom nebrali zřetel na odhad výše zmíněných doktorů a zůstali u oficiálních čísel (o jejich neúplnosti tak jako tak nemůže být pochyb), stále tu máme zhruba trojnásobně víc zabitých než (údajně) zachráněných. Nemluvě o daleko větším množství všemožných vedlejších účinků a trvalých následků, u nichž bude mnohdy nemožné dojít u medicínských autorit uznání o souvislosti s vakcinací. 

Nevěříte? Co takhle nějaká vědecká, recenzovaná literatura, jako je Kostoffova studie

I ta potvrzuje, že se vlády nestarají o to, kolik dětí zabijí vakcínami. Prostě je to jedno. Jeho jediným stanoveným cílem je zabránit umírání dětí na covid, bez ohledu na to, kolik dětí má droga zabít. Celková mortalita je zcela ignorována. A to i přesto, že vlastní studie společnosti Pfizer ukázala, že úmrtí na zástavu srdce bylo čtyřikrát vyšší ve skupině, která vakcínu dostala.

Studie Wallach přichází taktéž ke stejnému závěru. Nyní byla znovu publikována v odborném lékařském časopise Science, Public Health Policy and the Law.

Čtěte ZDE: Vakcína: Více lidí zabije nežli ochrání? Depopulace funguje. Zbraň hromadného ničení. 200 tisíc mrtvých v USA. Umělý původ viru. Ze slov francouzského virologa - držitele Nobelovy ceny za medicínu - mrazí. Demografové souhlasí

Necháme si zabíjet děti?

Proč nikdo nechce věnovat pozornost datům, která již existují? Již víme, že ve Spojeném království došlo se zavedením očkování dětí k obrovskému nárůstu dětské úmrtnosti. Německý Report24 o tom již informoval. A to ani nezahrnuje následky pozdější smrti z myokarditidy, které se objeví v následujících letech.

Proč jsou děti a mladí lidé vystaveni tak obrovskému nebezpečí? Nejen mainstreamová média šíří falešné zprávy o covidu u dětí. Již dříve byly publikovány zprávy, které veřejnosti odhalily mnohá nebezpečí experimentálních vakcín. Politické garnitury tyto závěry ignorují.

Především je třeba vzít v úvahu, že děti si po přirozené infekci vyvinou dlouhodobou imunitu vůči covid-19Díky tomu budou velmi pravděpodobně chráněni i v dospělosti.

Politici hrají s dětmi velmi špinavou hru, když je nutí očkovat těmito experimentálními vakcínami. Kolik rodičů se stále musí navždy rozloučit se svými dětmi kvůli smrtelným vedlejším účinkům? Kdy se lidé konečně probudí? Tlak na politiky se musí výrazně zvýšit.

Zdroj.





Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky