Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Válka s covidismem vstoupila do nové fáze: Vakcinační flotily nabírají vodu? Iniciativa 21 v akci. Do boje jdou už i studenti. Změna matrixu: Ne očkování mediků! Půjde ministr Válek do naha? První vlaštovky ještě jaro nedělají, ale...

Válka s covidismem vstoupila do nové fáze: Vakcinační flotily nabírají vodu? Iniciativa 21 v akci. Do boje jdou už i studenti. Změna matrixu: Ne očkování mediků! Půjde ministr Válek do naha? První vlaštovky ještě jaro nedělají, ale...

5. 1. 2022

Tisk článku

Michal Semín konstatuje, že na naší frontové linii boje s totalitou Velkého resetu došlo k několika zásadním průlomům, které přinejmenším signalizují, že novodobí "občané druhé kategorie" se nevydají totalitě bez odporu

Ještě před pár týdny by to bylo nemyslitelné. O aktivitách a postojích protestních anticovidistických iniciativ – ryze odborných i politických – se snad jen s výjimkou Parlamentních listů či Echo24 psalo jen na webech alternativní mediální scény. 

Včerejší tisková konference Iniciativy 21 však překvapila nejen její organizátory, když zájem mainstreamových novinářů předčil veškerá očekávání. A nutno dodat, že ani jejich referování o akci nebylo, až na výjimky, tendenční či zkreslující. Jako třešničku na dortu jsme si pak mohli vychutnat večerní diskusi na CNN Prima News, v níž advokát a jeden z členů Iniciativy 21 Jindřich Rajchl položil argumentačně na lopatky jednu z hlavních tváří kovidoalarmismu a vakcinační propagandy profesora Hořejšího.

Průlom?

 Zdá se, jako by byl mediální monopol prolomen. Co se to děje? Že by první vlaštovka návratu do normálu? Kladná odpověď na tuto otázku je rozhodně předčasná, přesto nelze nevnímat jistý posun v chování tvůrců veřejného mínění. Důvod je zřejmý – hněv sice menšinové, nicméně stále odhodlanější části společnosti, aktivně se bránící proti nástupu nové formy totality, den ode dne narůstá. Svědčí o tom i přibývající deklarace členů různých profesních skupin, odmítajících povinné očkování proti mutujícímu viru, které nejen že před nákazou nechrání, ale potenciálně ohrožuje naše zdraví i holé životy. 

Jako první se ozvali lékaři (na seznamu je jich aktuálně přes 1900), po nich nelékařský personál, tedy zdravotní sestry a pracovníci v sociálních službách (přes 6700!), následně právníci (přes 300) a před koncem roku přišli s vlastní deklarací odporu vůči povinné vakcinaci příslušníci armády, policie a hasičského sboru. Ta má za pouhých pár dní na svém kontě takřka 5200 jmen členů integrovaného záchranného systému, z čehož plyne jedno jediné – v případě, že by se byť jen polovina signatářů jednotlivých profesí rozhodla dát přednost svobodě a zdraví před aktuálním zaměstnáním, tak se nám zhroutí klíčové pilíře veřejné infrastruktury. 

Čtěte ZDE: Pokličkový protest pokračoval před ČT: Občané odmítají cenzuru a neustálé veřejnoprávní lži. Mediální hráz stále více protéká. Kdy praskne? Spojenectví Říp: Neplaťme poplatky - nekrmme hydru!

Má-li tedy nová vláda, jejíž praktické kroky se od té Babišovy zatím nijak neliší, alespoň špetku sebezáchovných instinktů, tak se i navzdory notičkám zpoza hranic musí tvářit, že probuzenou antitotalitně smýšlející část společnosti vnímá. Již brzy uvidíme, jak na jeden z posledních podnětů z řad svobodymilovných občanů bude reagovat ministr očkování Vlastimil Válek. O co jde?

Studenti zvedají hlavy: Změna matrixu 

Mezi stavovské skupiny, organizující se proti pokračující státní zvůli, se před pár dny zařadili také studenti, kteří přišli se svojí Deklarací za rovné podmínky na školách a univerzitách, v níž se mj. píše: „Jsme proti jakékoliv propagaci vakcinace proti covid-19 na školách a univerzitách. Téma očkování by se na školách vůbec nemělo vyskytovat. Je to otázka medicínská, nikoliv společenská. Toto téma vede pouze k rozdělování studentů na dvě skupiny, na očkované a neočkované, tedy na ty dobré a na ty špatné… 

Obáváme se také, že v budoucnu by neočkovaní studenti mohli být znevýhodňování i při hodnocení. Nechceme se dostat do situace, kdy hodnocení našich výkonů bude prováděno nikoliv podle znalostí, ale podle toho, zda student podstoupil či nepodstoupil očkování… Dalším problémem je, že neočkovaní studenti se již teď v některých případech nemohou účastnit některých školních akcí či předmětů, a to jim brání nejen v sociálním soužití, ale často i v úspěšném pokračování jejich studia… 

Nesouhlasíme s povinným očkováním mediků. Již na počátku této covidové krize nás politici uklidňovali, jak očkování bude zcela dobrovolnou záležitostí. Nyní ale vidíme, že opět lhali a začínají zavádět povinné očkování nejen pro některé profese, ale i pro mediky a studenty zdravotnických škol. Navíc v rozporu se zákonem.

Odmítáme povinné pravidelné testování studentů. Výsledky testů totiž nevypovídají nic o zdraví jedince. Naprosto nepřijatelný je také fakt, že na některých univerzitách si testy musí studenti hradit sami, aby se vůbec mohli účastnit výuky.“

Za touto deklarací stojí skupina studentů, která si říká Změna matrixu. Současně se obrátili na výše zmíněného ministra Válka, aby splnil svůj slib ze 4. prosince 2020, kdy na půdě Poslanecké sněmovny pronesl tato nezapomenutelná slova: 

“Když by bylo (očkování) povinné, tak budu první, který se tady připoutá od pasu nahoru nahý před tady touto sněmovnou a nepustí sem ministra”.

Video s výzvou studentů můžete vidět ZDE.

Začátek konce, nebo konec začátku?

I kdyby se všem těmto iniciativám nakonec podařilo přimět Fialovu vládu k opuštění plánu na povinnou genovou terapii – kéž by! – nebude to ani v nejmenším znamenat konec režimu Velkého resetu. Ti neotečkovaní budou i nadále občany druhé kategorie a Velký bratr si bude k zeleným kovidpasům postupně přidávat další funkce digitální totality – od měření uhlíkové stopy až po digitální peníze centrálních bank (viz můj blog na Echo24 ZDE, ZDE a ZDE).

Nebo se mýlím – kéž by! – a rostoucí vůle silně motivované části společnosti, toužící po starém dobrém světě, rozmetá – s pomocí Boží – i jiné pyšné projekty svobodě a důstojnému životu nepřátelských globálních elit.

Jedno je však jisté – tato válka (i bez Válka) je teprve v plenkách.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky