Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Sorosovci pálí ze všech kanónů: Chránit děti před zvrhlostmi? V EU není horší zločin! Maďarsko a Polsko pod dalším tlakem. Budou vládnout neziskovky? Zběsilá soudružka Jourová. Orbán musí prohrát, Polsko kapitulovat

Sorosovci pálí ze všech kanónů: Chránit děti před zvrhlostmi? V EU není horší zločin! Maďarsko a Polsko pod dalším tlakem. Budou vládnout neziskovky? Zběsilá soudružka Jourová. Orbán musí prohrát, Polsko kapitulovat

20. 1. 2022

Tisk článku

Luca Volonté dokumentuje, jaký drtivý tlak vytváří Brusel na státy, které se nechtějí podvolit ideologii zkázy - a již zcela otevřeně podporuje protivládní operace

V Polsku a Maďarsku pracují vlády pro lidi a svobodu vzdělávání. Opozice podporovaná Bruselem a LGBTI lobby pro moc a tyranský neokolonialismus. Leden vzbuzoval naděje: žena v čele Maďarské republiky? Nic lepšího pro světové feministky. Ale bývalá ministryně pro rodinu Katalin Novaková měla na globalistické lobby opačný účinek: žena, matka a také křesťanka? Další urážka autokrata a tyrana Orbána vůči pokrokové modernosti!

Jako by to nestačilo, maďarský ústavní soud 9. ledna potvrdil všechna čtyři konzultativní referenda prosazovaná maďarskou vládou, v nichž žádá občany, aby potvrdili Orbánova rozhodnutí na obranu integrity výchovy dětí a mládeže a práv rodičů v oblasti vzdělávání a školství. Tedy právě onen zákon proti pedofilii, který vládci EU a lobby LGBTI přejmenovali na "zákon proti homosexuálům".

Kdyby v tomto prostoru ještě existovala logika a zdravý rozum, našli bychom v této pokřivené definici potvrzení, že LGBTI lobby se proto označují za pedofily.

Ofenzíva proti Orbánovi

12. ledna se na internetu objevilo nejméně deset nevládních organizací podporovaných Sorosem (v čele s Amnesty International a Budapest LGBTI Pride). Zveřejnily na internetových stránkách "Ungarn Heute" dopis, v němž vyzývají voliče, aby referendum zneplatnili, aby se vyhnuli kvoru (které by nezneplatnilo stávající zákon) o otázkách "diskriminujících" LGBTI osoby.

Následující den začala mistrně vykonstruovaná preventivní kampaň, která měla případné vítězství Orbána a jeho koalice v příštích volbách prohlásit za protidemokratický podvod. Daniel Hegedüs, který je transatlantickým stipendistou pro střední Evropu v German Marshall Fund ve Spojených státech (fond financovaný známými "filantropy"), ve svém dlouhém projevu na Euronews prohlásil, že poslední platné volby v zemi byly ty z roku 2010 a že Evropa by se již měla připravovat na to, aby prohlásila blížící se volby (3. dubna) za neplatné a zmanipulované - tedy samozřejmě pro případ, že opět vyhraje Orbán.

Téhož dne, 13. ledna, oznámila agentura AFP, že spustila webovou stránku lakmusz.hu, která má bojovat proti volebním dezinformacím v Maďarsku - díky finančnímu příspěvku od unijních institucí.

Ani ne 24 hodin poté, 14. ledna, učinila komisařka Rady Evropy pro lidská práva Dunja Mijatovičová nejšílenější z prohlášení: "Orbánova vláda musí přestat instrumentalizovat LGBTI lidi... referendum je hluboce politováníhodné... otázky a zákony nesprávně spojují homosexualitu s pedofilií a omezují svobodu projevu a vzdělávání... komplexní sexuální výchova (potraty, antikoncepce, genderová dogmata a transgenderismus)... je nezbytná a pomáhá budovat inkluzivnější společnost". Jedním slovem, Orbán se mýlí, když dává lidem hlas, a ten, kdo by měl jménem organizace, která hájí právní stát a demokracii, dohlížet na lidská práva, by chtěl lidem zacpat ústa.

Čtěte ZDE: Maďarská cesta záchrany: Nazvat věci pravými jmény. Geniální Orbánova politická taktika. Na co se hodí přímá demokracie? Pod palbou "křesťanských demokratů" z Bruselu. Velká inspirace

Ve stejný den se na OBSE a její Oddělení pro monitorování voleb (ODHIR) obrátilo 20 nevládních organizací s žádostí, aby tento orgán provedl rozsáhlý monitoring, který se v evropských zemích nikdy neprováděl, a ne pouze vyhodnocovací misi, kvůli nebezpečné předvolební rétorice a diskriminaci LGBTI osob (kvůli referendu). Asi třicet poslanců Evropského parlamentu z levicových stran napsalo "prezidentce" von der Leyenové a žádali o vyloučení maďarského komisaře Olivera Várhelyiho z EK, protože byl obviněn (bez jediného důkazu), že spolu s Orbánem podporuje chaos v Bosně a Hercegovině.

Stručně řečeno: Unijní a globalistické organizace jsou odhodlány v každém případě zvítězit nad Orbánem a jeho vládou křesťanské identity (soudružka Pekarová-Adamová z TOP 09 byla v pozici šéfky sněmovny součástí této koordinované unijní operace, pozn. PP).

I Polsko je na odstřel

Stejné jsou i události posledních dnů ve vztahu k Polsku. Volby budou příští rok a válka bude dlouhá. Evropská komise 12. ledna ústy Věry Jourové, agentky Sorose a jeho "evropských hodnot", oznámila, že se Brusel rozhodl požádat Soudní dvůr EU, aby Polsko potrestal měsíční pokutou (vedle pokuty za používání uhlí) za reformu soudního systému, která postihuje zpolitizované soudce. Následující den jeden z opozičních lídrů Aleksander Miszalski obvinil nový zákon o reformě vzdělávacího systému, navržený konzervativní křesťanskou vládou, že chce vrátit vzdělávací standardy do "komunistické minulosti a uzurpovat právo rodičů na vzdělání svých dětí".

Jenže zákon stanoví pravý opak: Prostý zákaz výuky LGBTI a potratové genderové doktríny ve třídách prostřednictvím nevládních organizací, a zřizuje dozor, který právě kontroluje, zda jsou respektována práva rodičů. A protože zničující zdražovací šaráda evropské levice se už naplno rozjíždí, vláda ve Varšavě odpověděla: schválila "protiinflační štít" s razantním snížením DPH z 23 % na 8 % u cen pohonných hmot a z 5 % na nulu u potravin.

Jsou ti, kteří myslí na lidi, a ti, kteří usilují o moc, aby je indoktrinovali.




Tagy článku

Doporučujeme

Porada nepodvolených: Ze Západu jde jen síra a škleb. Nikdo neví, kdo je v pekle. Spor o Rajchla? Konečná válí! Nedělejme fauly. Jak debilizovat mladé? Rozpadne se EU sama, nebo jí k tomu musíme pomoci? Slovo je tu navždy

Porada nepodvolených: Ze Západu jde jen síra a škleb. Nikdo neví, kdo je v pekle. Spor...

Putinovo vítězství: Západní politici vytočeni. Tohle se jim nestane. USA náš vzor. Je tu opět inovace podvodů před prezidentskými volbami. Nejsi občan? No a co? Tady máš řidičák - a běž to tam hodit! Tam ilegálové. U nás Ukrajinci?

Putinovo vítězství: Západní politici vytočeni. Tohle se jim nestane. USA náš vzor. Je...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky