Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Fialova bruselská koalice útočí na všech frontách: Totalitní pandemický zákon i nástroj na falšování voleb míří do sněmovny. Babiš se přidá. Pouze Okamura vzdoruje. Vláda vyhlašuje nepodvoleným válku

Fialova bruselská koalice útočí na všech frontách: Totalitní pandemický zákon i nástroj na falšování voleb míří do sněmovny. Babiš se přidá. Pouze Okamura vzdoruje. Vláda vyhlašuje nepodvoleným válku

24. 1. 2022

Tisk článku

Radek Pokorný upozorňuje na totalitní praktiky, které se pokouší bleskově uzákonit sorosovská pětikoalice, a informuje o chystané demonstraci „pod okny sněmovny“

Koaliční vláda Petra Fialy, která slibovala změnu, vskutku dostála svému slovu. Přistoupila k nevídanému utažení šroubů chatrných zbytků občanských svobod. Vrcholí tak příprava terénu k nastolení Velkého resetu a už zcela totální kontrole všech a každého podle receptury velkých bruselských vizionářů pod vedením Němce Klause Schwaba a jeho kolaborantů. 

Po tlaku veřejnosti, která se na zaplněných náměstích postavila proti novele krizového zákona, takticky ustoupila, aby vzápětí vtělila zdaleka největší restrikce do již existujícího pandemického zákona. Novela, která v případě schválení dá současné vládě do rukou legální nástroj k nekontrolovatelnému pokrčování covidové diktatury v jiném balení, míří „ve stavu nouze“ k projednávání do poslanecké sněmovny už v úterý 25. ledna. 

Jeden úder za druhým

Je příznačné, že poslanci vládní bruselské pětky (ODS, TOP 09, KDU-ČSL, Piráti, STAN), kteří mají ve sněmovně pohodlnou většinu 108 hlasů, zařadili projednání novely pandemického zákona jako první bod jednání. 

A jako druhý hned další totalitní normu, zavedení korespondenčního hlasování. Pokud to bruselská hlasovací mašina odmávne, v naší zemi už definitivně skončí svobodné volby. Více než půl miliónu hlasů ze zahraničí, od lidí, kteří s námi nežijí, by si vládní pětka mohla upravovat podle potřeby. 

Konec tajné volby za plentou ve volební místnosti pro tento exkluzívní „klub nepřátel českého státu“, je realizací skvělých soudružských zkušeností z USA při manipulaci a podvody s volebními výsledky. Jedna rána za druhou v rychlém sledu mají položit mini do základů svobody, kterou jsme si mylně mysleli, že přinesl převrat z devětaosmdesátého. Pandemický zákon je totéž v rudém.

Čtěte ZDE: Vlídná past: Nepodvolení vyhráli první bitvu. Válka ale teprve začíná. Povinné očkování jako test. Anšlus Rakouska č. 2. Naším osudem je protektorát. To už Fiala s bruselskou pětkou váhat nebude. Co teď: Normalizace, nebo vzpoura?

Na věčné časy

Novelu pandemického zákona chce vláda prosadit stůj co stůj. Pro její schválení má k dispozici drtivou většinu ve sněmovně. Kromě vládních poslanců ji totiž podporuje i většina poslanců ANO. Babiš tak dává jasně najevo, že při výrobě další okovů z dílny globalistů bude s Fialou rád spolupracovat. Proti schválení novely vystoupilo jednoznačně jen 20 poslanců SPD, kteří se vyslovili, že budou bránit schválení této normy i za pomoci obstrukcí. Jde o jeden z k posledních nástrojů, které má jediná skutečná opozice proti schválení totalitní normy Bruselanů k dispozici.

Pokud tuto podobu pandemického zákona (č. 94/2021 Sb.), o takzvaných mimořádných opatřeních při epidemii onemocnění COVID-19 dostane Filaova pětka podporovaná Babišem do rukou nástroj, jak zneužívat neexistující pandemii po neomezenou dobu. Kdykoli by pak mohli covidisté (ať už to bude Fila a spol., nebo znovu Babiš) mohli naši zemi „z preventivních důvodů“ uzavřít do lockdownových restrikcí třeba na deset let. Nebo „na věčné časy“.

Vězení po telefonu

Inovace totalitních metod spočívá i v tom, že možnost vydávat různé restrikce občanských svobod by nově platila i pro ministerstva obrany či vnitra a přináší také nový způsob vyhlašování karantén a izolací. Novela například umožní, aby ministerstvo zdravotnictví mohlo omezovat podnikání i provoz základních a středních škol – aniž by vláda musela vyhlašovat jakýkoliv nouzový stav. Bude možné přikázat testování například i dětem. A také dostanou možnost stanovit libovolně podmínky pro přítomnost osob na pracovišti či ve škole. Zcela fantasticky zní, že karanténa či izolace budou moci být nařizovány telefonem jakousi „vhodnou osobou“. 

To hlavní spočívá v tom, že ministerstvo zdravotnictví bude moci omezovat i podnikání, aniž by musela vláda vyhlašovat nouzový stav – aniž by se musela ptát parlamentu. Kromě hospod či bazénů se budou moci zavírat (především neočkovaným) i venkovní sportoviště. A kdo neposlechne, nebo se bude bouřit proti segregaci občanů na očkované a neočkované? 

Schválení této orwellovské novely, umožní státní násilím v dosud nevídané podobě. Nepodvoleným podnikatelům napálí likvidační pokutu až do 3 000 000 milionů korun. Desetitisícovými pokutami bude stíhat občanskou neposlušnost vůči všem totalitním restrikcím, které si tyran právě vymyslí (nošení náhubků a dalších vyzkoušených metod k podvolení společnosti).

Chce Fiala vyprovokovat střet záměrně?

Návrhem této normy zakotvující na věčné časy covidový apartheid v naší zemi překročila Fialova vláda Rubikon: fakticky vyhlásila válku velké části vlastních občanům, těm nepodvoleným zvlášť. Pokud bude na novele pandemického zákona trvat, a prosadí ji silou narychlo bez veřejné diskuse – a proti vůli občanů, které nereprezentuje, musí počítat s tvrdým odporem stále sílícího hnutí odporu. Ale možná jí právě o tento střet, který umožní kriminalizovat skutečnou opozici, ve skutečnosti právě jde.

Petici proti pandemickému zákonu můžete podepsat zde.

Stejným směrem míří i zmíněný pětikoaliční návrh korespondenční volby, kterou vládní poslanci zařadili jako hlavní prioritu hned za novelu pandemického zákona.

Hnutí na obranu práv a svobod, reprezentované zhruba dvacítkou stran, spolků a iniciativ vystupujících společně už od mohutné demonstrace proti covidové totalitě na Staroměstském náměstí 17. listopadu, proto pořádá v úterý 25. ledna od 14 hodin v Praze na Malostranském náměstí – takříkajíc pod okny sněmovny – další demonstraci proti pandemickému zákonu i korespondenční volbě.            




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky