Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Řinčení zbraněmi: Rusko musí ustoupit ze svého území. Nebo nás chce Rus vyhnat z NATO? K čemu je nám členství vlastně dobré? Byla to pěkná blbost. Kdo ovládá střední Evropu, ovládá svět. Kdy přijde útok na Doněck?

Řinčení zbraněmi: Rusko musí ustoupit ze svého území. Nebo nás chce Rus vyhnat z NATO? K čemu je nám členství vlastně dobré? Byla to pěkná blbost. Kdo ovládá střední Evropu, ovládá svět. Kdy přijde útok na Doněck?

29. 1. 2022

Tisk článku

Ladislav Větvička komentuje současnou napjatou situací mezi Západem a Ruskem a vyslovuje k tomu několik skutečně zásadních myšlenek

Ten požadavek zazněl v Ženevě naprosto jasně a je zajimave, že česka medyjalni scena, ani polityci se teho ještě nechytili. Možna maju strach, že kdyby do teho začali rypat, pak by se lid mohl začat ptat,

k čemu je nam to NATO vlastně dobre...

Ale poďme popořadku. Evropa je tak blizko k valce tajak nikdy po našem utoku na Jugošku v roce 1999. Už od poloviny minuleho roku sem sledoval medyjalni připravu, kdy všeci komentovali shromažďovani Rusu u ukrajinske hranice. Že Ukrajina robi to same, nikdo nekomentoval, bo to se nehodilo do kramu. Takže vysledkem je prostor Středu, přecpany zbraněma - z jedne strany ruskyma, z druhe NATOvskyma. 

Stara vojenska teoryja k ovladani světa, vyučovana na vojenskych školach od USA, přes Angliju až po Německo řika, že „Kdo ovládá východní Evropu, ovládá Střed - Kdo ovládá Střed, ovládá Světový ostrov - a kdo ovládá Světový ostrov, ovládá svět.“ Nemyslete se, že Rusi tu teoryju neznaju. Vedla k prvni, aji druhe valce, takže ju maju nastudovanu velice dobře.

Co tedy chce Rusko? Podle poslednich vyjadřeni z Ženevy ma strach z dodavek zbrani na Ukrajinu, chce navrat NATO do stavu z roku 1997 a nerozmisťovani nebo staženi utočnych zbrani z Pobalti, Rumunska a Bulharska. Tyka se to tedy nas? NATO se rozhodlo nabídnout členství Česku, Polsku a Maďarsku až v Madridu v červencu 1997. No ja, ale faktycky zme vstupili do NATO až v březnu 1999. Nepřimo to vedlo ke zrušeni povinne vojenske služby. Dnes vime, že to byla blbost. Ale taky zme dostali možnost podilet se na několika agresich, což se vyplati, bo to neni jak hra s buzolou, že...

Čtěte ZDE: Marné naděje Západu: Staré provokace již nefungují. Rozbít spojenectví mezi Ruskem a Čínou není možné. Popravený německý viceadmirál prozradil veřejné tajemství. Dvě strategie – obě zcela nereálné. Putin jede do Pekingu

A co teda chce NATO? Trva na tom, aby Rusko stahlo svoje vojska ze svojeho uzemi na jine svoje uzemi (řečeno sudruhem Goebbelsem). Normalně řečene - chce aby Rusko ustupilo.

Jak je vam asi jasne, to žadna strana nemože zrobit. Rusko ustupovat nebude a NATO se nevzda dobyteho uzemi. 

Je vam tedy jasne, co zbyva. I když posledni jiskřičky naděje su vždycky. A pokud se je nepovede rozfukat, možeme čekat jakukoliv prasarnu. Utok na Doněck bude zahajeny (ať už z jedne, nebo z druhe strany) tak, jak se to robi, po klasicke operaci pod cizi vlajku. Třeba chemickym utokem počinaje a utokem na Černobylsky sarkofag konče. A to už je drsne a ide o hodně, že? Zpravy hlasici, že Kyjev obnovil bunkry pro obyvatelstvo, svědči o mnohem. Nikdy se nedozvime, kdo to opravdu začal, bo když se ozvu zbraně, prvnim, kdo umira, je pravda. Tu napiše až vitěz.

Pokud jaksik bude.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky