Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Tisíce nepodvolených na Václaváku: Žádný boj s virem, ale zločiny proti lidskosti! Protesty i v dalších městech. Probudí se divadla? Pojede konvoj aut jako v Kanadě? Boj za svobodu pokračuje v úterý před sněmovnou

Tisíce nepodvolených na Václaváku: Žádný boj s virem, ale zločiny proti lidskosti! Protesty i v dalších městech. Probudí se divadla? Pojede konvoj aut jako v Kanadě? Boj za svobodu pokračuje v úterý před sněmovnou

31. 1. 2022

Tisk článku

Radek Pokorný přináší dobré zprávy z protestního víkendu v ulicích českých měst a má rovněž videozáznam z nedělní demonstrace na Václavském náměstí v Praze

Bitva o svobodu a občanská práva dál sílí. Tak jako už po několikáté od 17. listopadu minulého roku se vydali nepodvolení občané do ulic, aby vyjádřili svoji touhu po svobodě, kterou jim vládní mašinérie pod záminkou covidové lži bere. V sobotu vyrazily do ulic stovky rozhořčených občanů v některých okresních městech naší země. Protestující proti cividismu prošli ulicemi Liberce, Mariánských Lázní, Děčína, Vyškova, Opavy a Kladna, kde na 300 rozhořčených občanů zastavilo dopravu na hlavním silničním tahu u obchodního domu Centrál.

Tisíce demonstrujících proti covidové totalitě zaplnily v nedělních odpoledních hodinách také horní část Václavského náměstí v Praze. Na akci pořádané iniciativou Úl svobody, a podpořené dvacítkou politických stran, spolků a iniciativ, vystoupili zástupci lékařů, zdravotních sester, lékárníků, právníků, učitelů, policistů, hasičů a dalších složek Integrovaného záchranného systému. Nechyběli jako už tradičně ani zástupci živnostníků a podnikatelů a svůj názor na drastické omezování občanských práv a svobod přišli vyjádřit také zástupci kulturní obce. 

Jasný vzkaz

Právník Jindřich Rajchl upozornil na závažná odhalení, která přinesli minulý týden tři vojenští lékaři v USA, když podepsali místopřísežné prohlášení o lavinovitém šíření nemocí u naočkovaných vojáků. Z prohlášení vyplývá, že v uplynulém roce nastal u očkovaných 300procentní nárůst u myokarditidy a rakoviny a u neurologických problémů byl podle amerických lékařů, kteří mají přístup k databázi očkovaných, nárůst dokonce o tisíc procent. Téměř 500procentní nárůst zaznamenali odborníci u neplodnosti žen a stejně děsivé číslo u nárůstu plicních embolií: „To je obrovský skandál a dokud se tyto informace neověří, mělo by být očkování okamžitě zastaveno,“ uvedl za bouřlivého potlesku a bubnování známý pražský právník. 

Rajchl zároveň vyzdvihl příklad statečných obránců svobody v Kanadě, kde týden trvající protest řidičů kamionů o víkendu přerostl v celonárodní povstání proti covidové diktatuře před parlamentem v Ottavě:

„Není vyššího dobra, než je svoboda jednotlivce. Zřejmě nepočítali s tím, že my jsme český národ a my se nepodrobíme a nerezignujeme. Hnutí odporu vysílá jasný vzkaz, nenecháme si to líbit. Kanada nám ukázala, že společně jsme silnější než oni. Když se sjednotíme tak nemají šanci. Spolu si dojdeme pro naši hrdost, pro naše práva, pro naši svobodu a společně zvítězíme,“ uzavřel svůj plamenný proslov Rajchl.

Právníci: Zločin proti lidskosti

Jeho kolega Ondřej Svoboda působící v právním sdružení Pro Libertate, které od počátku brání občanská práva a svobody omezované už dva roky státní mocí pod záminkou zdravotní agendy, upozornil na skutečnost, že představitelé státu se svým diskriminačním jednáním dopouštějí závažných trestných činů, za které budou pohnáni k zodpovědnosti. 

„Nás právníků se lidé ptají, zdali to, co se tady děje, kdy jsou celé obrovské skupiny občanů vyčleňovány ze společnosti, segregovány a dehonestovány a jsou jim upírána základní lidská práva, jestli to náhodou není nějaký trestný čin. Jestli to není útisk, jestli to není vydírání, uvedl Svoboda.“ Situace je ale podle tohoto špičkového právníka ještě mnohem horší: 

„Jde o mimořádně závažný zločin proti lidskosti. Diskriminace skupiny osob. Čili o paragraf 402 trestního zákoníku, který byl do našeho právního řádu zařazen na základě zkušeností z válečných hrůz, utlačování a segregace obrovského množství lidí.“ 

Podle právního experta je velmi málo trestných činů v našem trestním zákoníku, které by stanovily absolutní trest doživotního odnětí svobody – ale právě paragraf 402 k nim patří a je nepromlčitelný. „Tento trestný čin nejde promlčet a je univerzálně stíhaný všude na světě. Mám vzkaz všem ministrům, ředitelům, plukovníkům a každému, kdo si myslí, že se ho to netýká. Všichni, kteří si myslíte, že lze porušovat beztrestně základní lidská práva a svobody, tak se velmi mýlíte,“ uvedl za bouřlivého potlesku.

Kromě něho na demonstraci vystoupili i další právníci, kteří vedou boj proti omezování našich práv covidovou diktaturou. Mezi jinými i ústavní právník Zdeněk Koudelka, advokátka Jana Zwyrtek Hamplová, zakladatel odborů Pro Libertate Tomáš Nielsen, odborník na zdravotní právo Ondřej Dostál a advokát a jeden ze zakladatelů právního sdružení Pro Libertate Petr Vacek. 

Lékaři a politici: Bitva před námi

Mluvila zde rovněž lékařka, senátorka a iniciátorka ústavní stížnosti na povinné očkování senátorka Alena Dernerová: „Jako lékařka nemůžu s některými postupy, které se tu dějí souhlasit. Doba ukáže, kdo měl pravdu a byla bych ráda, aby to bylo co nejdříve. Chci, abychom žili v demokratickém světě, bez covid pasů, abychom zase mohli fungovat jako dřív. Věřím, že toho dosáhneme pokojnou cestou,“ uvedla senátorka.

Zakladatel Paralelní lékařské komory Miroslav Havrda seznámil přítomné se záměrem uspořádat letos 4. března v Praze odborný kongres, kam by Paralelní lékařská komora pozvala i názorové oponenty. „Měl by to být férový, odborný a nepolitický duel mezi skupinou odborníků ministra zdravotnictví a skupinou odborníků Paralelní lékařské komory.“ Duel by měl podle něho probíhat tak, že na pět předem známých otázek každý z účastníků obou stran přinese svoji odpověď. „Každý účastník bude mít jednu otázku a dvojice se bude ucházet o přízeň publika – až 500 lékařů – aby je přesvědčil, že jeho názor je lepší a kvalitnější.“ 

Zdravotní sestra a poslankyně SPD Karla Maříková připomněla, že máme za sebou malé vítězství v podobě zrušení povinného očkování pro vybrané profesní skupiny a lidi nad 60 let. Zároveň ale upozornila, že tím boj o svobodu zdaleka nekončí: 

„Čeká nás daleko větší bitva už v úterý 1. února, kdy poslanecký klub SPD dal jako jediný ve sněmovně veto na projednávání pandemického zákona.“ Vládní pětikoalice navrhla v úterý mimořádnou schůzi a chce totalitní pandemický zákon protlačit za každou cenu silou. „Dokonce chtějí omezit rozpravu. My se ale nevzdáme!“ ujistila za bouřlivého potlesku. Zároveň připomněla, že stejně nebezpečný je i zákon o korespondenční volbě prosazovaný bruselskou vládní pětkou, která chce zemi definitivně ukrást svobodné volby.

Čtěte ZDE: Jsme ve válce: Vláda vede válku proti nepodvoleným. A chce nás zavléct do války proti Rusku. Pouštění hrůzy už nefunguje. Václavák bouřil i ve vichru. Ani Okamura neustoupí. Nejsme sami. Zvítězíme!

Sestry a studenti: Tma nezvítězí!

Zdravotní sestra Adriana Čipižáková zastupující Deklaraci sester upozornila na nebezpečí omezování demokracie a svobody slova pod záminkou tzv. dezinformací. „Tohle není demokracie, to je apartheid a za to je kriminál,“ prohlásila zdravotní setra z Thomayerovy nemocnice v Praze. Upozornila rovněž na fakt, že vláda vyhlásila boj proti dezinformátorům, ale největším dezinformátorem je vláda sama. 

Za deklaraci lékárníků vystoupila s razantním projevem Pynelopi Cimprichová, která odsoudila vládní mašinérii vnucující očkování proti covidu všem občanům, bez ohledu na zdravotní rizika vyplývající z používání experimentálních vakcín. „Je třeba se postavit proti současné vládní zvůli, která zde momentálně je. Za jidášský groš jsou ochotni mrzačit naše děti, jak ty nejmenší tak ještě ty nenarozené. Pryč s nimi!“ 

Molekulární genetička, doktorka Soňa Peková vyzvala protestující k větší odvaze a rozhodnosti. „Jsme příliš mírní, nesmíme být tak mírní a poddajní. Buďme smělí a bojujme za sebe a za svoje rodiny.“     

Studentka Anet Hlinčíková z iniciativy Změna Matrixu upozornila na mimořádně důležitou skutečnost: „Abychom mohli něco změnit, museli jsme my jako studenti, nejdříve změnit sami sebe. Bylo třeba se probudit a být aktivní a více se zajímat o veřejné dění.“  

Na závěr pozvala všechny občany v sobotu 5. února od 16 hodin na Václavské náměstí v Praze, kde se bude konat tichý protest proti současnému omezování lidských práv a svobod v naší zemi. „Všichni si přineste svíčku, neboť kde je světlo tam tma nevyhraje!“ 

Odbory: Stávka!

Předseda inciativy Chcípl PES Jakub Olbert informoval přítomné o svém jednání s hnutím odporu ze Slovenska a Rakouska a zároveň oznámil, že demonstrace budou v následujících týdnech probíhat v dalších okresních a krajských městech. 

Informoval rovněž o založení paralelních odborů ve Škodě Mladá Boleslav, do kterých se již podle jeho informací zapojilo více než 1000 zaměstnanců podniku. Hlavním cílem protestů by měla podle něho být generální stávka „Jestli jim nebude stačit hodina stávky, zavřeme republiku na den na týden i na měsíc. Jednou vyhrajeme,“ uvedl za bouřlivého potlesku předseda Chcíplého Psa.

Závěrem svého vystoupení pozval všechny přítomné na úterý 1. února od 9 hodin před sněmovnu do Prahy na Malostranské náměstí, kde bude pokračovat protest proti novele pandemického zákona, kterou chtějí schválit poslanci vládní pětikoalice na mimořádné schůzi sněmovny, která začíná v úterý od 10 hodin. Zároveň oznámil, že se do Prahy chystá po vzoru Kanady několik konvojů svobody – kolon osobních automobilů z různých krajů České republiky.

Umělci: Žijeme v baráku lží!

Protestující pozdravil i režisér a filmař Igor Chaun: „Stál jsem na tomto místě pod svatým Václavem v roce 1989 jako tiskový mluvčí studentského stávkového výboru. Nikdy by mě nenapadlo, že zde budu stát znovu v roce 2022, protože naše svoboda je opět v ohrožení. Jsme tady a nevzdáme to!“ zvolal známý režisér. 

Dlouholetý umělecký šéf Baletu Národního divadla Petr Zuska přinesl protestujícím pozdravy z českého divadelního světa. „Svoboda není automatická. Nyní je třeba se za ni opět postavit. Naše řady sílí. Napsal jsem výzvu všem divadlům v zemi, aby se k protestům připojily. Celé covidové monstrum se začíná otřásat v základech. To není boj s virem, ale boj proti lidem. Naše svoboda nekončí tam, kde začíná strach, nebo něčí byznys. Naše svoboda v žádném případě nekončí tam, kde začíná globální zločin,“ řekl Zuzka. 

Shromáždění v mrazivém větrném počasí zakončil v podvečer svým vystoupením zpěvák a zakladatel iniciativy Zlatý špendlík Daniel Landa: „Velice si vážím všech, kteří nasazují svoje ekonomické krky v boji za naši svobodu. Tyto množící se stateční, nám ukazují, že žijeme v baráku lží. Ale on už dostává trhliny. V baráku lží žije jen jedna oficiální pravda. Důrazně odmítáme žít v baráku lží, jedné povolené pravdy. Politici by si měli dobře rozmyslet, kam až to chtějí hnát!“

Pak se protestující vydali pod stovkami českých praporů a s mnoha transparenty za mohutného skandování, bubnování a troubení klaksonů a vuvuzel, na pochod centrem hlavního města kolem budovy vlády a dále na Hradčanské náměstí. 

Před úterní bitvou o zrůdný pandemický zákon jsou kostky vrženy…

Videa z demonstrace najdete ZDE a ZDE.




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky