Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Digitální koncentrák na civilizovaném Západě. Uršula von der Leyenová – najatá loutka globální oligarchie. Neschopná gynekoložka a ministryně obrany, zato zdatná korupčnice. Evropským národům dochází trpělivost

Digitální koncentrák na civilizovaném Západě. Uršula von der Leyenová – najatá loutka globální oligarchie. Neschopná gynekoložka a ministryně obrany, zato zdatná korupčnice. Evropským národům dochází trpělivost

12. 2. 2022

Tisk článku

Karel Bek přináší rozbor cílů a metod při zavádění evropského digitálního koncentráku a profil evropské komisařky Leyenové stojící za spiknutím oligarchů

Jaké osobnosti prosazují „nový normál“ na „civilizovaném“ Západě? Když se hlouběji začtete do životopisu a obchodních vazeb šéfky Evropské komise Ursuly von der Leyenové, zjistíte, že nikoli náhodou prosazuje technokratické globalistické trendy, jako jsou zdravotní pasy, digitální identifikace obyvatelstva a povinné GM-injekce.

Nejprve se tato dáma jako přítelkyně Angely Merkelové věnovala chvályhodnému rozbíjení německé armády na účet poradenských společností McKinsey a Accenture a nyní realizuje jejich projekty po celé Evropě. A její manžel je velmi úzce napojen na farmaceutické korporace zabývající se genovými technologiemi – není divu, že právě takoví politici rozdmýchávají covidové běsy. Nejsmutnější na tom je, že národy se musí podřizovat jejich šíleným iniciativám.

Dokdy?

Evropská digitální identita

Na internetových stránkách Evropské komise je samostatná stránka věnovaná „evropské digitální identitě“ nebo „digitální identitě pro všechny Evropany“. Nejde o nic menšího než o součást strategie EU do roku 2024. Podstata tohoto projektu je popsána velmi vágně, i když se mu koordinátoři snaží dát velmi růžový nádech:

„Evropská digitální identita může být k dispozici občanům EU, obyvatelům a podnikatelům, kteří se chtějí identifikovat nebo prokázat určité osobní údaje. Lze ji použít pro online i offline přístup k veřejným i soukromým službám v celé EU. Každý občan a obyvatel EU bude moci používat osobní elektronickou peněženku.“

Pokaždé, když nás aplikace v telefonu nebo internetová stránka požádá o vytvoření nové digitální identity nebo přihlášení k účtu na velké platformě, netušíme, co se s našimi daty ve skutečnosti děje. Proto Evropská komise navrhuje bezpečnou digitální identitu. Důvěryhodnou, kterou může každý občan v Evropě použít k jakémukoli úkonu od placení daní po půjčení kola. Technologie, která nám pomůže kontrolovat, jaké informace máme k dispozici a jak jsou využívány,“ prohlašuje hrdě na stránkách projektu sama von der Leyenová.

Mezi údajné výhody digitální identity patří:

  • právo každého občana na digitální identitu, která bude rozpoznatelná v celé EU;
  • používat tyto informace jako doklad o právu žít, pracovat a studovat v členském státě EU.

Autoři projektu mají velmi závážné plány – chtějí, aby se elektronická ID používala ve všech oblastech života: ve službách, při zakládání bankovního účtu, placení daní, při studiu na univerzitě, při předepisování léků, při potvrzování věku, při sdílení aut, při pobytu v hotelu... Zkrátka všude tam, kde se dříve musel člověk prokazovat fyzickým průkazem – a i tam, kde to nebylo nutné. Hlavní háček spočívá v tom, že brzy možná nebude existovat svobodná volba ID při získávání průkazu totožnosti, jakmile se z dobrovolného stane povinná či nutná podmínka pro poskytování výše uvedených výhod, služeb a svobod.

Klíčovým krokem v tomto směru bude zrušení hotovosti a propojení občanského průkazu s elektronickou peněženkou občana. Dnes se po celém světě aktivně prosazují projekty digitálního eura, dolaru, jüanu. Není proto překvapivé, že k přípravě elektronické identity nás nabádají banky s požadavkem doplnit a verifikovat všechny osobní údaje zadané v elektronickém bankovnictví. Mimochodem, konkrétní nosič pro osobní elektronický průkaz totožnosti není v těchto agitacích záměrně specifikován. Jednoduše proto, že osobní EID je mikročip, který lze vložit kamkoli – i do těla uživatele. Koneckonců, bezpečnější místo pro ochranu před krádeží „digitální identity“ byste hledali jen těžko, není-liž pravda?

Elektronický koncentrák podle WEF

Von der Leyenová v tom není nikterak originální – prosazuje plány Světového ekonomického fóra a dalšího významného projektu OSN – „ID2020“. Podíváme-li se na politické materiály ideologů WEF z oficiálních stránek fóra, najdeme mezi mnoha články text „Jak může digitální identita zlepšit život v postcovidovém světě“. Autorem textu je Cristian Duda (Digital Identity Project, WEF). Ve skutečnosti se z 99 % shoduje s programem Evropské komise:

Všechna odvětví, od cestovního ruchu až po zdravotnictví a vzdělávání, se zotaví rychleji, pokud budou účinně využita řešení vyvinutá především pro finanční sektor. Klíčem k vytvoření efektivního pracovního prostředí bude vybudování důvěry občanů (ke státu) v bezpečné využívání osobních údajů.

Schopnost bezpečně ověřit svou identitu ovlivní způsob našeho života a rychlost zotavení globální ekonomiky a zmírní klíčová rizika zdůrazněná ve zprávě WEF „Rizika spojená s pandemií COVID-19“ (květen 2020). Digitální identita je prostředkem ke zmírnění globálních rizik souvisejících se zdravím, pohybem, cestováním a obchodem, na něž se v uvedené zprávě upozorňuje.

Mezi výhody důvěryhodné identity může patřit: vzdálené potvrzení informací o povinných zdravotních prohlídkách, o možnosti účastnit se veřejných akcí nebo cestovat, získávání informací o digitálních záznamech o vzdělání a zaměstnání a provádění online transakcí s majetkem.

S tím, jak se naše digitální stopa rozšiřuje do všech oblastí života, se digitální identita stává globálním tématem. „Zdravé“ digitální identity posilují postavení občanů a podporují rozvoj společnosti. Přestože se míra důvěry lidí v digitální technologie v jednotlivých regionech liší, dodržování užitečných doporučení z balíčku „Good Digital Identity“ zahájí zcela novou éru, v níž bude vládnout transparentnost.

Poskytování digitální identity by mělo být interoperabilní, tj. kompatibilní s různými systémy. Některé modely digitální identity byly vyvinuty na základě dohody mezi bankovními komunitami, jiné mezi platebními sítěmi a operátory mobilních sítí. Další fáze by měla otevřít nové obzory – digitální identita bude fungovat napříč odvětvími a platformami jako klíčový prvek při vytváření obchodních zón nebo cestovních koridorů.

Možná bude nutné přepsat rámcové dokumenty a vydat nové zákony, aby digitální formy identifikace byly přijímány stejně jako tradiční doklady totožnosti. Politici musí být schopni postupovat stejně rychle jako technologie a doba, ve které žijí. Orgány pro ochranu údajů by měly poskytnout dostatečný právní základ právě pro takovou ochranu údajů, aby mohla fungovat biometrická digitální identifikace.

Aby byli občané ochotni se dobrovolně zapojit, musí státní organizace věnovat čas globálnímu dialogu a jasně vysvětlit navrhované digitální modely. Je třeba inovativní myšlení, aby se na budované veřejné digitální infrastruktuře mohli podílet občané ze všech společenských vrstev.“

Jak je vidět, hovoří se zde zcela nepokrytě o potřebě vytvoření totálního elektronického koncentračního tábora, kde budou všichni obyvatelé (vězni) pro Velkého bratra zcela „transparentní“. Digitální identifikace a databázové záznamy „digitální stopy“ ve všech zemích umožní omezit přístup k základnímu zboží pouze těm, kteří se identifikovali. To by samozřejmě vyžadovalo přijetí hromady příslušných digitálních zákonů a zrušit národní ústavy a tradiční právní normy. Přesně takový scénář se postupně odehrává ve všech zemích.

 

Čtěte ZDE: Operace demence: Lockdowny vše urychlují. Necháme si zničit mozky? Technologie pracují s iluzí světa. Zločin na dětech. Snadná cenzura i propaganda. Syndrom rozmazlených. Přijde "vzpoura davů" jako proti covidu?

Odkud to tak páchne?

A nyní se vraťme k osobě von der Leyenové, z jejíhož „životopisu“ nedávno citovala internetová publikace Nadace pro strategickou kulturu. Francouzská média nedávno informovala o tom, že Heiko von der Leyen, manžel šéfky Evropské komise, zastává funkci lékařského ředitele americké biotechnologické společnosti Orgenesis, která se specializuje na genovou terapii.

Genové metody terapie byly odhaleny v experimentálních 'vakcínách' proti COVID-19,“ otevřeně naznačil francouzský novinář s odkazem na americké mRNA vakcíny Pfizer a Moderna, které ve velkém množství nakoupily orgány EU.

Skandální zpráva se nyní šíří jako požár po sociálních sítích a Francouzi jsou v šoku.

Ukázalo se, že Ursula von der Leyenová, naše hlavní nákupčí vakcín v řádu stovek milionů dávek, má manžela Heika, který vede biotechnologickou společnost Orgenesis, jež se specializuje na genovou terapii. Teď už to dává smysl,“ napsal renomovaný francouzský ekonom a podnikatel François Ducrocq.

Ještě v době svého působení v Německu byla paní von der Leyenová zapletena do korupčních skandálů a obvinění z protekcionismu.

Ursula von der Leyenová je naší nejslabší ministryní. To očividně stačí na post šéfa Evropské komise,“ prohlásil bývalý šéf SPD a bývalý předseda Evropského parlamentu Martin Schulz dne 2. července 2019, tedy v den, kdy byla von der Leyenová, tehdejší německá ministryně obrany, nominována na post předsedkyně Evropské komise.

Tunelování Bundeswehru

V prosinci 2013 jmenovala Angela Merkelová ministryní obrany (!) gynekoložku Ursulu von der Leyenovou na základě... jejich blízkého přátelství. Během pěti let v čele ministerstva obrany se Frau von der Leyenové podařilo prakticky rozvrátit německou armádu. Když v roce 2019 opouštěla úřad, byla bojeschopná pouze polovina německých stíhaček, méně než třetina obrněných transportérů, 23 % bojových vrtulníků a pouze 17 % německých ponorek.

V září 2014 byli němečtí vojáci během manévrů NATO v Norsku nuceni kvůli nedostatku vybavení používat místo pušek... košťata.

Situace v Bundeswehru je katastrofální. Trpí tím celá obranyschopnost Spolkové republiky,“ prohlásil Rupert Scholz, bývalý ministr obrany za vlády Helmuta Kohla.

Neschopnost Ursuly von der Leyenové byla všem zřejmá, zejména poté, co se zjistilo, že 43,5 % stránek jejího doktorátu z medicíny bylo plagiátem nebo obsahovalo chybně citované zdroje.

V oblasti korupce však chráněnkyně paní Merkelové prokázala pozoruhodné schopnosti. V prosinci 2018 zahájil německý Spolkový sněm vyšetřování von der Leyenové, která byla obviněna ze špatného řízení a nepotismu při přidělování zakázek a najímání poradců. Německý Spolkový kontrolní úřad, který sleduje peněžní toky ve vládě, zjistil desítky nesrovnalostí při najímání externích konzultantů ministerstvem obrany. V roce 2015 utratilo německé ministerstvo obrany za externí poradce 100 milionů eur, ale oficiálně vykázalo pouze 2,2 milionu eur. O rok později utratilo ministerstvo za poradce 150 milionů eur a vykázalo pouze... 2,9 milionu eur.

Po analýze 56 z 375 zakázek zadaných poradcům v letech 2015-2016 auditoři zjistili, že v naprosté většině případů ministerstvo obrany dostatečně nezdůvodnilo, proč rozhodlo o potřebě externího poradenství; ve více než třetině případů nebyly postupy v souladu s běžnými pravidly pro zadávání zakázek.

 

Čtěte ZDE: Doznání: Digitalizace je jen pro chudé a hloupé. Výchova budoucích otroků i v našich školách. Jídlo z červů. Děti od smartphonů blbnou. Hlavní trend bohatých elit: pryč od displejů, zpátky ke klasice. Jak zůstat člověkem?

Partneři v rozkrádání státu

A jací to byli externí poradci, za něž von der Leyenová utratila stovky milionů? V případě digitalizace Bundeswehru byly zadávány objednávky jedné a téže firmě – globální poradenské společnosti Accenture (se sídlem v New Yorku), kterou vede jistý Timo Noetzel. Do podvodu byla zapojena také státní tajemnice ministerstva obrany Katrin Suderová, kterou von der Leyenová za tím účelem naverbovala. Z iniciativy Suderové dostávala společnost Accenture zakázky. Ukázalo se, že Suderová a Noetzel dříve pracovali pro jinou globální poradenskou společnost McKinsey (rovněž se sídlem v USA), kterou si ministryně obrany bez výběrového řízení přivedla, aby reformovala německou armádu.

„Případ poradců“, jak se mu v Německu říkalo, byl zameten pod stůl v souvislosti s nominací přítelkyně Angely Merkelové na předsedkyni Evropské komise.

Nicméně Ursula von der Leyenová v čele Evropské komise na své zvyky nezapomněla. Dne 20. května 2021 podepsala již třetí smlouvu s farmaceutickými společnostmi BionTech a Pfizer na nákup dalších 1,8 miliardy dávek mRNA vakcín na období 2021-2023. Přitom cena jedné dózy činila 19,5 eura, což je o čtyři eura více než v první smlouvě EU se společností Pfizer.

To se nelíbilo bulharskému premiérovi Bojkovi Borisovovi, kterého bylo třeba dlouho přesvědčovat, aby nakoupil výrazně dražší vakcínu.

Tento obrovský kontrakt vyvolal všeobecnou nevoli, píše rumunský deník Active News: „Zaprvé proto, že počet vakcín je třikrát větší než současný počet obyvatel Evropské unie. Za druhé proto, že konec roku 2023, kdy má smlouva vypršet, se shoduje s koncem období testování vakcíny, které je prováděno dodatečně. A za třetí, jak von der Leyenová ví, že pandemie potrvá až do roku 2023 a že v Evropě nezůstanou přebytečné vakcíny za desítky miliard eur?

Spiknutí proti lidstvu

A tady začíná to nejzajímavější. Manžel Ursuly Heiko von der Leyen, lékařský ředitel společnosti Orgenesis, a Vincent Vandamm, viceprezident společnosti Orgenesis, dříve jedenáct let pracovali v britské farmaceutické společnosti GlaxoSmithKline (GSK). Před nástupem do společnosti GSK působil Vandamm osm let jako ředitel jakosti ve společnosti... Pfizer, uvádí Active News. Mnoho dalších zaměstnanců společnosti Orgenesis dříve pracovalo také pro společnost Pfizer.

V srpnu 2019 společnosti GlaxoSmithKline a Pfizer oznámily uzavření smlouvy o sloučení řady svých podniků do společné korporace GSK Consumer Healthcare – a o sedm měsíců později svět obletěla zpráva o vypuknutí „pandemie“.

Společnost Orgenesis, v níž pracuje manžel výkonné ředitelky Evropské komise, se stejně jako GlaxoSmithKline významně podílela na vývoji vakcíny společnosti Pfizer a nyní rozjíždí program BioChield, na jehož základě rozhlašuje, že hodlá očkovat celé lidstvo pomocí jakési inovativní supervakcíny, která se v současné době testuje na myších. Bude zajímavé sledovat, kolik miliard eur utratí paní von der Leyenová za nákup nejnovější supervakcíny, pod níž je podepsán její manžel?

Znovu se tak přesvědčujeme, že v případech, v nichž figurují lobbisté „nového normálu“, neexistuje střet zájmů ani žádné korupční schéma (které ve skutečnosti leží na povrchu a o němž již vytrubuje nemálo poctivých médií), jímž by se měly zabývat bezpečnostní složky a regulační orgány. 

Je tu však jeden problém – národy jsou nuceny se bránit a pomalu se začínají ve všem docela dobře orientovat. Čím silnější je tlak v potrubí, tím mocnější bude výbuch. 

Vše je pouze otázka času.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky