Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Masakr v Paříži: Spousty zraněných, někteří těžce. Mnoho demonstrantů se pohřešuje. V boji za svobodu už jde o víc než jen covidismus. Chtěl Macron vyslat vzkaz i svým soudruhům liberálním demokratům v zahraničí?

Masakr v Paříži: Spousty zraněných, někteří těžce. Mnoho demonstrantů se pohřešuje. V boji za svobodu už jde o víc než jen covidismus. Chtěl Macron vyslat vzkaz i svým soudruhům "liberálním" demokratům v zahraničí?

14. 2. 2022

Tisk článku

Pavel Kopecký přináší zprávy a videa z francouzského hlavního města, kde zásah proti bojovníkům za svobodu přesáhl všechny myslitelné meze

Muselo to dříve či později přijít. Protesty proti covidismu se od povstání v Kanadě, které začalo před měsícem, šíří jako požár po celém západním světě. Konvoje svobody, které vyjely o tomto víkendu do evropských měst naznačují, že lidé ve všech ujařmených zemích, už mají totalitního teroru plné zuby, a našli zbraň, jak se po zuby ozbrojené státní moci bránit. Kamiony (automobily obecně) zapojené do protestů jsou efektivním nástrojem, jak se domoci svých práv. 

To si samozřejmě uvědomují i globalisté, a proto bylo jen otázkou času, kdy „liberální“ demokraté ukážou svou pravou tvář, která se nerozpakuje použít to nejbrutálnější násilí. Proto byly víkendové protesty proti covidismu, které se rozlily do evropských velkoměst, tvrdě potlačeny. 

Zejména v Paříži, kam o víkendu dorazil konvoj tisíců automobilů, aby podpořil protesty desetitisíců Francouzů, zakročila policie s maximální brutalitou. Obušky, psi, obrněné transportéry a slzný plyn byly liberálně demokraticky použity proti poklidné demonstraci ve středu hlavního města.

Sobota 12. února 2022 možná vejde do dějin odboje proti totalitě jako „Pařížský sedmnáctý listopad.“ Protestující popisují řádění policie jako orgie násilí, které proti poklidným demonstrantům prezident Macron a jeho globalistická klika použili. Už od sobotních ranních hodin, kdy se do Paříže sjížděly z celé země Konvoje svobody, se policie rozhodla použít proti řidičům násilí. Každé auto s francouzskou vlajkou bylo zastaveno a pod hrozbou použití střelných zbraní, bylo řidičům bráněno pokračovat do města. 

Video na Twitteru.

Stejně tak se policisté a speciální jednotky chovali i v centru metropole. Dosud nejbrutálnější použité metody, svědčily o tom, že policisté dostali rozkazy způsobit demonstrantům především co nejvíce zranění. Bilance Pařížského masakru je otřesná. Stovky lidí byly zraněny, někteří těžce.

Video na Twitteru.

Čtěte ZDE: Vzpoura nabírá na obrátkách: V Bruselu, v Praze i za mořem. Konvoj svobody má už 70 kilometrů. Theo Fleury: Vraťte nám svobodu! Fialova vláda sprostě lže. Očkovací vyhláška dál platí. Inspirujeme se Kanaďany k povstání?

Podle zpráv bylo policejní násilí nejvíc intenzívní v sobotních nočních hodinách: sanitky nestačily odvážet těžce raněné, mnohým byla poskytována pomoc přímo na ulici. Francouzští míroví aktivisté informují nejméně o třech demonstrantech (včetně fotografa agentury AP), kteří byli zbiti do bezvědomí. Podle očitých svědků byl fotograf AP zasažen do hlavy slzným granátem. Stav zraněných není jasný, ale podle svědectví údajně nejméně jeden demonstrant svým zraněním podlehl.

Video na Twitteru.

Na ulicích Paříže se odehrávaly, hororové scény: Jednoho z demonstrujících policie vyvlekla z davu a „exemplárně“ ho zkopala do bezvědomí, dalšího demonstranta zase zbila tak, že mu zlomila nohu. Policisté posilnění speciální jednotkou Evropské unie se vůbec chovali jako zfetovaní či smyslů zbavení. Slzný plyn házeli i do restaurací, kde seděly rodiny s dětmi.

Video na Twitteru.

Použili i „soukromé“ násilníky, aby napadali a zraňovali demonstranty ze zálohy v odlehlých ulicích. Zapojily se i nadnárodní unijní jednotky Eurogendfor.

Bezprecedentním masakrem v Paříži fakticky prezident Macron zahájil ostrou fázi občanské války. Před blížícími se volbami chce zjevně vzbudit dojem, že je „tvrďák“. Je ovšem otázka, pro koho to krvavé divadlo sehrál. Jakému publiku mělo být určeno. Jenom domácímu určitě ne. Tam naopak riskuje, že zvedne další vlnu „žlutých vest“. Před volbami, do nichž jde se stále klesajícími preferencemi, zkouší hrát vabank. 

Současně však mělo jít jistě také o vzkaz do zahraničí – nejen evropského. Rothschildův muž na francouzském „trůnu“ dal „kolegům“ najevo, jak mají globalistické elity postupovat proti lidové vzpouře: brutální násilí bez omezení. Jenže také platí: Kdo seje vítr, sklízí bouři.

Ve Francii – a nejen tam – je zaseto docela hustě.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky