Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Parazit Komárek v babiščině údolí: Komu bude pít krev příště? O genderové politice bez předpojatostí. Pátý ročník ankety Meloun roku vyhlášen!
Autor: antimeloun.cz

Parazit Komárek v babiščině údolí: Komu bude pít krev příště? O genderové politice bez předpojatostí. Pátý ročník ankety Meloun roku vyhlášen!

28. 10. 2013

Tisk článku

Ladislav Jakl glosuje kariérismus Martina Komárka, radí genderistkám a genderistům kam napřít svoji pozornost a podporuje anketu Meloun roku o největšího zeleného zločince.

Komárek je obtížný parazit. Saje krev hostiteli a po vpichu jeho sosáku zůstávají pálivé puchýře. Nomen omen. Jak podobné se životem Martina Komárka.

PP

Už za studií, za hluboké normalizace, vstoupil do komunistické strany. Z kariéristických důvodů. A hned měl volnou cestičku k místu redaktora svazáckého deníku Mladá fronta. Tam - zase z kariéristických důvodů - psal své chvalozpěvy na Klementa Gottwalda  v době, kdy se takto ponižovali jen ti největší horlivci a rozhodně to už nikdo po nikom nevyžadoval.

Po listopadu se účastnil jedné z největších privatizačních loupeží za bílého dne. Deník v hodnotě miliardy zabavili sami svazáčtí redaktoři a předali jej zahraničnímu vlastníkovi. A jako držhubné inkasovali po pěti až osmi milionech. Což pro začátek devadesátých let byl start do nového života, o jakém se jiným nesnilo.

Pak z kariéristických důvodů místo Gottwalda začal velebit pravici a vládu ODS. Když vláda ODS v roce 1997 padla, opět z kariéristických důvodů otočil a přes noc se z něj stal zavilý a nenávistný klausofob. A jistěže haněl privatizaci. Když pak se vynořily z podnikatelsko-politického polosvěta různé existence, pochopil, že ohrožují jeho chlebodárce a s novým nebezpečím se rázně vypořádal, když takto sepsul Babiše. Z kariéristických důvodů.

Jenže pak přišel Babiš a zachrastil měšcem. A bezcharakterní Komárek, který popsal tuny papíru o tom, jak Bárta prý udělal z politické strany divizi své firmy, najednou skočil po nové šanci. A kandiduje za Babiše, symbolizujícího vše, proti čemu Komárek poslední léta psal. Z kariéristických důvodů.

Ale jak už to u takových kariéristických parazitů bývá, ani tohle není jeho poslední štace. Babišův slepenec se zadrhne, přestane být perspektivní a Komárek se jistě poohlídne po někom dalším, komu by z kariéristických důvodů sál krev. Tipněte si, kdo to bude.

O genderové politice bez předpojatostí

Rozhodl jsem se tuhle v pozitivním hnutí mysli, že popřemýšlím o problematice genderové vyváženosti bez apriorismů. Třeba na tom všem něco je, třeba mají ty požadavky na kvóty pro ženy a na rovnoměrné zastoupení obou pohlaví v různých institucích něco do sebe. A přišel jsem na to, že mají.

A tak chci nabídnout genderistkám a genderistům jedno dosud neosahané téma. Existuje totiž jedna instituce, kde dosud genderovou vyváženost nikdo neprosazuje, ani ty nejmilitantnější sufražetky. A není to instituce ledajaká. Je to dokonce instituce pro společnost ta nejdůležitější: manželství a partnerství. Ano, prosaďme důsledně rovnovážné zastoupení obou pohlaví v této instituci! A tam, kde z nějakých zpátečnických důvodů má v této instituci stoprocentní zastoupení jen jedno pohlaví, tam je třeba kategoricky požadovat nápravu ve stanovené lhůtě. Prostě v každém manželství a partnerství prosazujme padesátiprocentní podíl mužů a žen. To by se mohlo stoupencům genderové politiky líbit.

Pátý ročník ankety Meloun roku vyhlášen!

Informační server Antimeloun, bojující proti zelenému fašismu a ekoterorismu, vyhlašuje pátý ročník ankety Meloun roku. Své tipy na laureáty můžete posílat na [email protected] do 20. listopadu.

Hlasovat můžete jako vždy v těchto kategoriích:

Největší zelený zločinec

Nejhorší zelený zločin

Nejblbější zelený plk

Výsledky ankety budou opět zveřejněny s velkou parádou. Těšíme se na Vaše favority.

Váš antimeloun.cz

Převzato ze serveru http://www.ladislavjakl.cz/ 

http://www.antimeloun.cz/.

PP




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky