Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Síla slov: Narazila kosa na kámen? Nový světový řád už není konspirační teorie. Schwab potřebuje příběh. Řítíme se do krize, jaká tu nebyla. Utopie není proveditelná. A co takhle starý světový řád: Věřme v Boha a své pistole?

Síla slov: Narazila kosa na kámen? Nový světový řád už není konspirační teorie. Schwab potřebuje příběh. Řítíme se do krize, jaká tu nebyla. Utopie není proveditelná. A co takhle starý světový řád: Věřme v Boha a své pistole?

27. 4. 2022

Tisk článku

Radek Pokorný přináší zprávu a záznam ze včerejšího diskusního večera, jehož účastníci se zabývali souvislostmi Nového světového řádu s naší stále dramatičtější současností

Nový světový řád byl mainstreamovými dezinformátory dlouho vydáván za směšnou konspirační teorii. Jen ale do chvíle, než ji světoví vůdci – počínaje Gorbačovem a Bushem, až po současného Bidena – prohlásili za realitu. Jenže – co si pod tím představit?

O tom, na pozvání skupiny Síla slov, diskutovali s diváky v nacpaném sále divadla Kámen v pražském Karlíně čtyři panelisté: šéfredaktor internetového magazínu Protiproud a bývalý zástupce vedoucího Kanceláře prezidenta republiky Petr Hájek, publicista a místopředseda Akce D.O.S.T. Michal Semín, historik, středoškolský pedagog a předseda Akce D.O.S.T. Petr Bahník a známý právník, zakladatel a jeden z mluvčích Charty 2022 Jindřich Rajchl. 

Debata to byla natolik „výživná“, že posledně jmenovaný občas upozornil, že by nerad měl další „klienty“, neboť otevřené diskuse v liberálně demokratické společnosti mohou být trestně stíhány. Pokud si kromě Fialovy tajné orweloské ideo-policie pustíte záznam celého večera, pochopíte proč. Pokud na to nemáte čas či chuť, alespoň pár slov z toho, co zaznělo: 

Podle Petra Hájka je nastolení Nového světového řádu (NWO) základním soubojem o člověka a charakter civilizace. Počátky NWO vidí Hájek už ve Francouzské revoluci. Přes další zkrachovalé revoluce – nejprve bolševickou, poté fašisticko-nacistickou a světové války – nabral NWO nový dech v šedesátých letech minulého století. Pokus o konvergenci mezi kapitalismem a reálným socialismem, která podle svého autora předpokládala, že vzájemné prolnutí obou systémů povede k tomu, že nově vzniklý režim, si vezme z obou to nejlepší, dnes žijeme. 

Jenže sociálně-inženýrský experiment zvaný Nový světový řád logicky aplikoval z obou systémů to nejhorší: Ze socialismu totalitu, cenzuru, likvidaci občanských svobod – svobodu slova na prvním místě – a řízené hospodářství, což znamená konec někdejší západní prosperity. Z kapitalismu si zachoval vládu monopolů a likvidaci sociálních jistot – jak se teprve nyní projeví v plné nahotě. 

Čtěte ZDE: DOST bylo Bruselu: Potápějící se loď EU rychle opustit. Bruselsko-berlínský král je nahý. Kudy: referendum, nebo čekat na rozpad impéria? Kolik času tyranům ještě zbývá? Vývoj ke svobodě může být překotný. Štěstí přeje připraveným

„Tento plán je extrémně nebezpečný. Současné technologie sice maximalizují možnost jeho přijetí veřejností – buď dobrovolně, nebo násilím. Ale protože žádný plán nikdy nevyjde znamenají současně zakódování chyby, která má přímo metafyzickou podstatu. A tlak tuto chybu  dál zvětšuje. Ostatně jedním z jejích projevů je i toto diskusní shromáždění. Všichni jsme chyba, která neodpovídá vzorci systému. A čím víc režim tlačí a pumpuje lidem do hlav jediné povolené pravdy, tím větší dělá chyby“, uvedl kromě řady dalších poznámek Petr Hájek.

Videozáznam ZDE.

Historik Petr Bahník připomněl, že novodobé dějiny současné západní revoluce sahají až do dvacátých minulého století, kdy začali působit na Západě trockističtí filosofové a ideologové, kteří se po zklamání z vývoje v SSSR sdružili v neomarxistické tzv. Frankfurtské škole s cílem postupně ideově ovládnout Západ. Nástrojem byla destrukce všech hodnot, na kterých dosud stála západní křesťanská civilizace. Všechny tradiční hodnoty byly systematicky ničeny a současně propagovány zjevné nesmysly jejichž typickým příkladem je třeba bláznivá genderová teorie. 

„Může si snad někdo rozumný myslet, že existuje více pohlaví než dvě?“ položil řečnickou otázku Bahník. Ale přestože je každému jasné, že pokládat různé odchylky a deviace za samostatná pohlaví je bizarní nesmysl, dnešní akademici pod vlivem společenské atmosféry a obav o svou kariéru jsou ochotni na tuto zjevnou absurditu přistoupit.

Čtěte ZDE: Nový světový řád: Vyhozen dveřmi, tlačí se oknem. Zástupná válka USA proti Rusku na Ukrajině. Začal ji Kyjev, nikoli Moskva. Podle amerických not vesele k sebevraždě. Nová kolonizace Evropy. Pokud budeme ještě vůbec existovat

„Jako historik mohu potvrdit, že dějiny jsou fakticky dějinami konspirace. Dříve se tomu říkávalo spiknutí. A to samozřejmě platí i pokud jde o Nový světový řád. Ostatně je to obsaženo a zakódováno v těch slovech samotných: Nový světový řád. Ze slova nový plyne, že jde o něco revolučního. Někdo chce nastolit jiné než dosavadní pořádky. Je to světové, takže to má ambici globální. A řád znamená, že to má také ambici vytvářet systém, regulativy pro všechny, kteří v tom mají žít,“ uvedl Bahník.  

Tyto procesy nejsou podle Bahníka jen výsledkem přirozených sporů mezi různými společenskými skupinami, ale od počátku se za projektem rýsuje i vliv okultních sil, které mají společenskou destrukci jako svůj základní program.

To potvrdil i Michal Semín, podle kterého je Nový světový řád známou utopií, která lidstvo provází po celou dobu jeho existence. „Prostě řečeno jde stále o totéž: vzpouru proti Bohu.“ Jen nástroje se mění. Ten současný charakterizuje plán Velkého resetu zveřejněný prezidentem Světového ekonomického fóra Klausem Schwabem, který se pochlubil tím, že má své lidi ve všech západních vládách. Přesto se strůjcům nedaří odvyprávět lidem Nový světový řád jako příběh, který by je chytil za srdce. 

„To, co chtějí nastolit je utopie. Utopii si můžou tisíckrát přát, ale z historie víme, že proveditelná není. Lze zavést části té utopie za cenu nezměrného lidského utrpení, ale celý plán je neproveditelný.“ 

Chybí totiž nabídka něčeho pozitivního, čím by ospravedlnili blížící se sociální katastrofu většiny lidí v euroamerickém civilizačním prostoru. Proto světové elity připravují pomocí moderních technologií důmyslné pasti, kterými společnost uvězní v digitálním gulagu. Jako příklad takovýchto opatření Semín uvedl zavádění digitálních měn a navázaných sociálních kreditů, spojených s tzv. uhlíkovou stopou, které jsou již v některých státech stávají realitou.

Čtěte ZDE: Brány (digitálního) gulagu dokořán: Jak rychle a tiše zničit naši svobodu. Covid posloužil k zavedení do praxe. C–pasy a virtuální měna. Kamery, špiclování a kádrování. Sociální kredity brzy i u nás. Všichni do želez! Máme šanci se bránit?

Podle právníka Jindřicha Rajchla se zvyšuje tlak těchto elit na společnost, což vyvolává společenský neklid a šanci na změnu poměrů. „Čím větší je tlak, tím větší vyvolává protitlak“. Míní, že u nás se střetává v současné době hned několik krizí najednou. Kromě ekonomické, je to i sociální krize, která může vést k zásadním otřesům ve společnosti. Je proto třeba, abychom byli na tento úder připraveni. To znamená pracovat na vytváření sítí podobně smýšlejících lidí, kteří o sobě budou vědět a dokážou se vzájemně podporovat. 

Videozáznam ZDE.

„Důležité je, co si tady uděláme v rámci České republiky. Viktor Orbán, stejně jako Donald Trump se ukázali jako již zmíněná „chyba“ v systému – ale současně dokázali, že to jde. Staňme se tou chybou v sytému. Také jsem přesvědčen, že to jde. Jenže si to prostě musíme odpracovat. Každý člověk by měl přesvědčovat lidi ve svém okolí a šířit pravdivé informace. Každý jeden z nás musí mít pocit, že proto udělal maximum. 

Bylo fantastické, kolik jsem za poslední dva covidistické roky potkal skvělých lidí, které jsem do té doby neznal a kterých si dnes hluboce vážím. Nesmíme prostě čekat, že někdo udělá něco za nás. Neudělá. A příležitost narůstá. Covid je téma štěpící. Stejně jako Ukrajina. Ale drtivá hospodářská krize, do níž se začínáme nořit, je téma jednotící. Nikdo nechce, aby bylo draho, nikdo nechce žít ve špatných podmínkách. Tohle bude společnost bude ještě více polarizovat – ale v náš prospěch,“ soudí Rajchl.   

Závěrem Petr Hájek vyzval k nahrazení Nového světového řádu jiným „novým“ světovým řádem: „Založme bázi pro Starý světový řád,“ vyzval. 

A Petr Bahník (v reakci na jednu úvahu z publika) to doplnil slovy hrdiny českého protinacistického odboje a člena legendární skupiny Tři králové Václava Morávka:

„Věřme v Boha a ve své pistole.“




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky