Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
EZU: Další bruselský diktát. Salámovou metodou k federalizaci EU. Co asi je Elastický systém dozoru? Povinné dobro - třeba i násilím. Špinavý byznys jako vždy. My vám řekneme, co je pro vás zdravé, milí otroci!

EZU: Další bruselský diktát. Salámovou metodou k federalizaci EU. Co asi je Elastický systém dozoru? Povinné dobro - třeba i násilím. Špinavý byznys jako vždy. My vám řekneme, co je pro vás zdravé, milí otroci!

27. 6. 2022

Tisk článku

Agnieszka Stelmach poodhaluje, co evropští soudruzi a soudružky již delší dobu v závětří chystají, aby nás jednak mohli ještě efektivněji připravit o chatrné zbytky svobod - a současně se stali pány nad zdravím, životem a smrtí podvolených

Společná reakce na pandemii a společné směrnice pro všechny státy EU vytvořily politickou půdu pro vznik tzv. "Evropské zdravotní unie (EZU)". COVID-19 a nyní opičí neštovice, které postihují především muže žijící sexuálně s jinými muži, mají podle příslušných komisařů dokázat, jak velice je nám potřebná centralizovaná zdravotnická politika. Právě ona má pomoci urychlit federalizaci států EU a umožnit eurokratům vnutit všem beze zbytku bezbožná řešení, jako třeba všeobecný přístup k potratům nebo k tzv. operaci změny pohlaví a k jiným řešením v rozporu s morálkou minimálně významných skupin občanů. 

Evropští vůdci spolu s europoslanci dosáhli politickou shodu ve věci závažného ohrožení zdraví při cestování z jedné země do druhé. Nové předpisy mají unijním institucím zajistit komplexní právní rámec pro regulaci společných aktivit při ohodnocení rizika, při dozoru, včasném varování a reakci v případě zdravotního ohrožení. 

Nový (eurounijní) řád

Místopředseda pro otázky prosazování evropského stylu života Margaritis Schinas tvrdí, že díky této shodě "máme solidní rámec zdravotní bezpečnosti EU, který nám umožní lépe objevovat, připravit se a reagovat na budoucí pandemie nebo jiná závažná ohrožení zdraví". Schinas naléhal, aby všechny orgány EU úzce spolupracovaly tak, aby co nejrychleji vstoupily do života všechny regulace týkající se vytvoření "Evropské zdravotní unie".

Následně poté komisařka pro zdravotnictví a bezpečnost potravin Stella Kiriakidu upozornila, že dříve COVID-19 a dnes opičí neštovice ukazují, jak důležité je vytvoření silné zdravotnické unie: "Dnes realizujeme naši politickou vizi silné Evropské zdravotnické unie. V posledních dvou letech jsme posílili agendu EU a vytvořili nový Evropský úřad pro mimořádné situace a zdravotnickou pohotovost HERA - a dnes k tomu připojíme ještě další. Disponujeme silnějším rámcem spolupráce, abychom zabránili ohrožení zdraví při cestování z jednoho státu do druhého, připravili se na to, a zavčas reagovali. COVID-19 je stále s námi a pozorujeme další ohrožení zdraví, jakým jsou zmíněné opičí neštovice, proto naše zdravotní unie je dnes potřebnější než kdykoli dříve," řekla. 

Nové uspořádání má posílit připravenost k patřičné reakci a stanovit zásady "vylepšeného, elastického a integrovaného systému dozoru". Rovněž tak má zvýšit schopnost EU přesněji ocenit rizika a podniknout patřičné kroky. Plánují se společné objednávky vakcín a jiných medicínských preparátů. Tato ustanovení při ohrožení zdraví, kdy ani státní hranice neposkytují patřičnou ochranu, se mají stát "posledním pilířem základů silnější Evropské zdravotní unie". Předtím už došlo k posílení mandátu Evropského centra pro zabránění a kontrolu nemocí (ECDC) a Evropské lékové agentury (EMA). Rada a Evropský parlament budou nyní muset formálně přijmout toto nové ustanovení.

Čtěte ZDE: Očkovací zločin: "Nechránit a zabíjet"? Sklizeň dračí setby. O pět tisíc procent vyšší úmrtnost? Počítají, že máme krátkou paměť. Teď se prozměnu bojte Ruska či opičích neštovic! Gates a Schwab úřadují. Přijde masový odpor?

Chystají to již dlouho - teď čmuchají příležitost

V roce 2020 Evropská komise navrhla vytvoření Evropské zdravotní unie. Jednalo se o vznik nové buňky v rámci EK a zvýšení pravomoci samotné komise ve věci koordinace a řízení zdravotní politiky v celé EU. Na počátku se argumentovalo, že jde o to, jak zabránit krizím, připravit se na ně a rychle reagovat. Bylo rozhodnuto posílit mandát Evropské lékové agentury. Současná politická dohoda však také umožňuje posílení mandátu ECDC s cílem zajištění užší koordinace a vědeckých závěrů v rámci příprav k opatření proti novým zdravotnickým krizím a také k opatření týkajících se použití nezbytných medicínských prostředků. To má být právním základem silné Evropské zdravotní unie.

Plán představený r. 2020 byl hotový již dříve, podvodná "pandemie" COVID-19 však poskytla příležitost urychlit realizaci tohoto záměru ničící další oblast suverenity jednotlivých států. Podpořila ji také předsedkyně EK Ursula von der Leyen. Skupina evropských zdravotnických expertů žádá, aby tato ustanovení daleko překročila sféru zdravotní bezpečnosti a reakce na pandemii. Fakticky prostě usilují osvědčenou salámovou metodou o další krok k federalizaci EU a centralizaci moci bruselské věrchušky.  

Zdraví, nebo byznys?

U příležitosti zdravotní unie se v orwellovském newspeaku hovoří o "klimatickém a skupinovém zdraví". Brusel má jednoduše ambice stanovit globální zdravotnickou politiku. Zdravotní unie by měla usilovat o zdraví a dobrou pohodu všech Evropanů, "aby nikdo nezůstal pozadu". Má být posílena "solidarita" členských zemí opírající se o "zásadu pokrokového univerzalismu", jenž údajně zajišťuje všem podporu včetně zdravotní péče se zvláštním zřetelem k osobám nacházejícím se v obtížné situaci. 

Unie by měla zajistit "vyvážený rozvoj prostředí" programem Evropského zeleného údělu a koncepcí "jednoho zdraví", které náměsíčnicky staví na stejnou úroveň zdraví lidí,  zvířat a rostlin, s nimiž sdílíme tuto planetu. Navrhovaná opatření předpokládají posílení důrazu na zdraví v evropských smlouvách a rozšíření angažovanosti EU v péči o zdraví.

V září r. 2021 k tomu vznikl zvláštní orgán EU pro reakce na krizové zdravotní situace (HERA), který již zcela otevřeně omezuje suverenitu a svobodu jednotlivých států při reakci na zdravotní ohrožení svých občanů. HERA má rozhodovat též v otázkách potratů, tzv. operace změny pohlaví a jiných kontroverzních kauz v celé EU. Cílem je rovněž masová distribuce vakcín, o což pochopitelně usilovaly farmaceutické koncerny, pro něž je to rajská hudba.

Čtěte ZDE: Globální koronaběsy: Přehlížená humanitární katastrofa. Vakcíny lidem ničí imunitu. Prudký nárůst celé řady onemocnění. Očkovaní lidé umírají. Spojitost s vakcinací je popírána. SARS-CoV-2 je uměle vykonstruovaný fantom

Prachy a dozor

EU je druhým největším farmaceutickým trhem světa představujícím 22 procent světového prodeje léčiv. Více než 80 procent dávek vakcín je vyprodukováno v Evropě. Unijní farmakologický sektor je považován za sektor průkopnických technologií, který má podstatný význam pro obchodní bilanci EU. Jen v r. 2017 jí přinesl zisk ve výši 79,7 miliard euro. Farmakologická branže chce udržet úroveň investic ve výši 35 miliard euro na výzkum a rozvoj. Žádá také utvoření "aliance pro očkování", aby se dále zvýšila kontroverzní proočkovanost v unii. Farmakologické firmy se současně domáhají větších investic na výzkum z unijního rozpočtu (tedy i našich daní) a liberalizace opatření pro kontrolu bezpečnosti léků a terapií.

Jedním z cílů Evropské zdravotní unie je vytvoření integrovaného systému dozoru s využitím umělé inteligence a jiných technologických vymožeností. Evropské státy by byly povinny podávat hlášení o zdravotní situaci ve své zemi a v případě vyhlášení mimořádné situace v EU se podrobit rozhodnutím jejich orgánů. Mandát ECDC by měl být posílen tak, aby tento orgán měl tyto pravomoci: epidemiologický dozor a řízení příslušných opatření v celé EU, budování sítí laboratoří a sítí výzkumu terapie, vakcín a léků včetně buněk potracených dětí a podobně.

Prostě se covidpodvodem nadechli - a teď šlapou do pedálů. 

Zdroj. Přeložil Radomír Malý.




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky