Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Zatím se tu po lidech nestřílí: Ale začne se? Skvostný příklad radikálního pokroku. Staletí krvavé práce nikoho nezajímá. Stalo se, co se stát muselo. Pozítří povinnost i u nás? Likvidací venkova k lepšímu podnebí. Zatím...

Zatím se tu po lidech nestřílí: Ale začne se? Skvostný příklad radikálního pokroku. Staletí krvavé práce nikoho nezajímá. Stalo se, co se stát muselo. Pozítří povinnost i u nás? Likvidací venkova k lepšímu podnebí. Zatím...

8. 7. 2022

Tisk článku

Ladislav Jakl komentuje situaci, která dohnala nizozemské zemědělce k protestům - a prorokuje, že se jednou i naše vláda bude chtít prostřílet ke světlým zítřkům

Nizozemská vláda je tou nejpokrokovější na světě. A ve své pokrokovosti nejradikálnější. Radikální natolik, že je schopna se k lepšímu podnebí klidně i prostřílet.

Když před časem prolétla mediální krajinou informace o tom, že nizozemský stát se rozhodl k závazku snížit emise metanu, sodovkového plynu a dusičnanů během příštích sedmi let na polovinu, mnoho pozornosti si nezískala. Jen někteří pozorovatelé si všimli, že takový plán obnáší faktickou likvidaci slavného a tradičního holandského zemědělství.

Stát bude vytlačovat farmáře z jejich půdy, provádět nucené výkupy pozemků a zavede drastické limity stavu dobytka. Nizozemský venkov, po staletí usilovnou prací řady generací kultivovaný do podoby všem známé hustě obydlené „holandské zahrádky“, se má proměnit v přírodní lesoparky. Výtečné holandské sýry mají patrně zmizet z regálů samoobsluh a přestěhovat se do luxusních prodejen exotických lahůdek nebo spíše do muzea. A zemědělci? Ti si asi mají najít jinou zábavu.

Čtěte ZDE: Přesně podle partesu Velkého resetu: Vedle smrtících cen za energie vyvolat hladomor. V Holandsku chce vláda vybít farmářům dobytek. Zablokují zemědělci celou zemi? Inspirace z Kanady: Přidají se kamioňáci? U nás opět bez odporu?

Jenže nizozemským farmářům se taková představa vlastní budoucnosti pranic nelíbí a rozhodli se protestovat. A velmi hlasitě. Odhodlání nizozemské vlády prosadit lepší podnebí pro celý svět se ale nějakými protesty zviklat nedá.

A tak se stalo, co se stát muselo. Zrovna dnes, v provincii Frísko, použila policie při potlačování farmářských protestů ostrou munici. Střílející policisté se hájí tím, že traktory a kombajny protestujících ohrožovaly bezpečnost. Že bezpečnost a budoucnost ohrožují naopak šílené plány nizozemské vlády, to ve zprávě agentur nenajdeme.

Naše republika má také vládu, která se hlásí k pokroku. Co se včera kde šustlo za výstřelek, to se nám zítra servíruje coby příklad k následování, a pozítří už jako povinnost. Budeme i u nás likvidovat venkov a decimovat zemědělství? Leckdo by řekl, že už se to děje.

Ale zatím se u toho v Česku nestřílí. Zatím.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky