Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Papaláši z Mordoru míří na radovánky do Prahy. Podvod takzvaného předsednictví ukradne z našich daní 2,5 miliardy. Na to státní kasa má. A co ožebračení čeští občané? To bychom se museli jmenovat Ukrajina! Účtovat se bude na podzim

Papaláši z Mordoru míří na radovánky do Prahy. Podvod takzvaného předsednictví ukradne z našich daní 2,5 miliardy. Na to státní kasa má. A co ožebračení čeští občané? To bychom se museli jmenovat Ukrajina! Účtovat se bude na podzim

11. 7. 2022

Tisk článku

Jindřich Kulhavý vidí v plánovaných sletech euroelit do Prahy za Fialou, nejen přípravu tragického českého premiéra na "emigraci" do Bruselu, ale také příznak skutečnosti, že ačkoli jim už i u nich doma začíná hořet půda pod nohama, tváří se, jako by tu měli být navždy, což - doufejme i naším přičiněním - rozhodně nebudou

České předsednictví v Evropské unii nebude nijak levné. 2.5 miliardy korun z našeho národního rozpočtu předurčili politici k spláchnutí do záchodu, a to formou pořádání až 12ti summitů lehkoživků pobírajících královské platy v různých institucích této zločinecké organizace.

Navíc většina jednání probíhajících především v Kongresovém centru u Nuselského mostu se bude točit kolem dalšího rozhazování peněz, tentokrát za následky pro Rusko směšných sankcí vracejících se jako bumerang v podobě energetické, ekonomické a potravinové krize, nebo v podobě rekonstrukce Ukrajiny. Fiala a Pětikoalice se chtějí značně zviditelnit a připravit si cestu do dostatečně dotovaných evropských úřadů. Kolaborantka Jourová musí jednou skončit a například Fiala jako eurokomisař by bylo pro premiéra vcelku terno.

Čtěte ZDE: Žvásty Petra Fialy: Projev k národu? Ale ke kterému? K českému rozhodně ne. Němcům připlácíme na luxusní život. Ukrajinské mafii jsme otevřeli dveře dokořán. O té z vládního "STANu" se pro jistotu ani nezmínil. Lži a manipulace

Rozhazování z našeho

Utrácení peněz ze společného pouze pro jejich vlastní osobní prospěch jsme tu už ve spojení s předsednictvím EU měli. Tenkrát to skončilo kauzou kolem ozvučování akce, do které bylo namočeno plno politiků především z ODS. A ejhle, tentokrát u toho tato strana bude opět, navíc v době, kdy vládou a politickou scénou otřásá další skandál, tentokrát se točící kolem mafiánských praktik členů STAN a TOP 09. Ignorujme řeči Rakušana či Pekarové Adamové o jinak křišťálové čistotě jejich stran.

Připomeňme, že TOP 09 založil proslulý defraudant Miroslav Kalousek a STAN zase částečně ovládal šikovný, nicméně "nesvéprávný" podnikatel Rédl, který však, světe div se, i přes svou údajnou duševní nemoc, vlastní řidičský průkaz. Pekarová Adamová postrádající základní politické vzdělání a etiku přenesla na půdu Parlamentu ČR staré zvyky a při kritice zástupců ANO agresivně a jmenovitě útočí především na Andreje Babiše slovy, která by měla patřit především jí: ,,vypláchněte si ústa dezinfekcí“.

pp

Čtěte ZDE: Nenávistí prolezlí lháři: Neschopnost, mafiánství a tupost. Že máme šetřit? Co kdyby si to sami vyzkoušeli v báječně chladných celách? Díky, doktore Davide! Ukrajinský nacismus. Rusové nejsou žádná ořezávátka. Kdy, když ne teď?

Budeme-li realisty, od doby pádu Petra Nečase se z této sněmovny stal politický jarmark, který v mnohém zastiňuje proslulou facku udělenou kdysi tehdejším poslancem Miroslavem Mackem doktoru Rathovi. Smutné je, že vulgarity z úst Kalouska a Babiše přebíjí neomalená předsedkyně, která by navíc dle dosavadních zvyklostí měla zastávat naprosto neutrální postoj.

Vzhledem k její inteligenci, zmanipulovaném postupu do výšin, o nichž se bývalé obchodnici se službami mobilního operátora ani nezdálo, a ideologickému zaslepení, však neočekávejme žádné výkony přesvědčující nás o diplomatické vyspělosti této lídryně TOP 09. Ostatně právě ideologie, jejíž hlavním stavebním kamenem je nenávist k Rusku, Babišovi a ignorace potřeb našich občanů, momentálně likviduje v našem měřítku ekonomiku a hospodářství země, v evropském má antirusismus dopad na celou EU doslova tragický - a již vyhání lidi do ulic. Zatím omezeně, naplno to přijde po prázdninách.

Čtěte ZDE: Předpověď šťastného konce našich nesnází: Několik válek současně. Západ prohrává (nejen) s Ruskem na všech frontách. Peníze a zlato. Facka jen to plesklo. Kde je český Orbán? Kdy občanská válka? Až nám to řekne ČT?

Poddaní v impériu se bouří

Dění v Evropě se momentálně vyznačuje inflací, zdražováním elektrické energie a pohonných hmot, hladem po nedostatkovém plynu a omezováním nabídky potravin. V Holandsku povstali farmáři, důvodem je v rámci Green Dealu rušení až 30% farem a vybíjení stád hospodářské zvěře z důvodu snižování údajné nadměrné možnosti vzniku dusíku. Přidali se na podporu zemědělci v blízkosti německo-holandských hranic, což je už přece jen náznak lehkého projevu solidarity.

V Holandsku už došlo ke střetům mezi protestujícími a policií či armádou, začali létat ostré kulky, připomíná to akci kanadských truckerů. Také v Itálii vyšli nespokojení Italové do ulic a žádají demisi vlády. Ta už padla v Bulharsku. U nás proběhla v pátek menší demonstrace, ovšem i kvůli období dovolených ji lze označit zatím spíše za plácnutí do vody. Bohužel. Poláci pořádali o něco větší demonstraci směřující k podpoře Ruska, což už jsme zaznamenali i v Rakousku a Německu. A to je začátek léta, podzimní chladnější dny budou aktivátorem nespokojenosti lidí tušících problémy s blížící se zimou, navíc boje na Ukrajině mohou být blíže ke svému konci. Pokud by však chtěla Moskva denacifikovat celou Ukrajinu, musela by ji vyčistit komplet. A to je na delší dobu.

Čtěte ZDE: Bruselské panstvo už definitivně zešílelo: Bez energií, bez průmyslu, o hladu a zimě vstříc chudobě a světlým zítřkům? Démonizace Ruska je už směšná. Prznění jazyka jako příznak rozkladu. Kdy to vybouchne?

Štvavá antiruská propaganda

Vraťme se domů. Mediální běsnění a lhaní kolem Ukrajiny pokračuje. Lidí zmanipulovaných sledováním televize a Seznamu je stále mnoho a vystoupíme-li z naší zóny, ve které je nespokojenost s chováním vlády, EU a s nenávistí vůči Rusku znatelná, nakoukneme do jiné bubliny, a zjistíme, že štvavá propaganda médií zčásti dopadá na úrodnou půdu. Národ je tak opět dělen a poštváván proti sobě. Dokonce existuje část lidí pyšná na současnou vládu i premiéra. Je to těžko pochopitelné, nicméně je třeba to vnímat a respektovat. Práce ČT, Novy, Primy a Seznamu je po stránce antiruské propagandy ,,kvalitní“. Fiala už se chystá rekonstruovat Donbas, přestože ten už k Ukrajině a Západu nikdy patřit nebude. I zde je vidět, jak je mimo realitu.

Je třeba si uvědomit ještě jednu věc. Zatímco my Ukrajince bohatě dotujeme a zásobujeme, bohatí ukrajinští oligarchové vyvedli všechny své peníze do zahraničí, sami tam odešli komplet se svými rodinami, případně odeslali aspoň je. Platí to i pro Zelenského, bratry Kličkovy a všechny ostatní bohaté a zkorumpované představitele Ukrajiny. Mají na kontech mnohem více peněz, než jsme jim poslali my ze svého.

Čtěte ZDE: Záměrné prohlubování krize: Německo a Brusel ji chtějí využít k proměně EU ve "spolkový" stát. Fiala a spol. jsou jejich Trójský kůň v Česku. Hlavně darovat další zbraně Kyjevu! Chceme být otroky Západu? Proč jsme zticha?

Pokud jim tedy záleží na rodné hroudě, ať si ji sami zasponzorují. Peníze od nás a z EU se stejně nakonec přelijí do jejich kapes, tedy pokud je samotní Ukrajinci konečně nevyženou. Vladimír Putin jim do jejich rozkrádání hodil vidle. I proto ho vládnoucí oligarchie tolik nesnáší.

Fiala pouze ukazuje svou naivitu a bezbřehou touhu zalíbit se loutkovodičům evropských "elit". Za naše peníze si buduje příští kariéru. My jen doufejme, že už tu moc dlouho bagatelizovat kritickou situaci České republiky nebude a brzy zmizí - i s naší pomocí - v příslovečném propadlišti dějin. Nejlépe s celou EU.

Bylo by fajn, kdyby poslední takzvané předsednictví jednotlivého státu skončilo právě s námi.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky