Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Plán: Vystěhovávání starých a chudých: Kóje pro důchodce v dobytčích halách. Kdo do jejich bytů? Zelenský se vzteká. Zhroutí-li se Německo do krize, Unie se rozpadne. Podzim se neúprosně blíží. Je na jednání s Putinem už pozdě?

Plán: Vystěhovávání starých a chudých: Kóje pro důchodce v dobytčích halách. Kdo do jejich bytů? Zelenský se vzteká. Zhroutí-li se Německo do krize, Unie se rozpadne. Podzim se neúprosně blíží. Je na jednání s Putinem už pozdě?

12. 7. 2022

Tisk článku

Michal Svatoš přináší informace z Německa, kde již připravují děsivá opatření pro zchudlé obyvatelstvo, jaká neplatila ani za Hitlera, zatímco "hrdina" Fiala žebrá o drobty z německého stolu, jenže kde nic není, ani smrt nebere...

Už v květnu 2021 jsme odhalili, že komisař EU Maroš Šefčovič (ze Slovenska), v Madridu nadšeně tleskal plánu na vystěhování důchodců z bytů, a jejich sestěhování do společných prostor, kde by měli být pod dohledem a ošetřovatelskou péčí - mladších důchodců. Uvolněné byty se budou přidělovat "potřebným" a bohatým. To vše v rámci plánu na zlepšení konkurenceschopnosti unijní ekonomiky, a za bruselské dotace Green Dealu.

V halách jako dobytek (který naopak vybijí)

Nyní, v létě 2022, se tento obludný plán stává realitou. Německá města už na pokyn vlády začala připravovat společné ubytování starých a chudých ve veřejných halách, samozřejmě z "humanitárních" důvodů: aby v zimě neumrzli a neumřeli hlady.

Nastává tak šílená situace – Brusel zajišťuje po celé Evropě ubytování migrantů v bytech, a na pokojích v ubytovnách, ale němečtí a další evropští důchodci, kteří svou prací vybudovali evropský sociální stát, sestěhují do překližkových kojí ve vyhřívaných halách, protože se předpokládá, že si už nebudou moci, stejně jako zástupy "nových" chudých, dovolit luxus – vytápěného bytu a dostatku jídla.

Čtěte ZDE: Záměrné prohlubování krize: Německo a Brusel ji chtějí využít k proměně EU ve "spolkový" stát. Fiala a spol. jsou jejich Trójský kůň v Česku. Hlavně darovat další zbraně Kyjevu! Chceme být otroky Západu? Proč jsme zticha?

Před necelými 100 lety, obdoba současné politiky Bruselu, politika USA a Evropských mocností známá jako Smoot - Hawley Act - 1930, a jeho kopie, prohloubila tehdejší hospodářskou krizi, a přispěla k nástupu Hitlera a nacismu. Kdo se nepoučí ze své historie, je nucen ji opakovat. Doslova komické v tomto případě je, že Vladimír Putin se hájí tím, že provádí denacifikaci. Jakou politiku tedy provádí Brusel? Nacifikaci? Pozor, abychom se nedivili!

V Brémách už téměř 30 % chudých

Podle oficiálních německých údajů z června je v Německu postižena chudobou už pětina všech důchodců. Nejvyšší míru chudoby mají z německých států Brémy (28%), nejnižší Bavorsko (13%) Dokonce už i zaměstnanci jsou v Německu považováni za chudé a neschopné se o sebe postarat. Samotní němečtí sociální odborníci se obávají obdoby situace, jaká byla spojená s nástupem nacismu. Otázka je, jak se o sebe mají postarat oproti Němcům chudí Češi a Slováci. Vždyť předsedkyně vládní strany TOP-09 Markéta Pekarová - Adamová říká jasně, že stát tu není od toho, aby se staral o občany - a politika Petra Fialy (ODS) je toho důkazem. Jak je tomu asi u nás, když německá vláda přiznává, že v poválečném Německu nikdy nebylo tolik chudých, jako je nyní.

Čtěte ZDE: Bruselské panstvo už definitivně zešílelo: Bez energií, bez průmyslu, o hladu a zimě vstříc chudobě a světlým zítřkům? Démonizace Ruska je už směšná. Prznění jazyka jako příznak rozkladu. Kdy to vybouchne?

Sotva tomu v Česku a Slovensku bude jinak. Kdo ještě vzpomene, jak krátce po revoluci se Václav Havel před televizními kamerami na Jižním městě vysmíval panelákovým sídlištím, a sliboval, že se lidé brzy z těchto "králíkáren" vystěhují. A opravdu: za třicet let ho vzal Brusel za slovo, a lidi z králíkáren vystěhuje do vytápěných hal jako dobytek. Na to nepřišli ani nacisté, ani komunisté. Pokrok holt nezastavíš.

Německá vláda je pod tlakem šokovaných Němců. Ti si totiž zvykli na pohodlný život pod taktovkou Merkelové, která bez milosti celá desetiletí vysávala východní část EU, a ještě topila v celém Německu levným ruským plynem...

pp

Čtěte ZDE: Nenávistí prolezlí lháři: Neschopnost, mafiánství a tupost. Že máme šetřit? Co kdyby si to sami vyzkoušeli v báječně chladných celách? Díky, doktore Davide! Ukrajinský nacismus. Rusové nejsou žádná ořezávátka. Kdy, když ne teď?

Zablokovaná "půjčka" Ukrajině

A tlak německého voliče přece jen nese jisté výsledky: Německo zablokovalo 9 miliard eur půjčky Bruselu Ukrajině. Nelíbí se mu, že za jistinu půjčky ručí všechny země EU společně, a že úroky má místo Ukrajiny platit - no samozřejmě Brusel! Všem je jasné, že Ukrajina "půjčku" nikdy nesplatí. Kyjevský režim má v září splatit 900 milionů dolarů jistiny z minulé půjčky. Přitom potřebuje 5 miliard dolarů měsíčně finanční pomoci na provoz, aby se nezhroutil. Brusel místo toho, aby přiznal, že těch 9 miliard eur je další dar, tak lže, že jde o půjčku.

Začíná to drhnout na všech stranách. Německo donutilo Kanadu, aby vrátila Rusku zadržovaná opravená čerpadla nutná pro čerpání plynu do Nord-Stream I. Právě dnes začala plánovaná desetidenní přestávka kvůli nutným opravám a nikdo neví, jestli poté Putin plyn ještě vůbec znovu pustí. Němci se lekli - a najednou sankce neplatí. Válečné nadšení unijní papaláše opouští tím víc, čím se blíží první podzimní dny (kromě Fialy, který si bude za naše peníze hrát na hrdinu dál - a přitom právě žebrá o drobky z německého stolu).

pp

Čtete ZDE: Bruselský ekonomický zázrak: Lidé nekupují, výroba vázne - ale koncerny rekordně bohatnou. Jak VW prodá drahé elektromobily (a zastaví výrobu levných škodovek)? V tom je ta finta! Chudí vs. bohatí. Kdo dřív do propadliště dějin?

Jenže to nebude tak snadné. Německo se poprvé od roku 1991 dostalo do obchodního deficitu. Kvůli vysokým cenám energií už více dováží, než vyváží. Pokud tato situace (drahé energie, nebo jejich úplný nedostatek) přetrvá delší dobu, spadne Německo do krize - a s ním celý zbytek Unie. V tom okamžiku totiž přijde Brusel o hlavní zdroj svých miliard, takže především na umělé výživě udržované státy jižní části Unie (hlavně Itálii, Španělsko a Portugalsko) nebude mít čím platit.

Zelenský se vzteká

Ukrajinské vedení se za této situace obává, že bude brzy Západem hozeno přes palubu, a tak se alespoň snaží mírnit napětí ve vztazích především s Německem, které už má Zelenského povykování plné zuby. Pohár trpělivosti přetekl, když Zelenského velvyslanec v Berlíně vyvolal mezinárodní skandál veřejným vychvalováním ukrajinského nacisty Bandery. Polsko, Německo a Izrael se postavily do jedné řady, a začaly po Kyjevu požadovat za Melnykova vyjádření o údajném vlastenci Banderovi okamžité zadostiučinění. Čeští vládní vyznavači Banderovců by si z toho mohli vzít příklad (nebo to dostanou befelem).

Čtěte ZDE: Na prahu bídy: Proč Fiala tak usilovně maká na likvidaci českého zemědělství? Neschopnost? Ne, bruselský plán úplné kolonizace ČR! Le Penová na to jde opačně. Sankce proti Rusku nám pak dají zlatou ránu. Chleba brzy za stovku

Napětí stoupá na všech stranách. I režimní média už přiznávají, že se Německo připravuje na noční můru úplného zastavení dodávek ruského plynu. I současné ceny energií už způsobily obchodní deficit Německa - a ta se ještě platilo za levný ruský plyn. Jakmile přijdou účty za drahé neruské energie, evropská ekonomika se zastaví. A pak nebudou už vůbec žádné peníze na dovoz energií, ať už by se vozily odkudkoli.

Prostě zkušený Henry Kissinger měl jako vždy pravdu. Místo další eskalace a dodávek zbraní je třeba jednat s Putinem o ukončení bojů dřív, něž uhodí mraz. Jinak skončíme v dobytčích halách, jak plánuje Brusel.

Je ovšem otázka, jestli dnes ještě Moskva bude chtít jednat. Protože už skoro není o čem.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky