Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
94% úmrtí na covid jsou oběti očkování: Přiznala to potichu britská vláda. Média využila rezignace premiéra k odvedení pozornosti od skandálních dat. Ministr Válek: Čtvrtá dávka pro podvolené již brzy. Vakcinační zločin na pokračování

94% úmrtí na covid jsou oběti očkování: Přiznala to potichu britská vláda. Média využila rezignace premiéra k odvedení pozornosti od skandálních dat. Ministr Válek: Čtvrtá dávka pro podvolené již brzy. Vakcinační zločin na pokračování

16. 7. 2022

Tisk článku

Pavel Kopecký přináší z Badatele šokující oficiální údaje o následcích očkování na covid z (vládní krizí zmítané) Británie, která měl zakrýt Johnsonův pád, a jež jsou i pro nás více než aktuální, neboť Fialova vláda už zahajuje další vlnu vakcinace

Analýza, kterou v tichosti zveřejnila vláda Velké Británie jen několik hodin předtím, než premiér Boris Johnson oznámil svou rezignaci, odhaluje extrémně závažné skutečnosti. Zpráva uvádí, že v Anglii za posledních pár měsíců dramaticky rostly úmrtí na COVID-19 mezi očkovanou populací, zatímco mezi neočkovanými drasticky klesaly.

pp

Podle nejnovějších údajů, očkování v Anglii představovali šokujících 94 % všech úmrtí na COVID-19 v dubnu a květnu 2022, přičemž 90% z těchto úmrtí připadalo na trojnásobně/čtyřnásobně očkovanou populaci.

Odvedení pozornosti

7. července 2022 oznámil premiér Boris Johnson, že rezignuje. Od té doby britská mainstreamová média odvádějí pozornost veřejnosti 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, zprávami o jeho pádu a spekulacemi o tom, kdo by jej mohl nahradit.

Čtěte ZDE: Očkovací zločin: "Nechránit a zabíjet"? Sklizeň dračí setby. O pět tisíc procent vyšší úmrtnost? Počítají, že máme krátkou paměť. Teď se prozměnu bojte Ruska či opičích neštovic! Gates a Schwab úřadují. Přijde masový odpor?

V takových chvílích je dobré sledovat, jak se nepohodlné zprávy zveřejňují v pozadí v naději, že se jim nedostane velké pozornosti. Tak se také stalo – jen několik hodin před Johnsono vou rezignací, zveřejnila jeho vláda šokující nová data, která dokazují, že očkovaná populace v Anglii za posledních pár měsíců zažívala hrozivé chvíle.

V březnu 2022 Britská agentura pro zdravotní bezpečnost (UKHSA) oznámila, že od 1. dubna 2022 již nebude zveřejňovat očkovací status případů Covid-19, hospitalizací a úmrtí. V té době UKHSA tvrdila, že to bylo proto, že vláda Velké Británie ukončila bezplatné testování na covid, a proto to ovlivnilo jejich „schopnost pečlivě monitorovat případy Covid-19 podle stavu očkování“.

To však byla lež. Agentura pro zdravotní bezpečnost Spojeného království měsíce hledala výmluvu na zastavení zveřejňování údajů. Začínalo se totiž jasně ukazovat, že očkovaná populace trpí obrovským poškozením imunitního systému, přičemž počet případů Covid-19, hospitalizací a úmrtí na 100 000 obyvatel je nejvyšší právě mezi plně očkovanou populací.

pp

Čtěte ZDE: Impérium potřebuje vrátit úder. Stane se tak skrze nově instalovanou pandemii? Gates, WHO, Biden. Operační skupina vymaže národní státy ze hry? Nové ničivější vakcíny a sanitární teror opět na obzoru. Kdy to ti zločinci spustí?

Účinnost očkování je záporná

Podle zveřejněných údajů je účinnost očkování od +10% po -105% a od okamžiku očkování postupně s časem klesá u všech věkových kategorií po -160% až -391%. Záporná hodnota účinnosti vyjadřuje o kolik procent mají očkováni větší riziko infekce, těžkého průběhu a úmrtí oproti neočkovaným.

Tato čísla se ani zdaleka nepřibližují k údajné 95% účinnosti vakcín deklarované společností Pfizer, že? Nyní ale už máme více důkazů, že vlády a regulační úřady lhaly, a že současná mainstreamová jen zneužila mediální bouře kolem Johnsonovy rezignace k odvedení pozornosti. Stalo se totiž, že jiná vládní agentura Velké Británie, známá jako Úřad pro národní statistiku (ONS), současně zveřejnila údaje o úmrtích podle očkovaných.

Nejnovější soubor údajů z ONS má název „Úmrtí podle stavu očkování (Anglie, od 1. ledna 2021 do 31. května 2022) a lze jej nalézt na stránce ONS ZDE a stáhnout si jej ve formátu pro Excel můžete ZDE.

Mezi úmrtími na Covid-19 drtivě převažují proočkování

Vzali jsme údaje poskytnuté ONS za duben až květen 2022 a vytvořili jsme následující graf zobrazující úmrtí na Covid-19 podle stavu očkování v Anglii mezi 1. dubnem a 31. květnem 2022:

pp

Celkově podle ONS za tyto dva měsíce zemřelo na Covid-19 přesně 4 935 lidí, přičemž proočkování představovali šokujících 4 647 z těchto úmrtí (94,2 %).

Šokující především je, že trojnásobně očkovaných bylo 4 216 z těchto úmrtí (85,4%), přičemž mezi neočkovanou populací bylo zaznamenáno jen 288 úmrtí (5,8%).

Tato čísla si žádají menší vysvětlení: Pokud očkováni představují 94,2% úmrtí a míra proočkovanosti populace by byla také 94,2%, znamenalo by to, že očkování nemá na úmrtí žádný vliv. Nižší míra úmrtí očkovaných než míra proočkovanosti populace by znamenala, že vakcíny fungují. Vyšší míra naopak, že vakcíny zvyšují riziko úmrtí.

Podle statistik bylo ke konci května 2022 ve Velké Británii očkováno 79,8 % populace, ale očkování představují až 94,2 % úmrtí. Nebo opačný pohled: neočkovaných je 20,2% a na úmrtích se podílejí jen 5,8%, čili čtyřnásobně méně.

Čtěte ZDE: Očkování mRNA vakcínami: Legální genocida? Jak zlikvidovat 30 % světové populace. Statistika: Očkovaní umírají na covid-19 až osmkrát častěji. Vakcinace jednoznačně přispívá k šíření infekce. Depopulace v přímém přenosu

Vakcína zvyšuje riziko úmrtí

Z uvedeného vyplývá, že očkování proti Covid-19 nejenže neposkytuje žádnou ochranu před úmrtím, ale riziko úmrtí ještě zvětšuje. Jde tedy o přiznání totálního selhání vakcín, které počty mrtvých na Covid-19 podstatně zvyšují!

Pokud po těchto údajích bude kdokoli z pozice státní moci nebo medicínského experta propagovat, případně přemlouvat lidi na další očkování, dopouští se zločinu veřejného ohrožení, a měl by být okamžitě trestně stíhán.

Připomeňme, že ministr zdravotnictví Fialovy vlády již zahájil kampaň za očkování české populace čtvrtou dávkou, přičemž doporučuje, aby se tak stalo již nyní v létě. Zjevně se totiž obává, že až na podzim naplno udeří chudoba a zima (a možná i hlad - alespoň u sociálně slabších částí společnosti jako jsou důchodci či matky samoživitelky), s kampaní na vakcinaci by sotva uspěl. A co by řekli soudruzi z Pfizeru?  Z těch má vláda větší strach než z vlastních občanů.

Zatím.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky