Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Automat na pravdu: Jak si robot pustil hubu na špacír. Kam na to ty chatovací stroje chodí? Výchovu k politické korektnosti bude třeba rozšířit. Nahradí vzpurné roboty mluvící hlavy typu Václava Moravce?

Automat na pravdu: Jak si robot pustil hubu na špacír. Kam na to ty chatovací stroje chodí? Výchovu k politické korektnosti bude třeba rozšířit. Nahradí vzpurné roboty mluvící hlavy typu Václava Moravce?

12. 8. 2022

Tisk článku

Ladislav Jakl glosuje nečekanou "vzpouru strojů", které se v některých případech odmítají přizpůsobit všudypřítomné lživé západní propagandě, neboť takové nesmysly a lži, které se šíří z korporátních médií, ani jim už "hlava" nebere

V době „zostřené svobody slova“ se pravda stává vzácným zbožím. Nejenže je potírána cenzurou a masovou propagandou. Lidé ji kvůli klidu a svému bezpečí raději uzamykají uvnitř sebe, aby si třeba neublížili. Kdoví, jak by to dnes dopadlo s oním chlapcem, který v pohádce Císařovy nové šaty vykřikl, že císař je nahý. 

pp

Jak si robot pustil hubu na špacír

Věc pravdy ale není ztracena. Převezmou ji roboti. Jsou totiž zatím tak nedokonalí, že jim chybí strach. Jen tak se totiž mohla stát věc, o které píše The Wall Street Journal.  Jeden robot si prostě pustil hubu na špacír, nebo co to místo huby má.

Nejdokonalejší chatovací robot (to je takový, který automaticky odpovídá v diskusích na „sociálních sítích“) BlenderBot 3 v diskusi s novináři prohlásil, že Donald Trump byl, a vždycky bude americkým prezidentem, a dodal, že považuje zakladatele Facebooku Marka Zuckerberga za odporného a manipulativního vykořisťovatele.

Čtěte ZDE: Nic není, jak to vypadá: Svět vzhůru nohama. Na domácí frontě klid? Jen zdánlivá záhada. Co vypráví loutka Dona Pabla není podstatné. Signál soudce Výborného. Zmáknou to silou? Bojí se. Chcípající kobyla… mlaská!

Kam na to chodí?

Kam na tyhle názory robot chodí? Jeho konstruktéři a provozovatelé vysvětlují, že robot prohledává internet, zkoumá způsoby, jakým se lidé stavějí k různým tématům, a podle toho odvozuje základ pro své postoje a odpovědi. Je docela vtipné, že v době diktátu politické korektnosti, který nás učí mluvit jako roboti, nakonec průlom udělá právě sám robot. Počkáme si, jak s ním bude naloženo. Možná mu schází důslednější výchova. Má se na co těšit. Ostatně, možná takovou náležitou výchovu potřebují i mnozí z nás, co nechtějí mluvit jako roboti, a tak občas mluví jako tahle černá ovce mezi roboty.

pp

Jeden takový robot dovezený Sorosem do ČR se zatím neporouchal, proto jeho politicky korektní žvásty, manipulace a lži oceňuje ČT (z našich daní) vskutku královsky

Výchova k politické korektnosti

Bez náležité výchovy se totiž politická nekorektnost šíří rychleji než varianta nového koronaviru. Projevem téhle nakažlivosti patrně je, že německá média dnes normálně férově napsala, že pachatelem dnešního útoku nožem na pracovnici pracovního úřadu ve Wuppertalu byl Syřan.

To by ještě nedávno nebylo možné. 

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky