Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Televize v Protiproudu: Petr Hájek hovoří s Havlem (Jiřím). Na Václaváku proti vládě! Přijdou tisíce? Desetitisíce? Nebo si necháme líbit, že nás Fiala se svou pětikolkou žene do chudoby, krize a do války? Vezmou nám i zbytek peněz?

Televize v Protiproudu: Petr Hájek hovoří s Havlem (Jiřím). Na Václaváku proti vládě! Přijdou tisíce? Desetitisíce? Nebo si necháme líbit, že nás Fiala se svou pětikolkou žene do chudoby, krize a do války? Vezmou nám i zbytek peněz?

18. 8. 2022

Tisk článku

Protiproud TV uvádí v dalším pokračování seriálu Nepodvolení v Protiproudu rozhovor šéfredaktora s jedním z organizátorů první poprázdninové demonstrace, jenž se shodou okolností jmenuje stejně jako ten, který nás před třemi dekádami nasměroval z Václaváku do dnešní katastrofy


Pokud si chcete video pustit na celou obrazovku, klikněte dole na logo YouTube a poté na čtvercový symbol v pravém dolním rohu.

Pokud by došlo k znepřístupnění videa na použité platformě YouTube, ZDE je jeho alternativní umístění

Všechna videa PPTV naleznete ZDE.

Nic není náhoda

Ani to, že muž jménem Havel (což je naštěstí jediné, co má s někdejší americkou loutkou ve falešné roli českého prezidenta společné) patří mezi organizátory demonstrace na Václavském náměstí v Praze. Stejného místa, odkud jeho jmenovec Václav při převratu v roce 1989 (v takzvané sametové revoluci) mystifikoval národ bajkou o naší "cestě na Západ" - prý ke svobodě a prosperitě. "Naše země nevzkvétá" začal pak svůj první novoroční prezidentský projev.

Po více než třech desetiletích naše země nejenže nevzkvétá, ale řítí se do krize, jaká tu ještě nebyla. Cenzura horší než za Husáka a Jakeše, hospodářství v troskách, sociální výbuch přede dveřmi. A to nás ještě chtějí zatáhnout do války proti Rusku, které se brání obklíčení NATO. Země je opět protektorátem, je katastrofálně zadlužená, prohánějí se po ní vojáci cizích armád (tentokráte pro změnu americké či německé). A aby toho nebylo málo, většina českých občanů bude nejspíš v zimě mrznout a nebude mít peníze ani dostatek základních potravin (jež už ani nemůžeme - respektive nesmíme - sami vyprodukovat). Možná, že brzy nebudou mít vůbec žádné peníze.

Jiří Havel je jedním z těch, kteří umějí dosti názorně vysvětlit, co to bude "digitální gulag" - jedno patro vězení, které nám kolaborantská bruselská vláda Petra Fialy připravuje. Co s tím vším? 

Právě o tom se mluví v dnešním pořadu "Nepodvolení v Protiproudu".




Tagy článku

Doporučujeme

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky