Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Den „nezávislosti“ Ukrajiny: Poslední oslava v krátké historii země? I za SSSR měla větší suverenitu. Zmizela celá průmyslová odvětví. Všechno řídí západní žraloci. Bude se v budoucnu slavit „Den znovusjednocení?

Den „nezávislosti“ Ukrajiny: Poslední oslava v krátké historii země? I za SSSR měla větší suverenitu. Zmizela celá průmyslová odvětví. Všechno řídí západní žraloci. Bude se v budoucnu slavit „Den znovusjednocení"?

24. 8. 2022

Tisk článku

Alexandr Dudčak se zamýšlí nad dnešním svátkem, který "slaví" zubožená a vyrabovaná země, která se stala kolonií Západu, kde vše řídí zahraniční poradci a jejich domácí kolaboranti - tak jak to Západ plánoval pro Jelcinovo Rusko, ale Putin mu to zmařil

Tento „den nezávislosti“ pravděpodobně bude poslední v krátké historii země. Stejně jako Zelenskyj nejspíš bude poslední osoba, která bude mít ve svém životopisu záznam: „prezident Ukrajiny“.

pp

Politolog - Alexandr Dudčak

Směřování této uměle vytvořené země do současného stavu probíhalo po všechny roky „nezávislosti“. V jisté době se tento proces zpomalil a bývalá sovětská republika měla šanci na rozvoj. Potom však došlo k opakovaným „barevným revolucím“ a Ukrajina se vrátila na slepou kolej „evropské integrace“. Tak tomu bylo v roce 2004 – v té době už byla Ukrajina připravena vstoupit do celní unie, ale „oranžový“ převrat a příchod prozápadních agentů k moci ji o vyhlídky na stabilitu připravily.

Větší suverenita i za SSSR

Odmítnutí podepsat asociační dohodu a zónu volného obchodu s EU v listopadu 2013 přimělo žraloky Západu jednat a uskutečnit další státní převrat, který skončil krvavou výměnou moci - a likvidací zbytků státní suverenity. Následná válka na Donbasu a zahájení speciální vojenské operace může vést pouze k eliminaci státního převratu z roku 2014.

pp

Čtěte ZDE: Gang narkomanů a neonacistů ovládá Ukrajinu: Kyjevské elity braly drogy na večírcích Huntera Bidena. Washington dlouhodobě podporuje neonacisty v Kyjevě. Putin mluví se znalostí věci. Taktika Kolomojského a Zelenského přináší ovoce

Jaká byla Ukrajina, a čím se stala? Jako součást SSSR patřila k jedné z deseti technologicky nejvyspělejších zemí světa. Mimochodem, Ukrajinská SSR měla mnohem větší suverenitu než Ukrajina, v roce 2021 nebo 2015.

Na „velké šachovnici“ byla hráčem jako významná součást SSSR, hráčkou „týmu“. Nyní není dokonce ani figurkou na šachovnici, jen deskou, na které se hraje. A názor desky nikoho nezajímá.

Jen a jen ztráty

Ukrajina je jedinou zemí na světě, která dosud nepřekonala HDP z roku 1991. Po roce 2014 byly záměrně spuštěny procesy deindustrializace a vylidňování. A přece celá ta léta, až donedávna, ukrajinská ekonomika žila z levné ruské energie a z volného přístupu na ruský trh.

Čtěte ZDE: Jak je to doopravdy: USA instalovaly kyjevský režim. Ten zavedl rasové zákony. Vyráběl biologické zbraně. Chce atomovou bombu. Pozval 100 000 nácků z celého světa zastřílet si na Rusy. Tenhle režim podporujeme?

Za posledních 30 let ztratila země všechny cenné podniky, které mohly konkurovat předním světovým výrobcům v letectví, kosmickém průmyslu, stavbě lodí, energetice, strojírenství atd. Zmizela celá průmyslová odvětví - byla prostě zlikvidována Počet obyvatel neustále klesal, ale po roce 2014 se z tohoto procesu stala lavina - asi 10 milionů občanů odešlo za lepším životem do zahraničí. Odcházejí nejaktivnější a nejzdravější. Za posledních šest měsíců, odešlo dalších 10 milionů.

Kdo vládne Ukrajině ve 32. roce „nezávislosti“? Poláci dostali práva místních obyvatel, zatím kromě práva zúčastnit se všech voleb. Ale k čemu by se potřebovali účastnit poddanských voleb, když mají právo vládnout - včetně jmenování do „volených“ funkcí?

Čtěte ZDE: Za vším hledej peníze: Kdo je ukrajinský oligarcha Kolomojskyj a jeho soukromá armáda zabijáků? Syna amerického viceprezidenta Bidena má ve správní radě...

Všechno řídí západní poradci

Za posledních 8 let obsadili cizinci ze Západu všechny mocenské struktury, všechny velké korporace, finanční struktury až po NBÚ a orgány činné v trestním řízení. Ministerstvo vnitra, tajné služby, ministerstvo obrany - všechno je prošpikované importovanými konzultanty, poradci, supervizory a instruktory. I loutkového prezidenta hlídají strážci z britských tajných služeb.

Známé zničující praktiky Mezinárodního měnového fondu (MMF) upletly na Ukrajinu neudržitelné dluhové jho, ze kterého země už fakticky nemůže uniknout. Ostatně právě kvůli tomu bylo vytvořeno. Země už ani nebyla převedena na manuální ovládání, ale rovnou na "automatické". V odcházející historii „nezávislé“ Ukrajiny zůstanou ostudná fakta o ponížení zákonodárného orgánu (Nejvyšší rady), když v jednacím sále parlamentu Joe Biden, tehdy ve funkci viceprezidenta USA, odvolal a jmenoval generálního prokurátora, přičemž to celé podmínil zastavením finanční podpory. Ti, co seděli v sále, však hanbu necítili. Tleskali. Vzali na vědomí, že nad zahraniční a domácí politikou byla zavedena úplná kontrola Spojenými státy.

pp

Čtěte ZDE: Už jsou tady: Řízená masová imigrace z Ukrajiny nemá jen ekonomické důvody. Třicet let ideové výuky ve školách. Od počátku funguje spojenectví britské MI6 a americké CIA s banderovci. Pobaltí a Ukrajina: Démon nacismu je zpět

Čtěte ZDE: O čem západní veřejnost nesmí vědět: Druhá světová válka prý neskončila. Alespoň podle Banderovců, kteří postupně zcela ovládli Ukrajinu. Jediný cíl: Navázat na Hitlera. Vymazat Rusko. CIA připravila. Putin do toho hodil vidle

Ukradená půda

Zahraniční vládci Ukrajiny ovlivnili propagandou jimi kontrolovaných médií (a cenzurou či likvidací těch nezávislých) míněné velké části veřejnosti na západě země. Zároveň ukradli velkou část ukrajinské půdy. A během celých 30 let současně probíhala banderizace společnosti. Překrucovaly se dějiny, propagoval se nacismus, v některých případech i na Západě tak populární satanismus. Vnucovala se homosexualita dětem a mládeži.

Lidem vzali minulost, protože věděli, že platí, že lidé, kteří zapomněli na svou historii, na minulost, nemají právo na budoucnost. Nakonec byla kvůli dluhům skoupena další třetina půdy (17 milionů hektarů) ukrajinského území, které již není pod kontrolou Kyjeva.

pp

Čtete ZDE: Pět měsíců, které prozradily skutečný stav: USA a jeho křoví zvané NATO na válku s Ruskem nemá. Západ Ukrajinci pohrdá stejně jako Rusy. Moskva teď nepříteli zvedne "práh bolesti". Zatím ekonomicky. A donutí-li ji, pak...

Den osvobození Ukrajiny od nacizmu a znovusjednocení

Co dostala Ukrajina jako náhradu za všechny tyto "požitky"? Může organizovat homosexuální průvody. Vlastně musí. A má šanci zničit své obyvatelstvo ve válce se svými předky. Splnil se anglosaský sen: Rusové zabíjejí Rusy.

Moskva však neměla jinou možnost. Otrávení ukrajinské společnosti nacistickými myšlenkami nezůstalo nepovšimnuto a nezůstane nepotrestáno. Proces denacifikace Ukrajiny byl nutný. Léčba je bolestivá, ale nezbytná.

Je šance, že brzy „Den nezávislosti“ vystřídá „Den osvobození Ukrajiny od nacizmu a znovusjednocení“.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky