Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nepodvolení v Protiproudu: Jde do tuhého. Mnozí to stále podceňují. Proč, jak a kdy vzít své životy do vlastních rukou? Trénink nejen na blackout. A co zbraně? Bod, z něhož není návratu. Velitel ND radí: Připravme se na vše!

Nepodvolení v Protiproudu: Jde do tuhého. Mnozí to stále podceňují. Proč, jak a kdy vzít své životy do vlastních rukou? Trénink nejen na blackout. A co zbraně? Bod, z něhož není návratu. Velitel ND radí: Připravme se na vše!

25. 8. 2022

Tisk článku

Protiproud TV přináší diskusi Petra Hájka o největších nebezpečích naší současnosti s velitelem Národní domobrany MUDr. Markem Obrtelem, podplukovníkem, který na protest proti NATO odešel z armády, vrátil vyznamenání ze zahraničních misí a dnes je záchranář nejen lékařskou profesí...

Pokud si chcete video pustit na celou obrazovku, klikněte dole na logo YouTube a poté na čtvercový symbol v pravém dolním rohu.

Pokud by došlo k znepřístupnění videa na použité platformě YouTube, ZDE je jeho alternativní umístění

Všechna videa PPTV naleznete ZDE.

Služba 

Doktor Marek Obrtel je po všech stránkách pozoruhodný muž. V dnešních časech takových opravdu moc nenajdeme. Nejde jen o občanskou a mravní integritu, kterou projevil činy, nikoli slovy - s plným vědomím, že si tím způsobí velké problémy a zničí skvěle se rýsující kariéru - v dobách, které ještě nebyly tak napjaté, takže po něm vlastně ani pes neštěkl.

Nezahořkl, nevzdal se, nezalezl někam do kouta. Správně odhadl, co se na nás brzy přiřítí - a začal budovat organizaci do té doby u nás neznámou: domobranu. A při tom samozřejmě naplno sloužil a slouží jako vedoucí lékař u záchranné služby v Kroměříži (k našemu rozhovoru přijel do redakce přímo z jedné takové celonoční služby).

Vzorní udavači

Nejednou proti němu samozřejmě naši "stateční kolaboranti" už vyjeli. Třeba sorosovský Deník N se angažoval v jedné takové trestní operaci proti Obrtelovi coby odpůrci covidismu, když napsal: 

"Vedoucím lékařem kroměřížské pobočky záchranné služby Zlínského kraje je od roku 2015 někdejší vojenský lékař Marek Obrtel. Ten působil mimo jiné jako velitel české polní nemocnice v Afghánistánu. V roce 2014 ale vrátil vojenská vyznamenání, o NATO se začal vyjadřovat jako o 'zločinecké organizaci', založil spolek Národní domobrana a stal se jednou z nejznámějších tváří protizápadní konspirační scény.

Někteří pracovníci zdravotnické záchranné služby v Kroměříži protestují proti vystupování vedoucího lékaře(...) který je známý proruskými aktivitami ve spolku Národní domobrana. Nespokojeným podřízeným ale vadí hlavně šíření dezinformací o covidu a očkování. O svých zkušenostech mluvili (s Deníkem N) pod podmínkou anonymity. 'Když půjdete do otevřeného sporu, je snazší nahradit jednoho záchranáře než vedoucího lékaře. Takže když budete dělat problém, můžou se vás zbavit,' vysvětlil tuto podmínku jeden ze záchranářů."

Jinými slovy - zachránila ho odbornost a schopnosti. Jasně: Třeba statečných učitelů je snazší se zbavit než perfektního lékaře. A tak udavači protentokrát neuspěli. Ostatně, postavil se za něj jednoznačně i krajský ředitel.

Těžkosti

Život nepodvolených po celé naší zemi prostě není jednoduchý. A bude stále obtížnější. 

Ale o tom jsme prakticky nemluvili, protože to oba bereme jako samozřejmost. Zajímalo mě něco jiného - ač s tím vším výše řečeným má pochopitelně úzké souvislosti.

Doufejme proto, že mu ten rozhovor nezpůsobí další těžkosti. I když - chlap jako on, zkušený voják a obětavý lékař - si s těžkostmi umí poradit:

No - vlastně právě o tom byla řeč. O těžkostech, které nás brzy čekají.

A jak na ně. Nejen na ty těžkosti. Ale i na ty, kdo nám je zcela záměrně způsobují.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky