Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vláda nám utahuje smyčku kolem krku: Astronomické ceny energií speciálně pro Česko. Že by Putin? Ne, Fiala! Už i to Bulharsko dostalo rozum. A vraždit oponenty je OK? Společně proti vládě bruselských kolaborantů! Kdy? Teď!

Vláda nám utahuje smyčku kolem krku: Astronomické ceny energií speciálně pro Česko. Že by Putin? Ne, Fiala! Už i to Bulharsko dostalo rozum. A vraždit oponenty je OK? Společně proti vládě bruselských kolaborantů! Kdy? Teď!

25. 8. 2022

Tisk článku

Jindřich Kulhavý komentuje kritickou situaci v naší zemi, dokazuje že Fialova vláda vede už otevřenou válku proti českým občanům a má za to, že když se nyní neozveme patřičně silně, později bude pozdě

Situace u nás je v mnoha směrech kritická. Většinu lidí napadne vcelku oprávněně na prvním místě především energetická krize a možný brzký kolaps v této oblasti, další na řadě je ekonomický propad a v neposlední řadě můžeme připomenout nízkou úroveň politické kultury. Přidejme naprostý nedostatek morálních hodnot většiny zaměstnanců v mainstreamových médiích a máme tu nelichotivý obraz České republiky.

pp

Čtěte ZDE: Jako na dlani: Praha rozjásaná. Prolezlá morem (AIDS) a neštovicemi (opičími). Příčovy myslící, radící se, diskutující. Agent CIA varuje: Na Fialu nesahat! Zůstane kmotr v čele policie? Kde to začne dřív? Ještě není konec

Soutěží ve zničení státu

O drahých energiích a plynu je napsáno mnoho. Nově jsme se dozvěděli, že již na jaře dostala vláda možnost řešit zdražení elektřiny nákupem za původní ceny platné před rusko-ukrajinským konfliktem od majitelů uhelných elektráren. Na vládě bylo vyřešit distribuci k zákazníkům, ovšem samotný produkt by zůstal na původní ceně, a to i díky tomu, že by si do svých podniků sami dodávali i své uhlí, kterého mají dostatek.

Ohlas ze strany vlády byl nulový, což svědčí o tom, že Fiala & spol. nemají zájem cokoliv řešit ku prospěchu českého národa. Navíc již několik odborníků potvrdilo, že odchod z lipské burzy je možný a realizovatelný, zvláště když stát drží majoritní podíl v ČEZu. V jiných státech si s tímto problémem poradili a cena elektřiny je v nich podstatně nižší než u nás., přestože jsme v poměru na počet obyvatel největším výrobcem elektrické energie v Evropě.

Ostatně pokud stát uvalí na energetické závody nové daně, minoritní akcionáři i tak o zisky přijdou, jen je stát prostě ukradne a prohospodaří například formou darů na Ukrajinu. Holedbají-li se ve Strakovce tím, že budou vyplácet jakékoliv příspěvky, věřte tomu, že my všichni je desetkrát přeplatíme.

pp

Čtěte ZDE: Síkelova zima se blíží: Pošleme své děti do promrzlého pelechu? Lockdowny i bez covidu? Je Fialova vláda "jen" neschopná? Nebo naopak dobře plní zadaný úkol likvidace? Velký reset chudoby a totality. Necháme si to líbit?

Plyn by mohl být za normální ceny, kdyby...

Státu tak přitékají do pokladny desítky miliard na daních navíc, třeba za elektřinu, pohonné hmoty a za paliva. A protože dlouhodobě tvrdíme, že většina daní je prostá krádež, díky které je držen při životu přebujelý státní aparát často vystupující proti plátcům daní, je vcelku jasné, že jsme proti jakémukoliv zvyšování daní.

Nesmyslně vysoké zisky energetických podniků, bank a Big Pharmy se dají korigovat jinými nástroji a tak, aby ta korekce přinesla užitek občanům. A ohání-li se vláda zákony, které chrání největší zloděje, pak je třeba tyto zákony změnit. Místo důležité práce pro každého jednoho Čecha či Moraváka se upravují ty fragmenty Ústavy ČR a sbírky zákonů, které zvyšují represi a utahují smyčku kolem našich krků.

O plynu platí trochu něco jiného. Jeho nedostatek je velmi snadno řešitelný zajištěním dodávek napřímo z Ruska. Jenže to by znamenalo buď uvolnit ruce ochotným podnikatelům majícím kontakty v Rusku, nebo ohnout hřbet a po ustání v protiruské demagogické kampani zaletět do Moskvy a zajistit zásobování našich továren a domácností přímo Gazpromem. S tak hloupými a amatérskými politiky, jaké máme, se toto určitě prozatím nestane, navíc pracují nadále na tom, abychom zůstávali na seznamu nepřátel Ruské federace.

Čtěte ZDE: Bruselské panstvo už definitivně zešílelo: Bez energií, bez průmyslu, o hladu a zimě vstříc chudobě a světlým zítřkům? Démonizace Ruska je už směšná. Prznění jazyka jako příznak rozkladu. Kdy to vybouchne?

Vraždění

Politická kultura je na bodu mrazu. Poté, co ministryně obrany Černochová svým výrokem týkající se atentátu na Darju Duginu nastavila nové hranice primitivismu a de facto schválila teroristický čin, k čemuž se vzápětí přidal i ,,novinář“ Pavel Šafr pohybující se daleko pod hladinou vkusu a tolerance, nelze čekat žádný posun vpřed.

Místo snahy řešit složitou situaci se vládní úředníci a zástupci Pětikoalice neustále ohánějí heslem o tom, že Putin s námi vede ekonomickou válku. Je na místě se zeptat, jakou mají na mysli? Již dávno před událostmi na Ukrajině byla nynější kritička tohoto stavu a bývalá místopředsedkyně vlády Džamila Stehlíková (další osoba na IQ úrovni Pekarové Adamové, Richterové, Langšádlové a Černochové) u toho, když nebyly zajištěny dlouhodobé kontrakty na nákup plynu za ceny odpovídající tomu, za kolik ho nakupují jiné státy.

Žádná další vláda již obchod s Gazpromem neuzavřela a jako jediní jsme se tak plně stali otroky cen na burze a platíme za plyn absolutně nejvíce ze všech. Proč, to je běžným občanům záhadou.

Čtěte ZDE: Televize v Protiproudu: Petr Hájek hovoří s Havlem (Jiřím). Na Václaváku proti vládě! Přijdou tisíce? Desetitisíce? Nebo si necháme líbit, že nás Fiala se svou pětikolkou žene do chudoby, krize a do války? Vezmou nám i zbytek peněz?

Za vším hledej Putina

Podobně jsme se nyní čerstvě vzdali palivových článků pro jaderné elektrárny dodávaných z Ruska a kupujeme je dráž z Francie a USA, byť i v nich je ruský uran. Minimálně v těch z USA. Přidali jsme se k eurounijním sankcím, které vzešly z prázdných bruselských hlav a z amerických zájmů a naivně si mysleli, že se z toho Vladimír Putin … složí. Opak je pravdou. A když Rusové i přes všechny kroky proti nim plyn do Evropy dodávají, ale musí provést údržbu, najednou vedou oni proti nám ekonomickou válku. Tak drsnou, že Maďarsko nakupuje napřímo a zvyšuje odběr a Bulharsko odmítá předražený plyn z Ameriky, a začalo jednat s Gazpromem.

Jenže naši politici dále jedou vylhanou mantru o tom, jak je ten námi sankciovaný Putin drzý, že si dovoluje na sankce reagovat tím, že jim tedy dá šanci uspět, nikoho k obchodování nepřemlouvá a bohatne na dodávkách mnoha komodit do zemí, které si je za slušnou cenu klidně a rády pořídí. EU mezitím propadá do skepse a vychytralí rozumbradové s vysokými platy nám radí, jak se máme nemýt, kterak stáhnout topení a nakolik máme šanci uspět ve sporu s dodavateli tepla v otázce přemrštěných záloh. A aby si předplatili ochranu, navýší policistům, hasičům, a dost možná i vojákům, platy o 10%. Dá se očekávat, že na sobě také šetřit nebudou.

pp

Kdy, když ne teď?

Přiznejme si tedy, že ne Putin, ale námi, respektive některými z nás, zvolení představitelé stran s většinou minimálním počtem členů (Piráti a TOP 09 jich fakt moc nemají), si tu válku vymysleli, vytvořili a bez ohledu na následky v ní pokračují. A není to válka ekonomická, ale politicko-ideologická. Což neznamená, že nás nevyhladoví, nesežehne mrazem, a nakonec nenažene do náruče potápějících se Spojených států.

3.9.2022 bude pořádána v Praze na Václavském náměstí demonstrace pod názvem Česká republika na první místě, kterou máme možnost projevit vzdor a nespokojenost. To se podaří jen za hojné účasti. Už nyní se diverzanti z Chvilek pro demokracii chystají tuto akci narušit. Jistě tam bude i mnoho policistů a dost možná vyhecovaných Ukrajinců žijících z milodarů od naší vlády. Nedejme se zviklat, opravdu je třeba zahájit proti této vládě mohutnou ofenzívu. Protože necháme-li je nadále si dělat co chtějí, odneseme to především my.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky