Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vysílá PPTV: Nepodvolení v Protiproudu. Roman Horký mluví o zimě v kultuře i kulturácích. Cenzura jako kdysi. Opět se píše a zpívá „mezi řádky“. Tisícero lží. V dlouhém zatmění. Starý svět. A proč pec na chleba?

Vysílá PPTV: Nepodvolení v Protiproudu. Roman Horký mluví o zimě v kultuře i kulturácích. Cenzura jako kdysi. Opět se píše a zpívá „mezi řádky“. Tisícero lží. V dlouhém zatmění. Starý svět. A proč pec na chleba?

14. 9. 2022

Tisk článku

Protiproud TV v pokračování seriálu rozhovorů Petra Hájka s galerií nepodvolených uvádí Romana Horkého, frontmana kapely Kamelot, zpěváka, skladatele, ale především rovného muže hodného toho již skoro zničeného slova


Pokud si chcete video pustit na celou obrazovku, klikněte vlevo dole na logo YouTube, a poté na čtvercový symbol v pravém dolním rohu.

Pokud by došlo k znepřístupnění videa na použité platformě YouTube, ZDE je jeho alternativní umístění

Všechna videa PPTV naleznete ZDE. 

Proč jde kulturní scéna většinově v „hlavním proudu“?

To je jen jedna z otázek, které ve společné diskusi probírá šéfredaktor Protiproudu s moravským bardem. A protože oba mají zkušenost z doby před převratem v roce 1989 – a nezapomněli ji – neubrání se srovnání. Ale to hlavní míří k dnešku a katastrofě, jíž za současné Fialovy vlády čelíme.

Roman Horký přinesl do redakce kytaru, takže tentokrát to máme i s muzikou. A skvělou, nejen proto, že svobodnou. Navzdory skličujícímu tématu proto nakonec z rozhovoru dýchá pohoda, odvaha a naděje.




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky