Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vysíláme: Čtenáři se ptají, Petr Hájek odpovídá. Byla šaškárna na Hradě předválečný summit před napadením Ruska? Co udělat, až Rakušan zase vypne Protiproud? Žijeme v jiném světě? Jak bránit čtenáře a diváky PPTV?

Vysíláme: Čtenáři se ptají, Petr Hájek odpovídá. Byla šaškárna na Hradě předválečný summit před napadením Ruska? Co udělat, až Rakušan zase vypne Protiproud? Žijeme v jiném světě? Jak bránit čtenáře a diváky PPTV?

8. 10. 2022

Tisk článku

Protiproud TV uvádí nový pořad, který navazuje na kdysi oblíbený formát, jehož základ tvoří dopisy a otázky adresované redakci a šéfredaktorovi

 

Pokud si chcete video pustit na celou obrazovku, klikněte vlevo dole na logo YouTube, a poté na čtvercový symbol v pravém dolním rohu.

Pokud by došlo k znepřístupnění videa na použité platformě YouTube, ZDE je jeho alternativní umístění

Všechna videa PPTV naleznete ZDE.

Dopisy čtenářů

jsou pro nás obrovskou posilou. Ale také důležitým korektivem. Informují nás, nakolik „protiproudaři“ chápou a vnímají svobodné informace, které se snažíme den, co den vnášet od veřejného prostoru zamořeného totalitním vládnutím a cenzurou.

Přinášíme nejen informace, ale také názory z celého spektra současných problémů. Ne vždy spolu musíme ve všem nutně souhlasit, ale skvělé je, když o tom dokážeme v klidu a bez emocí diskutovat. A protože to funguje obousměrně, využíváme mnohdy informace a názory, které nám do redakce zasíláte. 

Mnohé z nich stojí za to, aby o nich věděli také ostatní čtenáři. To byl před lety smysl mimořádně oblíbeného „formátu“ Tea Party. Na čaj do Protiproudu zve Petr Hájek opět všechny, kdo mají chuť se společně zamýšlet nad šílenostmi vězeňského režimu, a hledat odpovědi na to, co s tím. Tentokrát před kamerou PPTV. 




Tagy článku

Doporučujeme

Letitá válečnická nadutost Západu se zničehonic mění v chaos a bezradnost: Je s Kyjevem konec? A co pak? Už ani hlavní média se Rusku nesmějí. Směřuje Polsko k osudu Ukrajiny? Konec staré dobré Evropy? Hrůza ze Sarmatu...

Letitá válečnická nadutost Západu se zničehonic mění v chaos a bezradnost: Je s Kyjevem...

Ukrajinský režim se bojí eurovoleb: Budou kyjevští nacisté čelit hrozbě ze strany Evropy? Popularita euroskeptiků roste. Maďarsko a Slovensko jako předvoj. Nepopulární váleční štváči. Změna je na dosah?

Ukrajinský režim se bojí eurovoleb: Budou kyjevští nacisté čelit hrozbě ze strany Evropy?...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky