Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Teror: Západní metody se příliš neliší od islamistických. Monstrum pro válku proti Rusku. Útok na ropovod, který je pro nás životně důležitý. Kdo? Jak? Netřeba složitě hledat. Nicnetušící řidič jel na smrt. Jsme na tom přesně jako on

Teror: Západní metody se příliš neliší od islamistických. Monstrum pro válku proti Rusku. Útok na ropovod, který je pro nás životně důležitý. Kdo? Jak? Netřeba složitě hledat. Nicnetušící řidič jel na smrt. Jsme na tom přesně jako on

12. 10. 2022

Tisk článku

Václav Danda komentuje nedávné útoky na ropovody Družba a přináší nová fakta ruských vyšetřovatelů o atentátu na krymský most, která názorně ilustrují metody západních teroristů

Teror jako hlavní metoda prosazování zájmů vládnoucích politických elit současného Západu se projevila v těchto dnech obzvlášť názorně a neskrývaně. Bylo to samozřejmě patrné již dříve. Například když Západ prostřednictvím Pentagonu a amerických tajných služeb skrytě podporoval v Sýrii islamistické teroristy z ISIL - které z velké části pomohl vycvičit a vyzbrojit. Daleko názornější a vlastně již neskrývané je to ve válce proti Rusku (prostřednictvím popřevratového kyjevského režimu), kde tyto metody hrají už zcela zásadní roli.

pp

Ekonomický teror  

Po srpnovém atentátu na Darju Duginovou (provedeném nacistkou z praporu Azov) zasáhla teroristická komanda propojená s vedením NATO a CIA v úzké spolupráci s polskými a britskými tajnými službami plynovod Nord Stream 1 a 2. Tímto teroristickým aktem se pokusila odříznout kontinentální Evropu od dodávek levného ruského plynu, čímž zasadila tvrdou ránu nejen německé ekonomice ale celému evropskému průmyslu a zemědělství. Radují se jen americké plynařské korporace, které zubožené Evropě budou prodávat předražený plyn (často dokonce ruský) přes Atlantik.

Dosavadním vrcholem západního terorismu, který překročil všechny dosavadní hranice, byl demonstrativní víkendový útok na Kerčský most. Po kterém následovala tvrdá ruská odveta v podobě masivních raketových úderů na kritickou infrastrukturu a velitelská centra teroristů po celé Ukrajině.

pp

Čtěte ZDE: První zahřmění: Začal "soudný den" pro Kyjev? Zničení teroristů po útoku na Kerčský most. Operace vypínač aktivována. Generál Surovikin jako signál změny. Bez infrastruktury je kyjevská junta v troskách. Co plánují USA se Zelenským?

Monstrum dál ničí     

Ruský politolog a publicista Sergej Markov, který k tomu poznamenal: „Ukrajinská rozvědka není již mnoho let podřízena ukrajinskému lidu, ale je plně pod kontrolou amerických a britských tajných služeb. Toto monstrum, které si vypěstovali pro teror, pro válku proti Rusku - a pro válku proti Ukrajincům - musí být zničeno. Vládnoucí elity států Evropské unie jsou váleční štváči. Uvrhly ukrajinský lid do katastrofy a svým vlastním národům lžou. Všechny raketové údery ruské armády jsou vedeny na vojenská velitelství a infrastrukturu. Pokřik banderovských propagandistů o úderech na civilní objekty jsou z 95 % mystifikace. Na Ukrajině vybudovali anglosaští vojenští političtí technologové tuhou totalitní diktaturu, která představuje nebezpečí už nejen pro Rusko, ale také pro evropské národy. “ 

Jeho slova se potvrdila hned vzápětí. Pouze teroristické útoky na plynovody tento týden vystřídaly útoky na ropovody, které byly poslední energetickou spojnicí s Ruskem. Evropským politikům se příliš nechtělo do deklarovaného přerušení dodávek ruské ropy, která je krví evropského průmyslu - a například pro nás nemá alternativu. Tak jim k tomu Američané prostřednictví Ukrajinců pomohli tím, že tento týden narušili ropovod Družba. Bez ohledu na to, jaké to bude mít - zvláště pro některé evropské státy - zničující následky.  

Kdo a jak? Postupujme analogicky

Včera oznámil polský provozovatel ropovodu PERN: „V úterý pozdě večer systémy detekovaly únik na jedné ze dvou větví ropovodu Družba na západní části plynovodu – asi 70 kilometrů od Płocku“. Únik byl nahlášen ve městě Łania v Kujavsko-pomořanském vojvodství. Ropovod Družba začíná v Rusku na východním břehu Volhy a v Bělorusku se dělí do dvou větví – severní vede do Polska a do Německa, jižní přes Ukrajinu do Maďarska, na Slovensko a do České republiky. K útoku došlo vzápětí poté, co se Maďarsko dohodlo na stavbě potrubí, jež má do Srbska dodávat ropu právě přes Družbu.

Než se podaří přesněji rozklíčovat, jak byl tento další teroristický akt západních zpravodajských centrál (lhostejno kterýma rukama) zorganizován a proveden - a než se dozvíme nějakou další oficiální západní bajku o tom, že v tom má pochopitelně prsty Vladimír Putin - musíme uvažovat analogicky. Nejlépe k tomu slouží poměrně již přesné objasnění pozadí útoku na Kerčský most.  

Šéf Vyšetřovacího výboru Alexandr Bastrykin sdělil: „Již jsme zjistili trasu kamionu, který se podílel na výbuchu. Bulharsko, Gruzie, Arménie, Severní Osetie, Krasnodar… S pomocí operativců FSB se nám podařilo identifikovat podezřelé osoby, které mohly připravovat teroristický útok.”

pp

Čtěte ZDE: Akce vypínač: Ruské rakety Kalibr ničí ukrajinskou elektrickou infrastrukturu. Města jsou ve tmě. Začala zimní fáze operace. Přesun ruské armády od Charkova na Donbas. Postará se Západ v zimě o mrznoucí Ukrajince? A o sebe?

Bulharská spojka

První vozidlo bylo jen jakousi teroristickou zásilkovou službou, která naložila, a do Ruska dopravila, výbušniny. Pomocí rekonstrukce satelitních a dalších sledování lze vystopovat, kde začala jízda kamionu napěchovaného výbušninami. Byly naloženy buď v Bulharsku, nebo po cestě v Gruzii.

V obou zemích působí americké tajné služby, které zde mají ideální zázemí pro takový kontraband. Arménie a Severní Osetie byla už jen tranzitní území. Vyšetřovatelé soudí, že k transportu bylo vybráno nákladní auto ne úplně nové ale ve velmi dobrém technickém stavu, aby jej nemuseli odstavit pro technické problémy.

Náklad – 22 palet fólií po 9 rolích (jedna paleta váží asi tunu) – dorazil po moři z Bulharska do gruzínského přístavu Poti. Zákazníkem byl Ukrajinec. Poté byl přeložen na náklaďák automobil se zahraniční poznávací značkou. Výbušniny byly zřejmě zabaleny do filmových kotoučů, aby je na rentgenech nebylo vidět. To vše bylo vyrobeno v Bulharsku.

Dnes není možné přesně dohledat kdo a kde, výbušniny naložil. Řidič přijel, naložil náklad, a dal se na cestu tak jako v tisíci jiných případech. Evidentně vůbec netušil, co vlastně veze. Řidič prvního kamionu byl již zdržen a vypovídal v Rusku. S největší pravděpodobností byl stejně jako řidič druhého kamionu použit naslepo. Jde o typický způsob používaný drogovými gangy. 

Čtěte ZDE: Zničení plynovodů: Klasický odporný akt státního terorismu USA. Tentokrát nejen proti Rusku, ale i Evropě. Dement Biden splnil své výhrůžky. Námořnictvo cvičilo na místě výbuchu. Washington cynicky knokautoval státy EU. Zachrání se tím?

Jel na smrt

Druhé auto bylo zakoupené v Rusku. Majitel prodal náklaďák, který měl najeto na 800 tisíc neznámému kupci. Kamion z Bulharska předal svůj náklad ruskému kamionu - a řidič bulharského vozu měl vyděláno. Řidič druhého vozu se překládce nijak nedivil, je to běžná praxe.

Je samozřejmě lepší dopravit na Krym zboží v ruském kamionu. Nic netušící druhý řidič vyjel, aby ho vzápětí na dálku odpálená nálož na Krymském mostě roztrhala na kusy. K odpálení v okamžiku, kdy poblíž kamionu projížděl vlak s cisternami.

Zatím můžeme pouze spekulovat, jestli teroristickou operaci fyzicky provedly speciální jednotky NATO ve spolupráci s Ukrajinci, nebo zda probíhala výhradně v americké režii. To není bezvýznamné, ale také ne zcela podstatné. Od bulharské spojky až po Kerčský most je vše tak jako tak pod velením CIA a Pentagonu. Lze proto s pravděpodobností hraničící s jistotou usoudit, že poslední atentát na ropovod Družba má stejný podpis.

Nejvýmluvnější moment kerčského příběhu je nicnetušící řidič, kterého monstrum nechá kvůli sporným propagandistickým cílům roztrhat na kusy.

Na sedadle tohoto řidiče totiž sedíme nedobrovolně právě my všichni.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky