Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Náraz do zdi před námi: Vyměnit vládu, nebo režim? Budou nás cenzurovat a zavírat. Husák normalizoval chytřeji než Fiala a Rakušan. Chtějí vyprovokovat boj v ulicích? Jděte už s tou demokracií… někam. Za rohem válka?

Náraz do zdi před námi: Vyměnit vládu, nebo režim? Budou nás cenzurovat a zavírat. Husák normalizoval chytřeji než Fiala a Rakušan. Chtějí vyprovokovat boj v ulicích? Jděte už s tou demokracií… někam. Za rohem válka?

13. 10. 2022

Tisk článku

Protiproud TV uvádí rozhovor s významným bezpečnostním expertem Janem Schneiderem, který už ani jako bývalý chartista nesmí na obrazovky ČT, protože nežvaní, ale říká nepříjemné pravdy, což v otevřené diskusi s Petrem Hájkem je naopak přednost

 

Pokud si chcete video pustit na celou obrazovku, klikněte vlevo dole na logo YouTube, a poté na čtvercový symbol v pravém dolním rohu.

Pokud by došlo k znepřístupnění videa na použité platformě YouTube, ZDE je jeho alternativní umístění

Všechna videa PPTV naleznete ZDE.

Po převratu

pracoval pro tajné služby, pak byl ve vládních a policejních službách – a přece to nové totalitě nestačilo. Bývalý disident je opět disidentem. Člověk s mimořádnými zkušenostmi z bezpečnostní oblasti, širokým rozhledem a historickými znalostmi se Fialové diktatuře a její protiruské válečnické propagandě pochopitelně nehodí do krámu. Jako každý, kdo se nepodvolí výhrůžkám a represím současných „buranských elit“, které obsadily vládní posty a ženou nás do plánovitě „zbudované“ chudoby, poroby a dost možná i na válečná jatka.

Mají to ze sebe? Jsou jenom bezpříkladně hloupí, nebo plní cizí zadání? A nepovede blížící se neodvratný střet s touto politickou galérkou k něčemu podstatnějšímu, než jen pádu jedné vlády? Co by to mělo či mohlo být? A není to jen další utopie?

Jan Schneider se před kamerou Protiproud TV objevuje poprvé – ale určitě ne naposledy. Témata jako fungování či kontrola tajných služeb – nejen těch našich – patří dnes k těm, která mají existenční rozměr. Budeme o nich vysílat a psát, dokud nás nezlikvidují. Nebo dokud se likvidátorů normálního života ve svobodě nezbavíme my.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky