Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Tea Party nepodvolených: Jsme rodina. A přijdou i děti. Je nenásilná (kontra) revoluce již realitou? Nenechme se vyprovokovat. Případ Husákových dětí. Obrácení. My je cenzurovat nebudeme. V + W v naší době

Tea Party nepodvolených: Jsme rodina. A přijdou i děti. Je nenásilná (kontra) revoluce již realitou? Nenechme se vyprovokovat. Případ Husákových dětí. Obrácení. My je cenzurovat nebudeme. V + W v naší době

29. 10. 2022

Tisk článku

Protiproud TV přináší další „intimní“ setkání Petra Hájka s protiproudaři ze všech koutů naší vlasti, na něž ještě dopadá světlo a atmosféra včerejší velké protivládní demonstrace v Praze

 

Pokud si chcete video pustit na celou obrazovku, klikněte vlevo dole na logo YouTube, a poté na čtvercový symbol v pravém dolním rohu.

Všechna videa PPTV naleznete ZDE.

Nenásilná revoluce,

která se rodí při setkáních desetitisíců nepodvolených v Praze a dalších městech naší vlasti, napsala další díl protivládní demonstrací 28. října. My si myslíme, že jde spíše o „kontrarevoluci“, protože lidé zjevně touží „restaurovat“ podmínky pro normální život, který jsme žili před tím, než revoluční guerilly na Západě začaly skrze nový bolševismus ničit náš přirozený svět ničit zkázonosnými ideologiemi. A teď nad námi již roztahuje pařáty i démon zničující války. Ale nejde o to, jak toto hnutí odporu označit (i když správné pojmy jsou důležitější, než si často myslíme).

Fialová vláda dělá vše, co je v jejích silách, aby touto hrůzou – podle not svých bruselských a washingtonských protektorů – zaplavila i Českou republiku. Ozývá se to i v převážné většině dopisů, které nám píšete do redakce. Kladete otázky, kterou jsou jednak „praktické“ (co dělat, když/až…), jednak obecnější a míří k podstatě věci. 

Zveme vás tedy k opětovnému „posezení nad čajem“ s naším šéfredaktorem, který se pokouší zodpovědět alespoň některé z nich.

Vítejte na další Tea Party Protiproudu!




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky