Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Tea Party: Naučili jste mě pracovat s informacemi. Soňa zazářila. Zeman pošpinil řády Zelenským. Práce s vnuky. Proč oprášit psací stroje? Přestat platit ČT? Opravdu je Země kulatá? Jaká bude letos zima?

Tea Party: Naučili jste mě pracovat s informacemi. Soňa zazářila. Zeman pošpinil řády Zelenským. Práce s vnuky. Proč oprášit psací stroje? Přestat platit ČT? Opravdu je Země kulatá? Jaká bude letos zima?

5. 11. 2022

Tisk článku

Protiproud TV přináší další schůzku Petra Hájka se čtenáři a diváky režimem „zakázaného“ kontrarevolučního magazínu, kde ve svobodné diskusi společně hledají odpovědi na nejpodstatnější či (zdánlivě) méně podstatné otázky zničující doby a hledají v ní světélka naděje


Pokud si chcete video pustit na celou obrazovku, klikněte vlevo dole na logo YouTube, a poté na čtvercový symbol v pravém dolním rohu. 

Pokud by došlo k znepřístupnění videa na použité platformě YouTube, ZDE je jeho alternativní umístění

Všechna videa PPTV naleznete ZDE.

Jeden dopis redakci doporučoval,

abychom se vyhnuli anglickému termínu Tea Party, a drželi se místo toho nějakého českého ekvivalentu – třeba „pište šéfredaktorovi“ (ve zřetelné narážce na někdejší pořad Vladimíra Železného na Nově „volejte řediteli“). 

Samozřejmě jsme to zvažovali. Ostatně i proto, že opravdu do budoucna chystáme vysílat tento pořad v přímém přenosu – a tedy i s bezprostředními dotazy diváků ve vysílání – čímž se nedostižnému V.Ž. zase o něco přiblížíme. Tedy – až nám to dovolí technické možnosti, což znamená především nakoupit další technologie a zařízení z vašich naštěstí neustávajících příspěvků na náš provoz (a neohrozit ho tím). Nikoli jen mimochodem: Jste úžasní! Společně jsme tak zatím zvládli nejtěžší popřevratový vládní útok na svobodu slova, který nás měl zničit i ekonomicky. Nedovolili jste to!

A ten anglický termín? Jsme hrdí na to, jak si mnozí ceníte úrovně českého jazyka na Protiproudu. Opravdu se o to snažíme – a neskromně tvrdíme, že v tom jsme na špičce médií – zdaleka ne jen těch svobodných, „alternativních“. Víme, že péče o mateřštinu patří ke „kontrarevoluci“ zcela neodmyslitelně. Že tento „Chrám i tvrz“ je základem Základny (arabsky Al-kajda, haha), bez níž naši „Citadelu“ před nájezdy odnárodňovacích a odstátňovacích hord nelze ubránit. 

Tea Party se však v minulosti na Protiproudu objevila jako „odpověď“ na hnutí podobně smýšlejících „kontrarevolucionářů“ ve Spojených státech. V době, kdy ještě o Donaldu Trumpovi skoro nikdo nevěděl, a svobodymilovní Američané byli vystaveni vlně totality, jež se dnes už změnila v tsunami. K nám přišla s „fázovým zpožděním“. U nás tehdy spíš vládl klid před bouří a ostatní „alternativní média“ se teprve rodila. Chtěli jsme tak dát najevo, že si nebezpečí uvědomujeme. Že víme, odkud tentokrát „přijde mráz“: Nikoli z Kremlu, ale z Washingtonu a Bruselu.

Kvůli této tradici se chceme v tomto pořadu názvu držet. Není nad to nezapomínat. Připomínat si, že toto neštěstí nespadlo z jasné oblohy, ale dlouho se na nás připravovalo.

Proto vítejte na další Tea Party, v níž si vzájemně tříbíme názory při stále mohutnější přípravě naší lidové kontrarevoluce proti Fialové totalitě!




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky