Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Tlusté do tenkého v americké praxi: Nafta dochází už i v USA. Poděkujte Bidenovi! Řízené stupňování nedostatku. Na hospodářství už nezáleží. Vypukne za 30 dnů ropná krize v USA? Státy EU jsou na tom ještě hůř. O ČR nemluvě

Tlusté do tenkého v americké praxi: Nafta dochází už i v USA. Poděkujte Bidenovi! Řízené stupňování nedostatku. Na hospodářství už nezáleží. Vypukne za 30 dnů ropná krize v USA? Státy EU jsou na tom ještě hůř. O ČR nemluvě

22. 11. 2022

Tisk článku

Lawrence Kadish s hrůzou amerického občana konstatuje rychle ubývající strategické zásoby nafty ve Spojených státech jako důsledek šílených plánů sil, které dosadily Bidena do Bílého domu - a ten nyní začíná plnit "ekologické" předvolební sliby, jež jsou ovšem jen slabý odvar těch bruselských, a tudíž i našich "Fialových"...

Dokud nebyly během 2. světové války zničeny německé zásoby ropy a benzínu, neměly letecké útoky Spojenců na nacisty skutečný strategický dopad, a nesrazily Německo na kolena. Toho se dosáhlo teprve tehdy, až když Německo nemělo pohonné hmoty pro své tanky. Také dnes platí, že zničení energetické infrastruktury protivníka může vést k destrukci celého národa. Současní protivníci Ameriky tuto historickou lekci nezapomněli.

Bez nafty se USA zastaví

Z tohoto důvodu by se Američané měli vážně zajímat o zprávy průmyslových analytiků, kteří bez obalu varují, že nám tuto zimu hrozí akutní nedostatek nafty.

Všichni samozřejmě ostře sledujeme cenu benzínu u benzínových pump, ale ve skutečnosti pohání Ameriku právě nafta. Nafta pohání americké nákladní vlaky, kamiony, nákladní lodě, říční čluny a autobusy. Pohání také naše zemědělské a stavební stroje. A naftou mnoho lidí také vytápí své domovy.

pp

Čtěte DNES: Tohle USA neznaly: Věčný nedostatek všeho. Po Sunaru teď zase vložky. Nebo ruský neón k čipům. Automobilky se zastavují. Sovětský model je v zámoří. Globalisté se spletli: Země (alespoň ve smyslu ekonomickém) není placatá...

Jak je možné, že zásoby nafty klesly na tak děsivě nízkou úroveň, přestože energeticky náročné chladné zimní počasí do většiny země ještě ani nedorazilo? Jak je možné, že se Bidenova administrativa nadále podřizuje programu "progresivistů", kteří nám brání těžit energetické zdroje, které se nacházejí na našem území?

Miliardáři spokojeni

I když je současná snížená kapacita rafinérií jedním z důvodů, proč nás čeká energetická krize, tak si musíme uvědomit, že Bílý dům se agresivně snaží plnit svoje volební sliby, a omezuje otevírání nových vrtů pro těžbu ropy a zemního plynu.

Pokud bude tato politika "úspěšná", tak se s energetickou nezávislostí můžeme rozloučit. A když bude Bidenova administrativa takhle pokračovat i nadále, budou mít naši protivníci a konkurenti či jejich pomahači před sebou hospodářsky oslabenou Ameriku – oběť sebepoškozování, které kriticky ohrožuje budoucnost USA.

Je současně velmi znepokojující pozorovat, jak korporátní miliardáři s americkým občanstvím ostře sledují, jak jejich čínské trhy s mnohamilionovými obraty reagují na jakýkoliv posun v americké zahraniční politice - a poté nasměrují své politické dotace v USA tak, aby byl Peking spokojený.

pp

Čtěte ZDE: USA v totálním úpadku: Donald Trump už vysílá jasné signály. Ničená země v procesu ukrajinizace. Zdivočelé dementní elity se rvou o moc. Rozumní politici jsou drsně likvidováni. Terárium zvané Washington D. C. Vývoz korálků

30 dnů do zhroucení?

Poté, co byl vyslýchán v souvislosti se svými politickými dary pro Demokratickou stranu ve výši půl miliardy dolarů, se facebookový magnát Mark Zuckerberg zařekl, že už Demokratickou stranu nikdy nebude finančně podporovat.

Soukromé financování vládních volebních úřadů bylo mezitím – přinejmenším ve 24 státech – postaveno mimo zákon. Ve všech 50 státech je však federální veřejné financování vládních volebních úřadů zřejmě stále legální.

V době, kdy nás jen pouhých třicet dnů dělí od potenciálního kritického nedostatku nafty, což by ještě více narušilo vedoucí postavení Spojených států ve světě, představuje prezidentovo jednání pro mnoho Američanů a naši ekonomiku doslova studenou sprchu.

(Autor je členem správní rady váženého Gatestone Institute) 

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky