Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Buch s nama: Přijde velká migrační vlna? Katastrofu Západ chce. Budeme cizinci ve vlastní zemi? Dávno bylo jasné, kam vše míří. S loutkou Fialou vstříc zmaru. Což ani Musk neví, že po spravedlivém míru Západ netouží?

Buch s nama: Přijde velká migrační vlna? Katastrofu Západ chce. Budeme cizinci ve vlastní zemi? Dávno bylo jasné, kam vše míří. S loutkou Fialou vstříc zmaru. Což ani Musk neví, že po spravedlivém míru Západ netouží?

25. 11. 2022

Tisk článku

Ladislav Větvička svým nezaměnitelným ostravským pohledem a dialektem komentuje aktuální na dění na Ukrajině (kam si zaskočil), připomíná, že k válce Západ usilovně a plánovitě již celé roky spěl, a není si jist, zda katastrofu, kterou nakonec odskáčeme všichni, lze ještě odvrátit

Vypada to, že nova vlna Ukrajincu, přemisťujicich se do středni Evropy, bude podstatně silnějši, než ta prvni na přelomu unora a března. Likvidace energetycke infrastruktury pak vyvola vlnu, kera převalcuje středni Evropu.

Pokud mate chuť si sami ověřit aktualni stav na Ukrajině, stači si třeba v Třincu sednut do Leoša a zanedluho vystupite v Užhorodu. Furt je to z Třinca do Užhoroda bliž jak do Praglu. Ni, něbujtě še. Je to bezpečne.

Tma v Užhorodě

Na prvni pohled vypada všecko tajak zamlada. Možna lip, jak kdysik, bo kurz hřivny byl ruskym utokem a ameryckyma pujčkama, kere nepujdu nikdy splatit, devalvovany na 64 haliřu za hřivnu. Čtvrtka masla se fčil da kupit za 40 Kč, plechač Pilznera Urkvela je levnějši jak v porubske Hrušce a kilo teleci panenky pořidite za 120 Kč.

Problem je, co s tym budete robit. V Užhorodě su dny, kdy se eletryka vypina na dvanact hodin denně, takže na eletryckem sporaku si panenku nezrobite a Pilznera možete pit tepleho, bo ledničky nefunguju. Všecky zasoby v mražakach šly během tři dnu do hajzlu, bo dvanact hodin bez eletryky žaden mražak nevydrži, obsah se rozteče a naslednych par hodin dodavky prudu zmrazi všecko do jedne velke haldy, keru možete leda tak vyhodit do hajzlu, bo mražene jahody s mraženym uzenym sice zni hypstersky pozityvně, ale žrat se to neda.

A to je enem začatek. Bez eletryky nepude ve městach nic. Bankomaty, vytahy, metro, dodavky vody ani splachovani z vašeho hajzla.

Čtěte ZDE: Na prahu krize nevídaných rozměrů: Přijde občanská nebo světová válka? Máme u nás už stovky tisíc cizinců! Co udělají, až to začne? Banditismus, rabování, boj o život. Stát se o nás nepostará. Přijde to už brzy

Humanytarni katastrofa jak vyšita

Miliony lidi se vydaju směrem na zapad. Kdo chtěl vidět, že taka situace može nastat, tak to viděl už před osmi rokama. Tady su fotky z nepovedene kyjevske revoluce z prosinca 2013 a tady zaznamy z 28. 01. 2014. Bo už koncem ledna 2014, měsic před masakrem na Majdanu, bylo jasne, co bude nasledovat: 

"Kyjev přečkal prvni, takzvany bruselsky utok v prvni polovině prosinca. A zvladnul ho slušně. Po druhem utoku, kdy organyzovani teroristi zautočili na demokratycky zvolene organy po cele zapadni Ukrajině, zapalovali policajty a ničili majetek, je statni moc zlomena a leži na ulici. Třeti utok, kery přide fčil, v době olympijady v Soči, bude kličovy. A bude krvavy, bo teroristi a ti, keři to naplanovali, moc dobře vědi, že fčil přichaza ten spravny čas. Podle pranostyk mělo byt jaro chladne. Někdo ho ale chysta hodně horke. Jestli si kdosik mysli, že občanska valka nebude, a lidi z brusele chtěji silnu a sebevědomu Ukrajinu, tuž na to ať zapomene. Lidi z brusele potřebuju v EuroSajuzu silnu Ukrajinu asi tak, jak potřebovali silne Československo a silnu Jugošku. A valka? Ta už začala..."

A čtyři dny před masakrem, byla situace jasna pro všechny, keři byli ochotni vidět zakladni fakta: "Jde o to destabilizovat region, co nejvice poškodit Rusko, zbavit se Ukrajiny jako silneho a jednotneho statu. Čeka nas teror v městach, do kerych to mimochodem mame z Ostravy bliž jak do Berouna. Budu zničene plynovody a ropovody. Statisice uprchliku bude utikat z vlastni země. Na linyje dotyku se nasadi modre helmy OSN. Tuž, synci a děvuchy, připravte si svoje zahradky pro stany utečencu. Mnoho lidi, s keryma toho mame společneho vice, než si myslime, bude potřebovat pomoct. Dalo by se tomu ještě zabranit? Dalo, stačilo, aby se přerušila zahranični pomoc terorystum. Ale to je to posledni, o co fčil Mordoru jde... Přestože se podařilo gangsterum z Mordoru dohnat Ukrajinu na prah občanske valky, je tady ještě furt šance, jak zabranit nejhoršimu. Jednat se ale musi hned."

Čtěte ZDE: Cizinci ve vlastní zemi: Fiala již instaloval milión invazních UA Nadlidí. Asi jako Merkelová do celého Německa v roce 15. Živíme mu je, platíme, ošetřujeme. Už i demonstrují. Brzy budou také volit. Meč, nebo okovy?

Nejednalo se

Teda jednalo. Bylo dosaženo dohody o předčasnych prezidentskych volbach, taku dohodu ale kdosik nechtěl, a tak rano nastupilo gruzinske komando a ze střech zmasakrovali lidi na naměsti.

Osum roku uplynulo, z Ukrajiny zkorumpovane je dneska Ukrajina zdevastovana, rozkradena, vybrakovana a zadlužena mezinarodnima zbrojařskyma agentama tak, že to nemože nikdy splatit. Ukrajincum už nepatři nic. Stali se cizinci ve svoji vlastni zemi. Prohrali všechno. Jestli za to može porušeni mezinarodniho prava a rusky utok na Ukrajinu, anebo su za tym cilene aktyvity Zapadu, si domyslete sami, podle vašich polityckych preferenci a podle teho, jestli posluchate žumpy typu ČT a dalšich probruselskych krmitek, nebo použivate aji vlastni hlavu.

Každopadně je před nama přesně to, co zme před osmi rokama odhadovali. Krize mimořadnych rozměru, kera tentokrat zasahne aji nas - a mam taky blby pocit, že to bruselska vlada přesně takto chce.

Položme se na otazku tajak před osmi rokama: "Dalo by se temu eště zabranit?"

Tuž, bylo by to těžke, bo tento demoralizovany lid, vedeny ukrajinskym premierem Fialenkem, nevidi tu propast, kera se před nama otevira. A Fialenko, stejně jako nikdo z bruselske fronty nechce kyjevsky režim zastavit. Pravě naopak - vypada to, že se těši na ten pruser, kery vznikne, až se Ukrajina vyda na zapad...

Čtěte ZDE: Dement slibuje: Dám Ukrajině další zbraně a miliardy. Mezitím do USA přeběhly další dva miliony imigrantů. Válka proti Rusku či vlastním lidem? Vše pro odpoutání pozornosti od domácích malérů před brzkými volbami

Přitem řešeni tady je

Navrhnul to Elon Musk, kereho asi malokdo bude podezřivat ze sympatyji k Rusku. Jeho plan zněl takto:

  • Na Ruskem obsazenych uzemich proběhne referendum pod dohledem OSN. Rusko opusti tato uzemi, pokud si to lid bude přat.
  • Krym zustane současti Ruska, jako tomu bylo od roku 1783 až do Chruščevova omylu v roce 1954, kdy jej ukradl Rusku a předal Ukrajině.
  • Zasobovani Krymu vodou bude Ukrajinou zajištěne.
  • Ukrajina bude neutralnim statem.

Jak ovšem naznačuje nenavistna odpověď kyjevskeho režimu "Fuck you, Musk", toto řešeni neni v planu ani kyjevskeho režimu, ani jeho sponzoru, ani loutek typu Fialenka...

Čekaju vas zle časy, bo ste nebyli schopni pochopit, čeho je fialovy nepřitel schopny.

Buch s nama.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky