Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Hladomor pro plán odlidnění: Německo přikázalo farmám zavřít. Schwab proti zemědělcům. Útok na světové zásoby potravin. Tyranská EU souhlasí. Teď válka proti nejrozšířenějšímu prvku v atmosféře. Stop hnojivům? Brzy u nás

Hladomor pro plán odlidnění: Německo přikázalo farmám zavřít. Schwab proti zemědělcům. Útok na světové zásoby potravin. Tyranská EU souhlasí. Teď válka proti nejrozšířenějšímu prvku v atmosféře. Stop hnojivům? Brzy u nás

10. 12. 2022

Tisk článku

Sean Adl-Tabatabai přináší děsivé informace o likvidaci německých farmářů podle plánu Schwabova Světového ekonomického fóra, jehož smyslem je odlidnění planety na "zlatou miliardu"

Světové ekonomické fórum (WEF) chce drasticky snížit světovou populaci prostřednictvím organizovaného nedostatku potravin na celém světě, za který budou vinit „globální oteplování“, Rusko či pandemii.

Koordinovaný útok na světové zásoby potravin

Tento koordinovaný útok na světové zásoby potravin se tento týden ještě zintenzivnil, když německá vláda nařídila farmářům, aby drasticky snížili používání hnojiv ve snaze naplnit program WEF.

Minulý týden nizozemská vláda, jednající také na příkaz WEF, oznámila že chce zavřít 3 000 farem, aby splnila cíle Klause Schwaba v oblasti globálního oteplování.

Portál Thegatewaypundit.com uvádí: „Mezitím se náklady na potraviny v Evropské unii v říjnu 2022 zvýšily o 17,26 procenta ve srovnání se stejným měsícem v předchozím roce.“

pp

Na tomto grafu můžete vidět, jak se postupně během roku 2022 zvyšovala inflace potravin:

Zdá se, že lídři Německa a vlastně celé Evropské unie jsou stejně „bystří“ jako Joe Biden.

Zelená tyranská byrokracie EU

Mike Adams v Natural News píše: „Za poslední rok se zelené tyranské byrokracii EU podařilo téměř zničit energetické vztahy západní Evropy s Ruskem. Celý evropský kontinent dnes zoufale potřebuje energetické vstupy, aby udržel fungování své elektrické sítě.“

Aktuálně jsou dodávky potravin v Evropě pod přímým útokem prostřednictvím několika plánů, které se zdají být navrženy tak, aby skoncovaly s cenově dostupnými potravinami a zároveň, aby se elektřina stala nedostupnou pro podniky a domácnosti.

„Německo zakazuje farmářům řádně hnojit půdu proto, aby naplňovali zelenou agendu EU,“ uvádí stránka Breitbart.com.

pp

Čtěte ZDE: Odlidňování: Po energiích teď válka proti zemědělství. V čele opět OSN, Davos, Gates a G2O. Vznešený cíl: Globální hladomor. Vymlátí dobytek? Stravujete se klimaticky odolně? Dobrou chuť, pokud zrovna večeříte červy...

Brusel zahájil válku proti hnojivům

„Od čtvrtka minulého týdne je používání dusičnanových hnojiv v Německu značně omezeno na velkých plochách zemědělské půdy v Severním Porýní-Vestfálsku,“ uvádí stránka s odkazem na jednu z nejhojnějších oblastí výroby potravin v Německu.

Zákaz vychází z toho, že byrokraté Evropské unie vedou válku proti dusíku, základnímu prvku, který tvoří téměř 80% zemské atmosféry a je rozhodující pro pěstování zemědělských plodin.

Po vyhlášení války uhlíku – stavebnímu kameni biologického života – se globalisté nyní zaměřují na dusík jako prostředek k záměrnému vyvolání rozsáhlého hladomoru a masové smrti: depopulaci.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky