Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nelžete nám, Američanům: Bidenovci a NATO válku potřebovali a vyvolali. Plán: Opakování karibské jaderné krize, jen v opačném gardu. Zelenský už ohrožuje i svobodu ve Státech. Dluh 31 biliónů - a dál utrácejí, jako by již nebylo Zítra!

Nelžete nám, Američanům: Bidenovci a NATO válku potřebovali a vyvolali. Plán: Opakování karibské jaderné krize, jen v opačném gardu. Zelenský už ohrožuje i svobodu ve Státech. Dluh 31 biliónů - a dál utrácejí, jako by již nebylo Zítra!

28. 12. 2022

Tisk článku

Jacob G. Hornberger označuje Washington a NATO za skutečné původce záměrně vyvolaného konfliktu s Ruskem na Ukrajině, protože jen obnovení studené války pomůže, jak oddálit finanční krach USA, tak přeměnit Ameriku na plnohodnotnou totalitu

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj vystoupil před společným zasedáním Kongresu, aby požádal o další miliardy dolarů z peněz amerických daňových poplatníků na pomoc Ukrajině ve válce s Ruskem.

V Zelenského projevu mě zaujala jedna konkrétní věta: "I my Ukrajinci projdeme svou válkou za nezávislost a svobodu důstojně a úspěšně." Tato věta vyvolala obrovský potlesk členů Kongresu.

Červená linie 

Zelenského prohlášení má však jeden zásadní problém. Válka mezi Ukrajinou a Ruskem nemá nic společného se svobodou. Místo toho má vše co do činění s NATO, starým dinosaurem studené války, který vytvořil krizi, jež vedla k této nesmírně smrtící a ničivé válce.

Pentagon prostřednictvím NATO trval na začlenění Ukrajiny do NATO. Zelenskyj také chtěl, aby Ukrajina vstoupila do NATO. Rusko dávalo nejméně posledních 25 let jasně najevo, že vstup Ukrajiny do NATO je pro něj za červenou linií.

Poslední, co Rusko chtělo, byly základny Pentagonu a jaderné rakety na ruských hranicích, stejně jako Pentagon nechtěl, aby ruské základny a jaderné rakety byly umístěny na Kubě. Rusko dává neustále najevo, že pokud Ukrajina překročí tuto červenou linii, vtrhne na Ukrajinu, aby jí zabránilo vstoupit do NATO.

Pentagon, NATO a Ukrajina vědomě a záměrně ignorovaly ruskou červenou linii a pokračovaly v cestě k tomu, aby se Ukrajina stala členem NATO, protože dobře věděly, že to povede k ruské invazi na Ukrajinu, aby tomu bylo zabráněno.

Čtěte ZDE: Vladimír Putin: Západ právě překročil červenou linii. Diplomatické tanečky skončily. Částečná mobilizace směřuje jinam než jen na ukrajinské bojiště. Fialovým hordám jsme lhostejní. Rusko je na jaderný střet připraveno. A my?

Volodymyrova volba

Zelenskyj tak před ruskou invazí na Ukrajinu stál před osudovou volbou: Kdyby se rozhodl, že Ukrajina nevstoupí do NATO, k žádné ruské invazi na Ukrajinu by nedošlo. Pokud by se rozhodl, že Ukrajina vstoupí do NATO, došlo by k ruské invazi na Ukrajinu, která by jistě vedla k masivnímu zabíjení a ničení na obou stranách.

Zelenskyj zvolil druhou možnost. Tímto rozhodnutím říkal, že smrt a utrpení desítek tisíc jeho občanů a zničení jeho země stojí za vstup Ukrajiny do NATO. To je celkem jasná volba. Jiný prezident by se možná rozhodl, že masivní smrt a zkáza, které by taková válka přinesla, by za vstup do NATO nestály.

Nezapomeňme, že NATO bylo součástí starého klamu studené války, který sloužil k ospravedlnění přeměny americké vlády z republiky s omezenou vládou na stát národní bezpečnosti, což je typ vládní struktury, která vládne totalitním režimům.

Když studenoválečné šílenství náhle skončilo, starý studenoválečný dinosaurus NATO měl zaniknout, stejně jako Varšavská smlouva.

Po celou dobu studené války byl strach z toho, že nás Rusové a další komunisté chtějí dostat, využíván k ospravedlnění stále se zvyšujících rozpočtů pro národní bezpečnostní instituce a jejich stále rostoucí armádu chamtivých "obranných" dodavatelů, kteří se rádi přiživovali u veřejných koryt.

Pentagon a jeho "obranní" dodavatelé se zjevně nechtěli vzdát své dojné krávy z dob studené války.

Čtěte ZDE: Doznání Pentagonu: USA už mají na Ukrajině jednotky. Střet může nastat kdykoli. NATO kontinentální válku totiž neumí. Rusko získává převahu. Putin si testuje americké zbraně. Budou zabíjet i v Evropě. Zahrádka brzy džunglí?

Na dluh

Právě o to šlo při vstřebávání bývalých členů Varšavské smlouvy do NATO. Instalací amerických vojenských sil a raket stále blíže k ruským hranicím chtěl Pentagon podnítit ruskou reakci, která by pak znovu vyvolala lukrativní řádění studené války.

Pentagon tedy přesně věděl, co dělá, když trval na začlenění Ukrajiny do NATO. A zřejmě se jim podařilo dosáhnout toho, co si předsevzali - obnovení studenoválečného napětí a stále rostoucího bohatství financovaného daňovými poplatníky.

Jednou z nezodpovězených otázek je, kolik ze 100 miliard dolarů, které američtí daňoví poplatníci poskytli ukrajinské vládě, bylo použito na naplnění kapes ukrajinských činitelů. Ukrajina je koneckonců jedním z nejzkorumpovanějších režimů na světě. Není důvod se domnívat, že ukrajinsko-ruská válka náhle změnila ukrajinské úředníky v poctivé státní úředníky.

Nakonec je třeba vzít v úvahu ještě jednu věc, která je nesmírně důležitá. Dluh federální vlády (USA) nyní přesahuje 31 bilionů dolarů.

Američtí představitelé v čele s prezidentem Bidenem pokračují v utrácení peněz, jako by nebylo zítřka. To zahrnuje téměř bilion dolarů, které Pentagon dostává na to, aby nás "ochránil" před hrozbami, které sám vyvolává.

Stále rostoucí federální výdaje, zadlužení, zdanění a měnová destrukce představují vážnou hrozbu pro svobodu a blahobyt amerického lidu. Je nešťastné, že prezident Zelenskyj tím, že žádá Kongres, aby poskytl ukrajinské vládě další miliardy dolarů z peněz amerických daňových poplatníků, podporuje pokračující ničení naší vlastní svobody a prosperity zde u nás doma.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky