Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Zelená Chiméra: Západ v zajetí kultu smrti. Klimatický program jako zbraň hromadného ničení. Vše pojistí pakt NATO. Infrastruktura odsouzená ke kolapsu? Plán nulových emisí CO2 bude splněn – nikdo nepřežije

Zelená Chiméra: Západ v zajetí kultu smrti. Klimatický program jako zbraň hromadného ničení. Vše pojistí pakt NATO. Infrastruktura odsouzená ke kolapsu? Plán nulových emisí CO2 bude splněn – nikdo nepřežije

30. 1. 2023

Tisk článku

Jelena Pustovojtová přináší závěry jednoho významného amerického analytika, který celou falešnou, na lži postavenou "strategii" zničení civilizace kvůli údajné záchraně světa dává do jasných souvislostí s plány zločinců z WEF, EU a NATO na "odlidnění"

Peter Koenig je geopolitický analytik, který více než 30 let působil jako vedoucí ekonom ve Světové bance a Světové zdravotnické organizaci (WHO), dále jako výzkumný pracovník Centra pro výzkum globalizace (CRG) a jako nezávislý vedoucí výzkumný pracovník Institutu Čchong-jang na Čínské lidové universitě v Pekingu. K jeho soudům lze, nebo možná spíše je třeba, přistupovat s opatrností, ale skutečnost, že jsou výsledkem hlubokého a dlouhodobého studia činnosti hlavních mocenských center v USA a Evropě, nepřipouští jednoduše je odmítnout.

A Koenig je přesvědčen, že „žijeme v kultu smrti – kultu smrti ovládaném kabalou, jehož hlavním cílem je odstranit, zničit velkou část, ne-li většinu světa,“ cituje ho kanadský Global Research Center.

Schwabové z Davosu

Koenig se přitom odvolává na činnost nechvalně proslulého Světového ekonomického fóra (WEF) – nevládní organizace registrované na zeleném ženevském předměstí Cologny. Tato organizace s obrovským vlivem na světovou politiku není nikým volena, a přesto má moc jako žádná jiná nevládní organizace na světě. Jejím zakladatelem a stálým předsedou je komerční inženýr Klaus Schwab. Poslední konference se konala jako obvykle v Davosu od 16. do 20. ledna. Zúčastnila se jí světová elita miliardářů, ekonomů a šéfů firem – rovněž v tradičním složení. Není proto překvapením, že se všichni shodli na tom, že kromě pandemie covid-19 jsou příčinami kolapsu globalizace a chmurné budoucnosti světové ekonomiky konflikt na Ukrajině a energetická krize vyvolaná protiruskými sankcemi.

Vyvolení v Davosu s jistotou hovořili o tom, že environmentální krize se do konce desetiletí nevyhnutelně prohloubí a že vlády a korporace již nebudou moci ignorovat kolaps ekosystémů, vymírání živočišných druhů a klimatické změny.

Lidstvo se blíží k bodu, z něhož už není návratu a po němž bude nemožné tento katastrofální proces změnit.“ Problém by samozřejmě bylo možné vyřešit, ale pouze „společným úsilím světového společenství.“ Tomu pochopitelně nebrání praxe parazitických globalistů vytěžit ze situace maximální zisk při plné dolarové kontrole světové ekonomiky, ale konfrontace mezi „demokratickým světem“ a skupinou „autokratických států“.

Čtěte ZDE: Sekta klimatických apokalyptiků: Stop naší civilizaci! Dogma o tání ledovců se hroutí. Skuteční vědci vyvracejí tupé lži: Žijeme v cyklu doby ledové. Vymřeme spíše zimou, nikoli horkem. Symbol náboženství smrti a zmaru už i na Letné

NATO jako beranidlo USA

Těžko lze polemizovat s americkým analytikem Koenigem, když tvrdí, že Organizace Severoatlantické smlouvy (NATO) již dávno není obrannou aliancí severoatlantických států. Nyní se jedná o obrovský a silně vyzbrojený mechanismus, který využívá přibližně 850 amerických vojenských základen po celém světě. Ve skutečnosti se blok NATO stal hlavním nástrojem k potlačení jakýchkoli pokusů o změnu režimu ve všech regionech, kde je přítomen, pokud tato změna není podle představ Washingtonu.

Tato „obranná aliance“ ve spojení s americkým dolarem zajišťuje tvrdé prosazování amerických zájmů na obou zemských polokoulích. Je však také zdrojem mnohamiliardových příjmů pro americký vojensko-průmyslový komplex, který tvoří přibližně 30 % HDP USA. A aby tomuto komplexu nechyběly peníze, „stalo se NATO iniciátorem, sponzorem a hlavním vykonavatelem ukrajinsko-ruské války, zástupné války mezi USA a Ruskem,“ píše Koenig. „Jeho expanzionismus se vyvinul v obludnou chobotnici, která roztáhla svá chapadla po celé planetě a plně ji ovládá.

Ukrajina, do níž Západ za necelý rok napumpoval zhruba 155 miliard dolarů ve zbraních a v podpoře ukrajinského rozpočtu, což je více než celý ukrajinský HDP za rok 2020 (151 miliard dolarů), je nyní odsouzena těmito zbraněmi válčit s Ruskem i za cenu obrovských obětí na životech Ukrajinců. A pak to všechno splácet, přestože lví podíl peněz ani nepřekročí hranice USA – proudí zpět do amerického vojensko-průmyslového komplexu a do kapes politiků, kteří za zbrojní průmysl lobbují.

NATO se nacpe na každé území, kde masová informační média a sociální inženýrství nefungují nebo nedosáhla svých cílů v přeměně národních elit v americké lokaje.

Nulové emise – nulová populace

Neméně účinný je podle Koeniga i program EU nulových uhlíkových emisí „Zero Carbon Fit for 55“, který se snaží snížit počet obyvatel světa a zničit současnou civilizaci. S tím souhlasí i renomovaný jaderný fyzik Dr. Wallace Manheimer, který tento program považuje za jistý způsob, jak zvrátit více než století technologického vývoje a pokroku ve směru vytvoření lepšího způsobu života pro většinu lidí, uvedl server „Natural news“.

Vědci vědí, že klima se mění a vždy se měnilo, že žádná „klimatická krize“ neexistuje a že vliv člověka na tyto procesy je nepatrný, pokud vůbec nějaký.

Důraz kladený na falešnou klimatickou krizi je učiněnou tragédií pro současnou civilizaci, která je závislá na spolehlivé, ekonomicky a ekologicky přijatelné energii. Větrné elektrárny, solární panely a záložní baterie tyto vlastnosti nemají. Tuto lež prosazuje mocná lobby, kterou Björn Lomborg nazval klimaticko-průmyslovým komplexem tvořeným zaprodanými vědci, většinou masových médií, průmyslníky a zákonodárci,“ říká Manheimer.

Posuďte sami, jak nebezpečná je tato západními médii živená „zelená chiméra“: „CO2 v atmosféře, plyn nezbytný pro život na Zemi, který vydechujeme po každém nádechu, je ekologický jed? Četné vědecké teorie a měření ukazují, že žádná klimatická krize neexistuje. Během éry lidské civilizace se teploty střídaly s několika teplými a chladnými obdobími, přičemž mnohá z teplých období byla teplejší než dnes. V geologických dobách byly všude teploty a hladina oxidu uhličitého na sobě zcela nezávislé,“ píše se v článku.

Čtěte ZDE: Další fáze Schwabova Velkého resetu: WEF chce utratit miliony domácích mazlíčků. Jak jinak, než ve jménu boje proti klimatické změně. Vybijte psy a kočky a opatřete si hady! Po zvířatech následuje eutanazie jejich majitelů

Zběsilá Lejnová a její miliarda

Nutit nás k závislosti na „zelených“ zdrojích energie, jako jsou větrné a solární elektrárny, je cestou k ekonomické destrukci a krachu, jehož počátek již můžeme vidět v Německu poté, co sankce odřízly ruská uhlovodíková paliva a donutily zemi znovu spustit uhelné a jiné elektrárny.

Tato nová infrastruktura nejenže selže, ale bude stát biliony, zničí velkou část životního prostředí a bude zcela zbytečná,“ varuje vědec. Vyslyšet ho by znamenalo vyhnout se masivnímu poklesu výroby, zejména v Evropě, hladomoru a sociálním výbuchům, které už vykukují za zády „zběsilé Ursuly“ a EU...

Ano, je tu řeč o předsedkyni Evropské komise Ursule von der Leyenové, která nedávno podepsala dohodu o spolupráci s předsedou Evropské rady Charlesem Michelem a generálním tajemníkem NATO Jensem Stoltenbergem. „Naše vzájemně se posilující strategické partnerství,“ píše se v ní, „přispívá k posílení bezpečnosti v Evropě i mimo ni. NATO a EU hrají vzájemně se doplňující, koordinovanou a posilující roli při udržování mezinárodního míru a bezpečnosti. Budeme i nadále mobilizovat všechny nástroje, které máme k dispozici, ať už politické, hospodářské nebo vojenské, abychom dosáhli společných cílů ve prospěch miliardy našich občanů.

Není to přeřeknutí. „Naše miliarda“ je EU plus USA. Zbylých 7 miliard je pod její rozlišovací schopností. A snahy WEF, NATO, EU a mnoha dalších mocenských institucí Západu mají za cíl právě tuto nerovnost „srovnat“.

Právě k tomu si vyšlechtily „zelenou Chiméru…“

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky