Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Tažení proti antivaxerům: Podle zločinců z WHO jsou nepodvolení teroristy. Čísla však mluví jasně: Dnes umírají hlavně očkovaní muži a děti. Co s tím? Tvrdou cenzuru! Pouze otočí na obrtlíku jako náš Prymula - a jede se dál. Beztrestně

Tažení proti antivaxerům: Podle zločinců z WHO jsou nepodvolení teroristy. Čísla však mluví jasně: Dnes umírají hlavně očkovaní muži a děti. Co s tím? Tvrdou cenzuru! Pouze otočí na obrtlíku jako náš Prymula - a jede se dál. Beztrestně

31. 1. 2023

Tisk článku

Karel Bek přináší text, který ukazuje, že smrtící účinky vakcinace i umělý původ covidu jsou již zcela oficiálně prokazatelné - a tím více roste hysterie představitelů WHO a jejich spojenců ve vládách Západu umlčet pravdu za jakoukoli cenu

Kriticky myslící lidé na celé planetě sledují s obavami šílené destruktivní aktivity Světové zdravotnické organizace (WHO) – úřadu spadajícího pod OSN. Ta je dnes plně pod kontrolou mezinárodní finanční oligarchie a zběsilých globalistů usilujících o depopulaci planety - jak dokládá seznam jejích hlavních sponzorů: USA, Nadace Billa a Melindy Gatesových, Velká Británie, Německo a Globální aliance pro očkování (GAVI)).

Řecká média před Novým rokem upozornila na zuřivý boj mezi členy WHO a odpůrci povinného očkování, který již dosáhl hranice absurdity a mění se v informační diktaturu. Není náhodou, že WHO před „pandemií“ uzavřela dohodu s největšími sociálními médii v Silicon Valley, aby odstranily všechny negativní informace o kovidových „vakcínách“. A nyní se do popředí útoků proti odpůrcům vakcinace dostal pediatr WHO Peter Hotez. Tento expert tak maximálně na rovnání chodidel dětem označil „aktivisty proti očkování“ za „nejhorší vražednou sílu na světě“.

Věda jako nástroj násilí

WHO na podvolených sociálních sítích aktivně propaguje nové video proti „antivakcinačnímu aktivismu“ a obviňuje každého, kdo využívá základního práva rozhodovat o vlastním těle a nenechá se očkovat, z podněcování „útoků proti vědě“. Ve videu vystupuje výše zmíněný pediatr a horlivý zastánce očkování (samozřejmě povinného) Dr. Peter Hotez, který spílá „ničivému dopadu dezinformací“ o vakcínách:

Antivakcinační aktivismus, který ve své podstatě považuji za agresi proti vědě, se dnes stal hlavní vražednou silou na celém světě,“ prohlásil tento zřízenec WHO jménem svého úřadu na Twitteru. 

Jenže je to právě naopak: Hysterické obviňování odpůrců vakcinace z masové genocidy neobstojí před žádným vědeckým důkazem. Všechny veřejně dostupné oficiální údaje z USA, Velké Británie a WHO o komplikacích po očkování ukazují na obrovský a bezprecedentní nárůst úmrtí a závažných onemocnění právě v důsledku kampaně „očkování“ proti covidu-19. Ale nad tím se Hotez nikterak nepozastavuje. Takzvanou „protivědeckou agresi“ odmítačů očkování spojuje, jak jinak, s „krajně pravicovým extremismem“.

WHO tak dehonestuje všechny konzervativní obyvatele planety, kteří hájí tradiční hodnoty a své přirozené právo nemít účast na lékařských experimentech a eugenice. Toto základní právo si lidstvo vydobylo vlastní krví po Norimberském procesu. Profesor dále uvádí zcela nepodložené tvrzení, že „antivakcinační aktivismus“ dnes „zabíjí více lidí než terorismus, ozbrojené násilí a mnoho dalších zločinů.“ Následně prohlašuje, že z „odporu proti vědě“ se stalo „politické hnutí,“ píše se v internetovém vydání „Aténské noviny“.

Čtěte ZDE: Očkovací zločin: "Nechránit a zabíjet"? Sklizeň dračí setby. O pět tisíc procent vyšší úmrtnost? Počítají, že máme krátkou paměť. Teď se prozměnu bojte Ruska či opičích neštovic! Gates a Schwab úřadují. Přijde masový odpor?

Kdo je tu za šašky?

Podobné věci jsme už slyšeli od protagonistů sanitárního teroru v nejedné evropské zemi, od všech těch vakcinologů, virologů, epidemiologů, imunologů, infektologů a dalších „spasitelů před smrtícím virem“. Ve skutečnosti všechna „sanitární opatření“ proti malým a středním podnikům, proti běžným občanům, kteří byli podrobeni totálnímu dohledu a značkování QR kódy, nebyla nic jiného, než zrůdná politika v krystalické podobě – politika globálních despotů.

Vzpomeňme, jak nám vymývali mozky „renomovaní popularizátoři vědy“, když všem ukazovali dekódovaný genom RNA-viru Covid-19 a „konspiračním teoretikům“ podsouvali, že na sto procent jde o virus, který má přirozený původ. Řetězec mutací, přenos ze zvířete na člověka, toť vše... A kdo dnes vypadá jako klaun a naivní trouba? Není snad již oficiálně prokázáno, že celá lékařská věda je podmíněna uspokojováním zájmů velkých korporací a kurátorů ve velké politice?

Koncem loňského roku už i americký Senát učinil oficiální závěr: Teorie, že koronavirus vznikl přirozenou cestou, již není věrohodná. Senátní výbor konstatoval, že pandemie COVID-19 byla „s největší pravděpodobností“ důsledkem úniku z laboratoře. Přitom celá zpráva hovoří o „řadě anomálií“, které odlišují koronavirus od přirozeně se vyskytujících infekcí (a proto si odvážil popřít všechna svoje dřívější ujišťování o opaku i náš Prymula a spol., pozn PP).

Členové senátního republikánského výboru pro zdravotnictví, vzdělávání, práci a důchody v uplynulých patnácti měsících přezkoumali stovky studií o původu koronaviru a vyslechli desítky odborníků. Na základě analýzy veřejně dostupných informací uvedli:

Zdá se být rozumné učinit závěr, že pandemie COVID-19 je výsledkem laboratorního incidentu souvisejícího s výzkumem. Neexistuje žádný důkaz, že by se SARS-CoV-2 objevil ve volné přírodě. Téměř tři roky po začátku pandemie chybí důležité informace o tom, jak vůbec začala.

A jedou dál, jako by nic...

WHO odsuzuje „aktivisty proti očkování“, ale záměrně přehlíží mnoha vědeckými články prokázané nebezpečí experimentálních mRNA a DNA koktejlů vpravených do lidského těla. V roce 2022 dospělo obrovské množství nezávislých studií k velmi konkrétním závěrům.

Například výsledky studie Dr. Sucharita Bhakdiho a Dr. Arne Burkhardta, kteří vystoupili na sympoziu lékařské etiky Doctors for COVID (vysílaném živě na UKColumn 10. prosince 2021) ukázaly, že ve čtrnácti z patnácti případů úmrtí lidí, kteří zemřeli brzy po aplikaci alespoň jedné injekce proti COVID-19, bylo na vině právě očkování.

Injekce významně přispívají ke smrtelným autoimunitním reakcím, potvrzuje analýza německého hlavního patologa a vedoucího Ústavu patologie na univerzitě v Heidelbergu Petera Schirmachera. Schirmacher zkoumal 40 osob, které zemřely do dvou týdnů po očkování, a dospěl k závěru, že nejméně 30 až 40 % úmrtí bylo způsobeno injekcemi. A za hlavního viníka smrtících procesů v těle byl označen spike-protein koronaviru, respektive jeho genetický materiál, který začne nekontrolovatelně produkovat dříve zdravá lidská buňka infikovaná „vakcínou“.

Podrobný přehled toxicity spike-proteinu a jeho možných důsledků pro lidský organismus přináší kniha „COVID-19: těžká zkouška pro lidstvo“, kterou napsal Dr. M. V. Supotnickij, mikrobiolog, kandidát biologických věd, starší vědecký pracovník a plukovník zdravotnické služby ve výslužbě, který třicet let pracoval v biologických výzkumných ústavech SSSR a ruského ministerstva obrany, včetně výroby vakcín.

Čtěte ZDE: Globální koronaběsy: Přehlížená humanitární katastrofa. Vakcíny lidem ničí imunitu. Prudký nárůst celé řady onemocnění. Očkovaní lidé umírají. Spojitost s vakcinací je popírána. SARS-CoV-2 je uměle vykonstruovaný fantom

Zjevné souvislosti

Jako další příklad lze uvést statistiku Evropské agentury pro léčivé přípravky (EMA). Týká se lidí z věkové skupiny 12-17 let trpících případy myokarditidy v letech 2020-2021. V období let 2002-2020 se nevyskytl téměř žádný nebo relativně malý počet případů (celkem: 218). Ovšem jen za rok 2021 to bylo 1 143 (!) případů. Pokud sečteme všechny případy do roku 2020, tak v roce 2021 jich bylo o 524 % více. Ve srovnání s rokem 2020 však můžeme pozorovat nárůst již o neuvěřitelných 7620 %! Více než 80 % všech případů prokazatelně souvisí s genovou terapií COVID-19. Jen na společnost Pfizer-Biontech připadá asi 75 % případů! Mimochodem: Onemocněli převážně děti a dospívající muži.

A to nemluvíme o bezprecedentním počtu infarktů, které postihují mladé zdravé sportovce přímo před zraky ohromené veřejnosti – píší o tom dnes už média po celém světě. A dokonce pojmenovaly i příčinu: „očkování“ proti COVID-19. Nicméně WHO považuje všechny tyto informace za „vražedné zlo“ a dál diktuje jejich totální cenzuru. Takže kdo se nám tu opravdu zbláznil? Jenže tohle není bláznovství, ale zločin!

Přesto však ani pro státní úředníky a vládní politiky většiny zemí Západu nejsou tyto oficiální informace dostatečně přesvědčivé. Zato jsou jedno velké ucho, když slyší požadavky ze strany WHO, aby uznali „třetí pohlaví“, odstranili všechna omezení potratů, uzákonili eutanázii a měkké drogy, nebo učili malé děti homosexualitě. Pro vládní představitele mající alespoň špetku mravních zásad by to měly být signály, aby ukončili členství svých zemí ve WHO a veškerou spolupráci s touto zločinnou organizací.

Zřejmě jim však chybí i ta špetka svědomí, když se aktivně účastní jednání o pandemické dohodě, jejímž cílem je zničit suverenitu všech zemí v oblasti zdravotní péče s cílem přímo ohrozit existenci lidstva.

Jakých dalších ničivých důsledků tohoto podivného partnerství s globalisty se ještě dočkáme? A jakým represím budou vystaveni nepodvolení, kteří svůj boj nevzdají?

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky