Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Covidová a vakcinační lež: Hlavně pryč s pravdivými příběhy a důkazy! Na černé listině už i humor. Vědomá cenzura pravdy. Jen dostat do lidí smrtící jedy. Placeno vládami z daní. Lež: Hlavní západní hodnota. Univerzity v čele.

Covidová a vakcinační lež: Hlavně pryč s pravdivými příběhy a důkazy! Na černé listině už i humor. Vědomá cenzura pravdy. Jen dostat do lidí smrtící jedy. Placeno vládami z daní. Lež: Hlavní západní "hodnota". Univerzity v čele.

22. 3. 2023

Tisk článku

Jonathan Turley komentuje další skandální odhalení, které ukazuje, kam až současní architekti dosud nevídané západní tyranie neváhají zajít, aby mystifikovali lidi vědomou lží vydávanou za jedinou povolenou "pravdu", a systemizovanou cenzurou skutečnou pravdu popravili a vymýtili

Novinář Matt Taibbi zveřejnil nové podrobnosti o dosud neznámých metodách cenzury sociálních sítí, které odhalovaly (a odhalují) i lživost covidistické propagandy a vakcinačního zločinu. Nejnovější zprávy dokazují snahy Stanfordského projektu Virality cenzurovat i fakta a skutečné příběhy.

Projekt je založený na tom, že "skutečné příběhy ... by mohly vyvolat váhání" nad přijetím covidové vakcíny - nebo nad různými jinými opatřeními v rámci instalace NWO. Tyto snahy o umlčování zahrnují též příběhy a pojednání, o nichž dnes i mainstream připouští, že jsou legitimní: například o přirozené imunitní obraně, přeceňování roušek, o otázkách účinnosti vakcín a podobně. 

Cenzor a dezinformátor

Dozvídáme se o stále se rozšiřující koalici subjektů a skupin, které spolupracují s americkou vládou a sociálními médii na cílené cenzuře, včetně organizací touto vládou financovaných. Nad novými informacemi však mrazí z podrobností, které ukazují, jak projekt Virality zařazuje i reálné příběhy mezi tzv. antivaxerské dezinformace - a tudíž podléhající cenzuře. Tyto soubory dokazují, jak horlivě projekt pracuje na omezování svobody projevu a potlačování alternativních vědeckých názorů.

Taibbi popisuje Virality Project jako "rozsáhlou multiplatformní aktivitu spočívající v monitorování miliard příspěvků na sociálních sítích, které prováděla Stanfordova univerzita, federální agentury a řada (obvykle státem financovaných) nevládních organizací." Nejméně šest hlavních internetových platforem bylo "napojeno" na stejný počítačový systém JIRA, který denně odesílal milióny položek cenzorům ke kontrole.

Ve čtvrtek 23. 3. v 17:30 sledujte přímý přenos 
rozhovoru Petra Hájka s Ladislavem Jaklem.

Tea Party nad dopisy čtenářů a diváků
se přesouvá z pátku na pondělí 18. hodin. 


Podle Taibbiho se systém zaměřoval na každého, kdo přesně nezapadal do oficiálních narativů, včetně cílení na příspěvky, které sdílely "zprávy o očkovaných osobách, které se přesto nakazily covidem-19", výzkum "přirozené imunity", nebo naznačovaly, že covid-19 "unikl z laboratoře". Dokonce se zaměřoval i na "znepokojivé vtipy".

Suma sumárum, systém se "vědomě zaměřoval na skutečný materiál a legitimní politický názor, přičemž se sám často fakticky mýlil".

Plivnutí do tváře vědy

Autoři projektu Virality od začátku varovali sociální sítě, že skutečné příběhy by takzvaně mohly podnítit váhavost - včetně příběhů o úmrtích celebrit po očkování či uzavření školy v centru New Yorku kvůli zprávám o nemocech po očkování.

Projekt vznikal pod křídly Stanfordského Centra pro kybernetickou politiku a je "společnou iniciativou Institutu Freemana Spogliho pro mezinárodní studia a Stanfordské právnické fakulty, která spojuje akademickou sféru, právní a technologický průmysl a občanskou společnost s tvůrci politik v celé zemi, aby řešili nejnaléhavější kybernetické otázky". To je, co? Centrum zahájilo tento ohavný projekt jako "globální studii zaměřenou na pochopení dynamiky dezinformací specifických pro krizi covid-19".

Čtěte ZDE: Světová tyranie podle WEF: Záměry už ani neskrývají. Systém pro konečné vymytí mozků. Samozvaní vládci světa? Co jíst, čím topit, co si nechat píchat do těla. Dopadneme jako uvězněná zvířata? Radši atomovku než svobodu slova...

Stejně jako mnoho jiných totalitních dezinformačních projektů se stal zdrojem vlastních dezinformací ve snaze potlačit alternativní názory. Na svých internetových samozřejmě stránkách prohlašuje: "Naším posláním ve Stanford Internet Observatory je studovat zneužívání internetu ke škodám a pomáhat utvářet politiku a technické zmírňování těchto škod." Své poslání definuje jako "prosazování pravdy":

Takže Virality projekt prohlašoval nesouhlasné vědecké názory za nebezpečné dezinformace. Nic nemůže být více v rozporu s akademickým posláním - a pravdou.

Cenzura - jedna ze základních západních "hodnot"

Univerzita Na svých webových stránkách stále propaguje práci na projektu.

Nic není ze své podstaty více v rozporu s akademickými hodnotami než právě politicky motivovaná cenzura. Spojení slavné univerzity s touto cenzurou je ostudné a mělo by být předmětem žaloby. Jde o projekt, který vědomě cenzuruje skutečné příběhy, které podkopávaly vládní nebo mediální lživé narativy.

Bylo by bláhové očekávat, že Stanford po těchto odhaleních přeruší své spojení s cenzorským projektem. Vždyť na univerzitních kampusech bují cenzura víc než kde jinde. A tento projekt je dokonalou ukázkou tohoto trendu.

A nejfantastičtější je, že se tomu už ani nikdo nediví. Je to "normálka". 

Čili norma.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky