Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vymknuta z kloubů, doba šílí: Jak zachránit náš stát? Co brání spojení ve spojení opozice proti moci? Letní a zimní čas neexistuje. Vrhá nás Petr NATO Pavel opět pod německou botu? Nedejme se... Jistě, pane tajemníku!

Vymknuta z kloubů, doba šílí: Jak zachránit náš stát? Co brání spojení ve spojení opozice proti moci? Letní a zimní čas neexistuje. Vrhá nás Petr NATO Pavel opět pod německou botu? Nedejme se... Jistě, pane tajemníku!

23. 3. 2023

Tisk článku

Protiproud TV vysílá rozhovor Petra Hájka s Ladislavem Jaklem, bývalým tajemníkem prezidenta republiky a bystrým komentátorem, který se aktivně účastní pokusu sjednotit opozici - a ještě stačí věnovat se svému hospodskému a pivařskému koníčku

Pokud si chcete video pustit na celou obrazovku, klikněte vlevo dole na logo YouTube, a poté na čtvercový symbol v pravém dolním rohu. Všechny články k videím PPTV naleznete ZDE.

Nemáte možnost nebo čas sledovat pořady PPTV? Můžete si nás pustit pouze k poslechu ve formě podcastů, a to třeba v autě, nebo do sluchátek z mobilního telefonu. Rozhovory a další pořady najdete (s kratší prodlevou od jejich zveřejnění na videu) na podcastových platformách, kde budou zároveň archivovány. 

Na platformě Anchor | Na platformě Spotify

Pro případ, že by videa PPTV v budoucnu přestala na YouTube fungovat, je vždy rovněž s drobným odstupem vytvářena záloha na serveru Rumble.




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky