Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Na čaji s nepodvolenými: Už mají nejen Muzeum, ale i chleba. Auta uprchlých nácků se prohánějí po českých silnicích. Jak se spojit proti zlu? K čemu asi jsou křesťanské strany? Zítra v PPTV s JUDr. Rajchlem, ve čtvrtek s MUDr. Pekovou!

Na čaji s nepodvolenými: Už mají nejen Muzeum, ale i chleba. Auta "uprchlých" nácků se prohánějí po českých silnicích. Jak se spojit proti zlu? K čemu asi jsou křesťanské strany? Zítra v PPTV s JUDr. Rajchlem, ve čtvrtek s MUDr. Pekovou!

27. 3. 2023

Tisk článku

Protiproud TV vysílá pravidelné setkání a diskusi Petra Hájka s "tvrdým jádrem" nepodvolených - nad aktuálními otázkami šílené doby

Pro případ, že by videa PPTV v budoucnu přestala na YouTube fungovat, je vždy rovněž s drobným odstupem vytvářena záloha na serveru Rumble.

Nemáte možnost nebo čas sledovat pořady PPTV? Můžete si nás pustit pouze k poslechu ve formě podcastů, a to třeba v autě nebo do sluchátek z mobilního telefonu. Rozhovory a další pořady najdete (s kratší prodlevou od jejich zveřejnění na videu) na podcastových platformách, kde budou zároveň archivovány.  

Na platformě Anchor | Na platformě Spotify

Pro případ, že by videa PPTV v budoucnu přestala na YouTube fungovat, je vždy rovněž s drobným odstupem vytvářena záloha na serveru Rumble.

 

Hovory s nepodvolenými v přímém přenosu: JUDr. Jindřich Rajchl - předseda strany PRO. Sledujte v úterý 28. 3. 2023 od 16:00 na PPTV, pište své dotazy a komentáře!

 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky