Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Podvod č. 1: Američané na Měsíci nikdy nebyli. Přistání: Nejlepší film slavného režiséra Kubricka? Když lid uvěřil letu v krabičce od sardinek, uvěří všemu. A stalo se. Doznání? Pomalu, ale jistě. Co na nás chystají po 9/11 a covidu?

Podvod č. 1: Američané na Měsíci nikdy nebyli. Přistání: Nejlepší film slavného režiséra Kubricka? Když lid uvěřil letu v krabičce od sardinek, uvěří všemu. A stalo se. Doznání? Pomalu, ale jistě. Co na nás chystají po 9/11 a covidu?

1. 4. 2023

Tisk článku

Baxter Dmitry přináší nová fakta o zřejmě největším podvodu, který zahájil sérii dalších podvodů a mediálních lží, které přes 11. září 2001, covidovou "pandemii" a válku na Ukrajině na nás teď ve stále rychlejším sledu valí každý den

Zoufalý Joe Biden už neví, jak by odvedl pozornost Američanů od hospodářské, politické a morální katastrofy, do níž USA padají. A tak opět slyšíme, že se "lidé vrátí na Měsíc" v několika příštích letech. Už naši přirozenou družici obletěla první Muskova raketa (ten chlapík ví, jak geniálně vydělávat na nesmyslech a virtuálních lidských snech nahrazujících realitu). 

Jistě, můžeme si říci, že Biden je dement, který už vůbec neví, co breptá (denně to dokazuje - a v našich korporátních médiích o tom rovněž neuslyšíte zmínku). Obhajoba prezidentství se vzdaluje, proto museli nyní narychlo (zcela absurdně a bez důkazů) obvinit Trumpa, neboť volební podvod zřejmě už v původní podobě nepůjde zopakovat. A tak zkoušejí vyvolat představu, že zopakují podvod s přistáním člověka na Měsíci. 

Pokud platí fyzikální zákony...

Podobný nesmysl z podobných propagandistických důvodů jako Američané nyní zkouší rozehrát i Čína. Jen Rusko - které je v reálném průzkumu našeho satelitu nejdál - zachovává konzervativní odstup. Rusové vědí, že průzkum nejbližších těles naší planety je sice možný - ale jen pomocí přístrojů. Pokud platí fyzikální zákony, člověk se při současném technologickém vybavení k nim vydat nemůže. Respektive může, ale nepřežil by to.

Paradoxně se nyní zdá, že navzdory bájení o "návratu člověka do nebes" samotná NASA nyní konečně odhaluje pravdu o falešném přistání Američanů na Měsíci. Že o tom nic nevíte? Jak byste mohli, když mainstreamová média o těchto postupných odhaleních téměř vůbec neinformují, takže většina lidí ani netuší, co NASA za posledních 12 měsíců potichu doznala.

V sobotu 1. dubna 2023 budeme od 17:00 vysílat další díl našeho pořadu o zdraví. V pondělí 3. dubna 2023 se pak v 18:00 opět potkáme u živého vysílání naší pravidelné Tea Party nad dopisy čtenářů a diváků Protiproudu. Sledujte kanál Protiproudu na Youtube a články věnované PPTV zde na našem portálu.

Opatrné přiznání NASA

Pravda je taková, že NASA v podstatě připustila, že přistání oné slavné "série Apollo" byla falešná a každý, kdo pracuje ve vesmírném průmyslu nebo má alespoň elementární znalosti, tiše akceptoval, že celá věc byla jen šaráda. Nemluví se však o tom, protože je to v přímém rozporu s bouřící propagandou udržující představu, že vše je při starém a "člověk (míněno Američan) může vše, co si zamane". 

Jenže, jak řečeno, ono to nejde. Fyzikální zákony zatím platí a žádné rozhodnutí Washingtonu, Pentagonu či Bruselu jimi "kupodivu" neotřesou. Jediné, co se může otřást, je veřejnost, pokud zjistí, že je soustavně klamána a manipulována. Takže řekněme jasně: V roce 1969 (a dalších letech) Američané na Měsíci nebyli. Dodnes žádná lidská bytost – Američan, Rus, Číňan nebo starověký Egypťan – nepřekročila nižší oběžnou dráhu Země, která je asi 1600 kilometrů nad hladinou moře.

Dobře čtete, žádná lidská bytost nikdy nevystoupila výš než 1000 mil nad moře… Tedy kromě těch "hrdinských dob", kdy jsme „byli na Měsíci“, který je vzdálen necelých 400 000 kilometrů od Země.

A přesto většina veřejnosti nadále žije v představě, že to Američané udělali v roce 1969! V době, kdy měl počítač s výpočetním výkonem grafické kalkulačky či mobilního telefonu velikost domu. 

Čtěte ZDE: Výročí letu Apollo 13 znovu otevírá nezodpovězené otázky: Velký skok pro lidstvo, nebo jen špatně zrežírovaný podvod? Patnáct důvodů proč člověk na Měsíc zatím nikdy nevstoupil

Kam se ztratila 50 let stará technologie?

Dnes se prý zatím nemůžeme vrátit na Měsíc, protože jsme „ztratili“ 50 let starou technologii. Rychle se přesuňme do dnešních dob, o více než 50 let později, kdy má iPhone 12x větší výpočetní výkon než všechny počítače na Zemi v roce 1969 dohromady.

Přesto NASA tvrdí, že problém je, že jsme „ztratili technologii“ , jak se dostat na Měsíc. Zřejmě byla „zničena“, ale neřeknou jak a proč, kým a kdy - a proč vůbec o něčem tak šokujícím a zásadním nikdo veřejnost neinformoval.

Tohle tvrzení zní opravdu důvěryhodně. Ale je to bohužel ještě horší.

NASA, unavená ze skutečných investigativců, kteří žádali analyzovat původní pásky z přistání na Měsíci, nejprve prohlásila, že je „ztratila“. Potom příběh změnili a tvrdili, že "z důvodu škrtů v rozpočtu" museli původní pásky "přepsat". Těžko si představit absurdnější výmluvu - ale právě takové jsou nejúčinnější.

Zdá se, že od té doby původní pásky z „přistání na Měsíci“ se již našly v nějaké příměstské zahradní chatce v Las Vegas. Ještě štěstí, že nebyly nalezeny v hollywoodském suterénu, který používal Stanley Kubrick (režisér kultovního filmu Vesmírná Odyssea z roku 1968).

Největší podvod v dějinách lidstva kvůli rozpočtu?

Jaká je pravděpodobnost, že NASA skutečně přepsala původní záběry "největšího úspěchu lidstva"? Opravdu kvůli škrtům v rozpočtu?

A skutečnost, že televizní vysílání, které tehdy sledovaly stovky milionů lidí, vůbec nebylo zasíláno přímo televizním stanicím, jak se diváci přilepení k televizním obrazovkám domnívali. To nebyl přímý přenos. ale šlo o projekci přehrávání do zdi, která byla poté nahrána a rozeslána. Toto "doznání" opět vůbec nezní jako kdyby se NASA snažila zakrývat stopy podvodu nebo něco podobného.

Řekněme si fakta: Všechno, co se dělalo před 50 lety, je dnes tisíckrát levnější a jednodušší. Opravdu od nás očekávají, že uvěříme, že před 50 lety letěli astronauti na Měsíc v tom haraburdí nazvaném později přiléhavě "krabička od sardinek"?

Viděl jsem tábory pro bezdomovce na Skid Row, které mají větší izolaci než kosmické plavidlo a výsadkový modul Orel. Viděl jsem kostýmy Met Gala, které vypadají robustněji.

A pak ještě všechny ty známé ostatní důkazy, že šlo o "televizní inscenaci" natočenou slavným Kubrickem v nevadské poušti - se všemi chybami a omyly, které při natáčení takového podvodu musejí přijít. Namátkou: Proč stíny vypadají, že jsou výsledkem nasvícení z více světelných zdrojů (Slunce máme snad zatím jen jedno)? Proč je na jedné skále viditelné písmeno C, a proč ta skála jen úplně náhodou vypadá jako typická rekvizita pro filmovou scénu? A tak dále, a tak dále. 

Kam schoval Shepard golfovou hůl?

Asi vrcholem výsměchu bylo, když astronaut Alan Shepard údajně propašoval golfovou hůl a několik míčků na Apollo 14, a hrál pak na Měsíci golf (aby se zvýšila klesající sledovanost "přímých přenosů"). Počkat, to jako propašujete golfovou hůl na vesmírnou loď, kde se počítá každý krychlový centimetr prostoru a každý gram váhy kvůli výpočtům pro palivo a manévrování vesmírné lodi?

Každého, kdo tomu nesmyslu ještě věří (překonal ho až podvod z 11. září 2001, kde opět, platí-li oficiální verze, přestaly na chvíli platit fyzikální zákony), vyzývám: Zamysleme se nad tím racionálně. Opravdu jsme v roce 1969 poslali maličký stan pro bezdomovce pokrytý hliníkovou fólií 384 000 kilometrů daleko na přesné místo, přičemž odchylka 1/1 000 cm v kterékoli části startu by způsobila, že vesmírná loď mine Měsíc o tisíce kilometrů?

A přece jsme tam přistáli, hráli golf, atp. Přičemž dnes, o padesát let později, technologicky nesrovnatelně vyspělejší, z neznámých důvodů nedokážeme dostat lidi dál než do výšky 1600 km nad mořem.

Možná by poslední slovo měl mít Buzz Aldrin (čas 7:47 ve videu výše). Podle Buzze jsme vůbec neletěli na Měsíc! Ale nezůstal jen u toho.

Poslechněte si, co podle něj postihlo stovky milionů lidí na celém světě, kteří uvěřili přistání na Měsíci. Říká se tomu hromadná halucinační psychóza. Elita používá tuto techniku k vymývání mozků masám již od roku 1969. Pak v roce 2001. Naposledy ji použili během takzvané pandemie covidu.

A ten "návrat na Měsíc"? Žádný nebude. Termín se bude stále odsouvat, až se na něj buď "zapomene" pro nějakou válku, klimatickou změnu či další epidemii. Nebo mají v záloze nějakou novou technologii pro podvod úplně nového druhu.

Možná nám ji předvedou již při prezidentských volbách v roce 2024.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky