Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Chytrá města se mění v digitální koncentrační tábory: Systém bestií v našich domovech. Jsme uvězněni v digitálním gulagu. Chtějí všechna naše data. Auta a spotřebiče jako oči a uši Bestie. Luciferské elity a Kristův trůn

Chytrá města se mění v digitální koncentrační tábory: Systém bestií v našich domovech. Jsme uvězněni v digitálním gulagu. Chtějí všechna naše data. Auta a spotřebiče jako oči a uši Bestie. Luciferské elity a Kristův trůn

8. 4. 2023

Tisk článku

Leo Hohmann naléhavě upozorňuje na rizika dnes tak propagovaných „chytrých měst“ pro naši svobodu a budoucnost, která by se rychle mění v tyranii, jakou svět dosud nepoznal

Technokracie je vlastně jen vědecká diktatura a roste všude kolem nás. Kdyby třeba Američané na okamžik odtrhli oči od politických šarvátek, s překvapením by zjistili, že Bidenova administrativa utrácí miliardy na vybudování technologií „SMART CITY“ (chytré město) po celé zemi. Je to infrastruktura budoucího celosvětového gulagu bez fyzických hranic a zdí.  Jestliže se chcete vymanit z matrixu, nejprve musíte vědět, že už v něm žijete. To znamená rozpoznání jeho chapadel, která ale ovlivní celý váš další život.

Systém bestií v našich domovech - i tělech

Většina z nás tráví až příliš mnoho času soustředěním se na špatné věci. Donekonečna tu dnes mluvíme o tom, co se děje ve Washingtonu, když jsme již přitom pozvali systém bestií přímo do svých domovů. Ba co víc, dokonce jsme si ho mnozí nechali vstříknout přímo do vlastního těla. Vydáváme se na cestu ke sebezničení ze strachu, nedostatku informací (z nevědomosti) a kvůli neschopnosti rozlišování.

I pokud žijete ve státech s republikánskými vládami jako je Florida, Georgia, Tennessee nebo Texas, stejně nebudete izolováni nebo chráněni před systémem té vpravdě apokalyptické bestie, protože její drápy jsou již zaryty do infrastruktury všech 50 států USA.

V konzervativním hnutí je spousta lidí, kteří většinou s dobrými úmysly se živí varováním před socialisty, komunisty nebo islamisty.

Ale tvrdá pravda: Kdybychom zítra mohli z Ameriky "vytěsnit" každého socialistu, komunistu a islamistu, stále bychom byli v hromadě problémů, protože globalisté již mají zákony a technologickou infrastrukturu k přeměně republiky na technokratický, policejní a otrokářský stát.

Některé z nejpokročilejších prvků této infrastruktury, jsou právě ve státech jako Florida a Georgia a dalších "červených" (konzervativních) státech.

Na Bílou sobotu 8. 4. 2023 vysíláme od 16:00 mimořádně otevřený rozhovor Petra Hájka s knězem-disidentem Liborem Halíkem. Sledujte kanál PPTV na Youtube.

Uprostřed digitálního gulagu

Toto je temná strana tyranie, o které se dnes nikdo nechce moc bavit. Pravidelně o tom nemluví ani jeden politik. Senátor Rand Paul z Kentucky je možná ještě tak nejblíže k pochopení tohoto systému, ale těžko říci, zda i on chápe celý rozsah problému.

Způsob, jak porazit tento systém, je současně jednoduchý i obtížný. Jedno je skoro jisté: Možná již nikdy nebudeme moci hlasovat, jak se z toho dostat, protože stejní lidé, kteří nyní celosvětově budují infrastrukturu pro SMART Cities, zároveň i ovládají hlasovací systémy, a to na mezinárodní úrovni.

Protože je nás nepodvolených tolik, a přitom tak málo, musíme využít svou sílu. To jediné, co skutečně musíme udělat, je říci tomu všemu svoje ne. Odmítněte nástroje našeho zotročení, které jsou nám dnes nabízeny na lesklém stříbrném podnose, který vypadá tak lákavě.

Jsou úplně stejné nástroje a produkty, díky kterým je náš rušný život v 21. století tak pohodlný, efektivní a zábavný. A tak je na (reklamní) povel kupujeme, upgradujeme je na povel, předáváme biometrická data na povel. Jednoho dne se probudíme a neuvědomíme si, že jsme se ocitli přímo uprostřed digitálního gulagu, ze kterého již není úniku.

Právě takto totiž zamýšlejí globalisté ohnout záda všem svobodným Američanům - i všem lidem západního světa. Udělají to prostřednictvím našich financí, systému zdravotnictví - a zábavou. Digitální ID karty maskované jako „zdravotní pasy“ nebo „SMART zdravotní karty“ budou vyžadovány pro získání práce, pro přístup k internetu, k budoucím digitálním bankovním účtům nebo k digitálním peněženkám. Konvergence všech těchto systémů zajistí, slovy Agendy OSN 2030, že „žádný člověk nezůstane pozadu“.

Rozhovor Amana Jabbiho - inženýra indického původu, který 25 let pracoval v Silicon Valley.  Je také spoluvynálezce dvou aplikací pro fotoaparáty pro mobilní telefony. V roce 1988 emigroval do Spojených států. Jabbi nyní žije v Big Fork v Montaně a stal se jedním z důležitých varovných hlasů před nastupujícím digitálním gulagem.

Chtějí všechna naše data

Až se většina lidí probudí a spatří, že se dostali do pasti, bude příliš pozdě. Budou již mít všechna naše data, budou o nás vědět úplně všechno, budou znát naše silné stránky, naše slabé stránky, naši zranitelnost.

Zvolíte si život jako otroci v digitálním koncentračním táboře, nebo jako svobodné lidské bytosti plně ovládající svoji tělesnou autonomii a svobodnou vůli? Velká města jsou jako testy. Všechna přecházejí na technologii SMART, a proto každý nepodvolený, pokud v nich stále ještě žije, by si měl naplánovat okamžitý odchod.

Pokud nevěříte, zadejte do svého vyhledávače „Smart city networks“ a podívejte se, co se objeví. Je to víc než jen velká města. Co je stále pod naší kontrolou, jsou naše domovy, a nakonec naše vlastní duše, a to je to, co nyní musíme chránit před démonickými duchy totalitní kontroly, kteří již byli vypuštěni do světa.

Extrémně invazivní technologie zaváděná ve všech SMART Cities od čteček SPZ přes SMART světla a SMART sloupy až po SMART auta a SMART čtvrti, SMART domácnosti a SMART spotřebiče – vše je připojené k 5G sítím a bezdrátově vzájemně komunikující mezi sebou.

pp

Čtěte ZDE: Brány (digitálního) gulagu dokořán: Jak rychle a tiše zničit naši svobodu. Covid posloužil k zavedení do praxe. C–pasy a virtuální měna. Kamery, špiclování a kádrování. Sociální kredity brzy i u nás. Všichni do želez! Máme šanci se bránit?

Chytrá města, auta a spotřebiče jako oči a uši Bestie

Pokud budete pozorní, uvidíte stovky těchto LED světelných sloupů lemujících ulice a dálnice. V mnoha případech jsou ještě dovybaveny sledovacími kamerami a mikrofony pro odposlech. Probíhá jednání o zřizování nabíjecích stanic pro drony, které mohou být rovněž vyzbrojeny proti občanům.

Celá tato zbrojní infrastruktura je přitom instalována z federálních peněz. Stovky milionů dolarů zastrčených do zákona Joea Bidena o infrastruktuře a také do jeho zákona o snížení inflace, které již schválil Kongres i s pomocí Republikánů.

Představitelé měst a okresů se chovají jako blázni kvůli federálním grantům. Obvykle se ani neptají, co si vlastně kupují za peníze daňových poplatníků. Pro ně jsou to jen volné peníze na „investování“ do místní infrastruktury.

Vše se to samozřejmě jako vždy děje ve jménu bezpečnosti a ochrany. Mnoho z těchto LED Smart světel je vybaveno tím, co se nazývá PUKE Ray technologií, kterou lze ale také použít jako zbraně na zneškodnění lidi. Je to vojenská technologie, která se instaluje v našich městech pro potenciální použití proti civilistům, a to s laskavým svolením amerického ministerstva pro vnitřní bezpečnost.

Mobil jako základ sledování

Všechny hlavní křižovatky ve SMART City mají digitální sledovací kamery. Věnujte pozornost také dálnicím, které jsou rovněž nyní dovybavovány touto technologií. Tyto kamery budou schopny v reálném čase zaznamenávat poznávací značky úplně každého auta, které projede kolem. Kamery a odposlouchávací zařízení dnes rostou doslova všude, jak ve velkých, tak ve středních ale i v menších městech.

Váš mobil vás také poslouchá. Mnoho z těch nejnovějších telefonů je dnes schopno sledovat i pohyby vašich očí po obrazovce. „Poslouchají, sledují, analyzují, učí se, a pak se celý proces opakuje.“ „Je to obrovský otevřený koncentrační tábor pro sledování.“

Čtěte ZDE: Zlo pro nás chce jen dobro: Cenzuru, šmírování a povinné požírání hmyzu. Šváby z Davosu na místě prvním. Lidské oběti vzali od Aztéků. Od fašistů skvělý korporát. Od nacistů Nadlidi. Čína jim tleská. Resetovat (zlikvidovat) plebs!

Veškerá tato technologie není pro naši bezpečnost, jak inzerují. Jde o to získat data a použít je následně ke „změně vašeho chování“. Což ale také znamená, že vaše data budou použita k vynucení nadcházejícího systému hodnocení tzv. sociálních kreditů u všech Američanů a dosud svobodných lidí po celém světě.

Pokud dnes máte jeden z novějších modelů chladniček, které digitálně sledují inventář vaší lednice, tak všechna tato data se zaznamenávají pro budoucí použití proti vám. Jíte třeba příliš mnoho masa a mléčných výrobků? Vaše sociální kreditní skóre se tím právě o stupínek snížilo, protože globalisté nechtějí, abychom jako dosud jedli maso - tak důležité pro normální fungování organismu. V jejich vizi světa to však není trvale „udržitelné“.

Auta i banky nás špehují

Do roku 2025 bude mít každé nové auto minimálně 16 kamer. Všechny budou digitálně propojené a budou dodávat informace o vás přes internet. Jezdíte příliš mimo svou "domovskou základnu", a zbytečně tak zvyšujete svou uhlíkovou stopu? To je plýtvání benzínem a vaše sociální kreditní skóre proto právě kleslo o další stupeň.

Již začátkem tohoto roku bylo potvrzeno, že velké banky a společnosti vydávající kreditní karty sledují vaše nákupy zbraní a střeliva a všechny ty největší experimentují s „dobrovolnou“ aplikací pro sledování uhlíku, která vás upozorní na vaši uhlíkovou stopu. To je jen předehra k tomu, až spustí digitální "peníze", kdy sledování vaší "produkce uhlíku" již nebude spadat pouze do „dobrovolného“ režimu.

Vzpomeňte, jak to dopadlo letos v létě v Coloradu, kdy lidé zapsaní do „dobrovolného“ programu sledování teploty náhle ztratili veškerou kontrolu nad svými domácími termostaty. Cílem je digitálně zmapovat všechny věci, živé i neživé, dokonce každý strom a keř v přírodě nyní bude mít digitální ID. Protože jakmile je zkatalogizujete a zmapujete, tak je můžete i sledovat a ovládat.

pp

Čtěte ZDE: Programovatelné peníze: Vražedné spiknutí proti lidstvu. Jsme čekatelé do vyhlazovacích táborů? Podvolené nechají žít, nepodvolené zlikvidují. Západ se inspiruje v Číně. Schwabův tzv. inkluzivní kapitalismus

Infrastruktura pro policejní stát

Infrastruktura pro uzamčený policejní stát tak již reálně existuje. Na celém světě je k internetu dnes připojena minimálně 1 miliarda digitálních sledovacích kamer. A 50 milionů z nich je v USA. To je na hlavu dokonce více, než mají v Číně.

Rozdíl je v tom, že v Číně lidé vědí, že jsou sledováni 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, a jsou s tím srozuměni. I s tím, že za porušení pravidel jim hrozí sankce. Je to kulturní věc: Vědí, že jsou otroci, a přijímají to. V USA to již také dělají a jediný rozdíl je v tom, že nám to ještě otevřeně neřekli. Ale jsme ve stejném globálním systému sledování.

Někteří tomu dnes říkají „internet očí“. Ta šelma má ale také uši. Sledují naprosto vše, co dnes děláme. Říkají tomu umělá inteligence, AI, která nyní dohlíží na naše vězení.

Na rozdíl od Číny, kde otroci znají svůj životní úděl, tak většina Američanů ještě stále nevnímá vězeňské zdi, které se kolem nich neviditelně zvedají. Toto vězení je postaveno na útlaku a sběru dat. Bestie se živí daty. Našimi daty.

Nevidíme to, protože veškeré nástroje útlaku, a jsou to stejné nástroje jako ty co jsou používané v Číně, jsou v Americe prezentovány jinak. Ujišťují nás, že všechny sledovací kamery jsou jen proto, aby zachytily padouchy. Že je to jen pro naši bezpečnost a jistotu.

Bezpečnost, jistota a pohodlí

To jsou ta tři chytlavá slova, která nás tak přitahují. Pokud víte, že nejste špatný chlap, ale máte rádi své pohodlí, je tak lákavé si říci: „Nemám co skrývat.“ Pokud máte ještě stále tyto myšlenky, tak máte velmi naivní pohled na to, jak tyto systémy fungují a co jejich konečný program obnáší. Není totiž samozřejmě určen k chytání padouchů.

pp

Čtěte ZDE: Světová tyranie podle WEF: Záměry už ani neskrývají. Systém pro konečné vymytí mozků. Samozvaní vládci světa? Co jíst, čím topit, co si nechat píchat do těla. Dopadneme jako uvězněná zvířata? Radši atomovku než svobodu slova...

I když je lze k tomuto účelu také použít, tak se toho děje přitom mnohem víc. Data, která o vás neustále shromažďují, jsou považována za cenná z jediného důvodu: Přimět vás, abyste změnili své chování a podřídili se systému bestií – systému, který vždy ví, kde jste, co právě děláte, co chcete dělat. Za co utrácíte své peníze, svůj čas. A ví už dokonce i to, na co právě myslíte.

Tím, že bestii poskytnete svá data, tak jí zároveň dáváte možnost vás sledovat a vyhodnocovat vaše chování, které ovšem lze nyní převést na vaše sociální kreditní skóre. Toto skóre se pak použije k určení, na která privilegia v nové otrokářské společnosti máte nárok, a na která ne.

Žijete "udržitelným životním stylem" a pomáháte v "boji proti změně klimatu"? Pak jste týmový hráč? Pokud ne, nebude vám umožněno zapojit se do společnosti. Přesně tak byly zavedeny vakcíny v mystifikaci covidu prostřednictvím donucovacích politik vynucovaných nejen vládou, ale i jejími firemními partnery. John Kerry na konferenci COP27 v Egyptě řekl, že toto je model, který použijí k vynucení dodržování agendy udržitelnosti, kterou prosazuje Organizace spojených národů a její nesčetné množství partnerů v soukromém sektoru v čele se Světovým ekonomickým fórem.

Kreditní skóre

Pokud vaše sociální kreditní skóre klesne pod určitou úroveň, ztratíte svá privilegia. Možná se vaše děti nedostanou na lepší školy nebo přijdete o povýšení v práci. Nemůžete třeba vstupovat do restaurací nebo na veřejné akce. Jste tak odděleni od ostatní společnosti novým, digitálním systémem apartheidu, na který dohlíží umělá inteligence.

Nyní, jakmile budou zavedeny ještě digitální programovatelné peníze, tak již nebudete moci utrácet své peníze za určité věci, a vaše možnosti budou omezeny jen na určité oblasti. Jakmile bude tento systém zaveden, budete mít své digitální ID potřebné pro všechno. Nakonec nebudete mít přístup k žádným vládním nebo veřejným službám, nebudete moci cestovat přes státní hranice nebo přistupovat ke zdravotní péči nebo se připojit k internetu bez digitálního ID.

Věří, že jim to projde, protože 5,5 miliardy ze 7,5 miliardy lidí na světě již splnilo divadelní zkoušku, zkoušku kostýmů, chcete-li: Očkování a jeho přijetí jako jistý druh (covid) pasu pro vstup na veřejná místa. Budete muset kdekoliv prokázat svou totožnost prostřednictvím digitálního programu obsahujícího vaše jedinečné biometrické značky, otisk palce nebo sken obličeje. Mobilní telefony nás často o tyto informace již dnes žádají a pobízejí. Všechny nové řidičské průkazy už mají obsahovat biometrické údaje.

Čtěte ZDE: Už to spouštějí: Digitální otrokářský systém je kompletně připraven. OSN? Ministerstvo pravdy. Covid a oteplování jako test a trénink. Rockefeller Brothers Fund  a spol. chtějí jen dobro! My, muži a ženy určení k likvidaci, se podvolíme?

Luciferské elity

Váš obličej bude propojen s novou digitální měnou CBDC. Bez něj budete ze systému vyřazeni – žádná práce, žádná zdravotní péče, žádná kontrola sociálního zabezpečení, žádný nákup nebo prodej, vůbec nic. Takový je plán. A chtějí toho dosáhnout nejpozději do roku 2030. Pravděpodobně nám již v roce 2024 spustí nový systém digitálních peněz a během několika let poté vyřadí úplně hotovost.

Stále ještě se můžeme bránit, ale musíme rozhodnout, že se nestaneme digitálním otrokem. Ale jak to udělat?

Zahoďte všechna nepotřebná chytrá zařízení. Apple Watch, zvonky RING, Alexa, robotické vysavače, dětské chůvičky, high-tech ledničky. To všechno jsou oči a uši přímo uvnitř vašeho domova!

Nakupujte u místních farmářů zeleninu, maso a mléčné výrobky. Používejte sekáče a menší nezávislé čerpací stanice (ano, obvykle tam zaplatíte o něco více). Vždy je lepší nakupovat za hotovost od místní maminky a prodejce, který nemá kamery od chvíle, kdy vejdete do jejich obchodu, až do chvíle, kdy z něj odejdete.

Vypněte routery, než půjdete večer spát. Při cestování používejte na telefony faradayovy klece, ale - řekněme to jasně: Všichni budeme muset v určitém okamžiku zcela deaktivovat své mobilní telefony, pokud chceme nadále zůstat svobodní. Vyvíjejte paralelní systémy se zaměřením na low-tech alternativy.

Toto je duchovní válka vedená pomocí špičkových nástrojů v rukou velmi bohatých luciferských elit. Ale není nic vyššího než Kristův trůn.

Pokud jste to ještě neudělali, rád bych vás nyní pozval: Vložte svou naději do Něj samotného.

Velikonoce jsou dobrou příležitostí, jak si to se vší naléhavostí uvědomit.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky