Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Tajemství brutálního tlaku na nákup F-35: USA už počítají s jadernou válkou? Tajné dokumenty promlouvají. Ofenzíva Kyjeva  se odkládá? Řehka už zase straší s mobilizací. Drahé potraviny nám, levné do Číny? To nevymyslíš: Brusel řídí Pilát!

Tajemství brutálního tlaku na nákup F-35: USA už počítají s jadernou válkou? Tajné dokumenty promlouvají. Ofenzíva Kyjeva se odkládá? Řehka už zase straší s mobilizací. Drahé potraviny nám, levné do Číny? To nevymyslíš: Brusel řídí Pilát!

11. 4. 2023

Tisk článku

Protiproud TV vysílá rozhovor Petra Hájka se známým vojenským analytikem Michalem Svatošem, ve kterém se kromě aktuální situace na ukrajinském bojišti Západu proti Rusku, uniklým tajným dokumentům Pentagonu a žebrání Macrona v Číně, věnují i novému strašení našich vojenských špiček mobilizací

Pokud si chcete video pustit na celou obrazovku, klikněte vlevo dole na logo YouTube, a poté na čtvercový symbol v pravém dolním rohu. Všechny články k videím PPTV naleznete ZDE.

Nemáte možnost nebo čas sledovat pořady PPTV? Můžete si nás pustit pouze k poslechu ve formě podcastů,  a to třeba v autě nebo do sluchátek z mobilního telefonu. Rozhovory a další pořady najdete (s kratší prodlevou od jejich zveřejnění na videu) na podcastových platformách, kde budou zároveň archivovány.  

Na platformě Anchor | Na platformě Spotify

Pro případ, že by videa PPTV v budoucnu přestala na YouTube fungovat, je vždy rovněž s drobným odstupem vytvářena záloha na serveru Rumble.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky