Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Italská skupina proti vládě jako u nás: Netahejte Itálii do války! Vypadněme, dokud je čas. Stop dodávkám zbraní! Pryč s US jaderným arzenálem z Itálie! NATO stupňuje napětí. Spojí se mírová hnutí napříč Evropou? A co naše?

Italská skupina proti vládě jako u nás: Netahejte Itálii do války! Vypadněme, dokud je čas. Stop dodávkám zbraní! Pryč s US jaderným arzenálem z Itálie! NATO stupňuje napětí. Spojí se mírová hnutí napříč Evropou? A co naše?

12. 4. 2023

Tisk článku

Manlio Dinucci přináší zprávu z Itálie, kde se tak jako v ostatních evropských zemích probouzí stále hlasitější mírové hnutí, které odmítá zatahování svých zemí do války USA a NATO proti Rusku

Od samého začátku zástupné války na Ukrajině jsou právě Italové největšími odpůrci válečné eskalace. V této zemi neměla nikdy vláda – ať už zprvu ta Draghiho nebo později vláda Meloniové – podporu většiny občanů ve vyzbrojování Ukrajiny.

Spojí se mírové iniciativy?

Italské vlády tak po celou dobu konají bez jakéhokoli „mandátu“ většiny národa. Spíš jen ukazují oddanou lokajskost páníčkům ve Washingtonu, stejně jako všechny ostatní vlády evropských zemí.

Zřejmě i s ohledem na tento fakt nyní v Itálii vznikla mírová iniciativa, která vyzývá k ukončení další podpory válečné eskalace. Tato iniciativa se šíří po celém světě, proto lze předpokládat, že se k ní přidají i další podobné iniciativy z jiných zemí.

Čtěte ZDE: Třicet vět proti současné normalizaci: Výzva proti vládě Petra Fialy. K odvaze nepodvolených v boji za naši svobodu. Mezi signatáři je na padesát osobností veřejného života. 25. únor: Den, kdy totalita opět udeřila. Vrátíme úder?

Život je jinde

Podobně se již angažovali odpůrci válečného štváčství například v Německu nebo ve Švédsku, ale jak známo, taková iniciativa existuje i u nás. Nebylo by na čase, aby se tyto skupiny odpůrců válečné eskalace z různých zemí spojily?

Evropa se potápí stále hlouběji do války, poháněna řadou činů, které mají znemožnit jednání. Od teroristického útoku v Petrohradu, který zabil novináře a blogera Vladlena Tatarského a zranil desítky lidí, až po zatčení pravoslavného metropolity Pavla v Kyjevě, který byl elektronicky označen, jako by byl nebezpečným zločincem.

NATO stupňuje napětí

Kyjev zároveň oznámil svůj záměr převzít Krym – který byl referendem v roce 2014 znovu vřazen do Ruské federace a jehož obyvatelstvo je většinou ruské – s cílem „detoxikovat“ krymské obyvatelstvo od „ruské propagandy“ a novinářů, kteří se nevyslovili pro odsouzení „ruské okupace“ jako zločinu.

Vstupem Finska jako 31. člena, po kterém bude brzy následovat Švédsko, vstupuje eskalace NATO do dalšího kola. Za něco málo přes třicet let NATO zdvojnásobilo svůj počet členů a rozrostlo se z 16 na 32 zemí, které se nacházejí stále dále na východ – blíž k Rusku.

Taktické jaderné zbraně umístěné ve Finsku mohou dosáhnout strategických cílů na ruském území během několika minut. V důsledku toho Rusko zvyšuje své vojenské nasazení v severozápadní části svého území, včetně jaderných zbraní.

pp

Čtěte ZDE: Tajemství brutálního tlaku na nákup F-35: USA už počítají s jadernou válkou? Tajné dokumenty promlouvají. Ofenzíva Kyjeva se odkládá? Řehka už zase straší s mobilizací. Drahé potraviny nám, levné do Číny? To nevymyslíš: Brusel řídí Pilát!

Itálie mimo válku

V této situaci zahajuje kampaň Fuori l’Italia dalla Guerra (Itálie mimo válku) naléhavou výzvou k mobilizaci italských občanů v následujících bodech:

Zastavit dodávky zbraní na Ukrajinu / Uspořádejme referenda.

Okamžité stažení Itálie z programů vojenské podpory NATO/EU pro Ukrajinu.

Odmítnutí použít vojenské základny na italském území pro válku na Ukrajině.

Okamžité stažení italských sil ze všech vojenských operací proti Rusku.

Okamžité zrušení ekonomických sankcí proti Rusku a obnovení normálních obchodních vztahů.

Okamžité ukončení všech forem bojkotu ruských umělců a obnovení uměleckých a kulturních vazeb mezi Itálií a Ruskem.

Maximální italská diplomatická angažovanost na všech úrovních jako mírový prostředek s cílem ukončit válku na základě jednání.

pp

Čtěte ZDE: Jaderné zbraně v Bělorusku: Zničení hlavního mýtu na Západě. Situace je stále nebezpečnější. USA mají v Evropě atomové bomby umístěné dávno. Hrůza z Iskanderů. Proti nim není obrany. Odstrašující efekt jako v dobách SSSR

Stáhněte jaderné zbraně USA z Itálie!

Vyzýváme Spojené státy, aby stáhly své jaderné zbraně z italského území na základě smlouvy o nešíření zbraní, kterou obě země ratifikovaly v 70. letech. Smlouva zavazuje Spojené státy, jaderně vyzbrojený stát, „nepřevádět, přímo ani nepřímo, jaderné zbraně nebo kontrolu nad těmito zbraněmi na nikoho dalšího“ (článek 1). Zavazuje Itálii, vojensky nejaderný stát, „nezískat od nikoho, přímo ani nepřímo, jaderné zbraně ani kontrolu nad těmito zbraněmi“ (článek 2).

Většina italských občanů, (tak jako občané v absolutní většině evropských zemích), je proti válce a dodávkám zbraní na Ukrajinu. Dokud budou ale vlády v područí Washingtonu a Bruselu vedeném globalisty, budou nadále politici v Evropě prosazovat zájmy NATO, které jsou v rozporu se zájmy občanů evropských států.

Autor je italský geopolitický analytik a geograf

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky