Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Dement Biden: Znovu prezidentem? USA před rozpadem, dolar před krachem. Jeho  junta však vládne: Podivná úmrtí a zmizení disidentů. Stovky politických vězňů. Brutální cenzura. Ani Trump už Američany asi nezachrání

Dement Biden: Znovu prezidentem? USA před rozpadem, dolar před krachem. Jeho junta však vládne: Podivná úmrtí a zmizení disidentů. Stovky politických vězňů. Brutální cenzura. Ani Trump už Američany asi nezachrání

11. 5. 2023

Tisk článku

Viktorie Nikiforová komentuje Bidenovu nedávno ohlášenou kandidaturu na další prezidentské období poté, co prakticky zlikvidoval ekonomiku USA, otevřel zemi zničující imigraci a jen s obtížemi vnímá, co se kolem něj vůbec děje - ale zato úspěšně nastolil v zemi diktaturu latinskoamerického typu

To nééé! Už se to s ním nedá vydržet!“ napsali Američané na sociálních sítích pod video Joe Bidena, na němž americký prezident oznamuje rozhodnutí kandidovat na druhé funkční období. Ale kdo se na to zeptal samotných Američanů?

Fakt, že Bidenovi bude v době prezidentských voleb 82 let, není třeba připomínat. Již třetím rokem se obyvatelé celé planety smějí jeho pádům, bloudění, přeřeknutím a omylům. Opravdu to vypadá, že americký prezident je již v hlubokém zajetí Demence.

Samozřejmě, v dnešní době nejsou mentální problémy žalovatelné. Medicína dokáže mnohé, silný tým by se mohl postarat o všechno rozhodování, a prezidentovi by zůstala čistě reprezentativní funkce. Viceprezidentka Kamala Harrisová, která opět kandiduje v tandemu s Bidenem, je však v Americe stíhaná stejným opovržením stejně jako její patron.

Ubohá vizitka

„Ospalý Joe“ – nejcenzurovanější ze všech mnoha Bidenových přezdívek – zazdil americké hospodářství na všech frontách. Jižní hranice je otevřená dokořán. Proudí přes ni hordy migrantů, kteří s sebou nesou tuny drog. Předávkování fentanylem se za Bidenovy vlády stalo nejčastější příčinou úmrtí občanů mezi 18 a 45 lety. Migranti mezitím vytvářejí vlastní ghetta, obsazují celá města na jihu a vytlačují místní obyvatele z trhu práce i z jejich domovských oblastí.

Čtěte ZDE: Další ukradené volby: Podvody nejen v Nevadě. V hlavní roli opět "hlasování poštou". Sčítání bez konce. Hlasy pro Trumpovce nalezeny v horských roklích. Vyšetřování? Soudy? Kdepak! Vývozní demokracie v praxi. Brzy u nás!

Ekonomika země, kterou Americe kdysi svět záviděl, se smršťuje před očima. Rozvíjí se pouze vojensko-průmyslový komplex a trh se sexem. Trh s nemovitostmi je na pokraji zhroucení, na burze panuje panika. Inflace loni překonala půlstoletý rekord. Padá jedna banka za druhou a bankovní krize nehodlá nikdy skončit. Obyvatelstvo už skoro ani nedýchá, jak čeká, až se tato vleklá recese změní v hodně velké „badabum".

Americká armáda se stala hromadou fyzicky i psychicky nemocných lidí, z potřebného počtu branců se daří naverbovat sotva polovinu. Hlavní starostí je péče o homo a transsexuály a jejich uniformy.

Ale co je hlavní: průměrní Američané jsou stále chudší a chudší. A na tomto pozadí je vyzývavý luxus několika procent bohatých stále obludnější. Generace mileniálů je tak zadlužená, že většina nemá šanci koupit si domek nebo byt. Americká střední třída kvůli zničujícímu "úsilí" Bidena a spol. mizí před očima.

Z USA latinskoamerická diktatura?

Demokratická strana ve snaze zachránit situaci rozdmýchala velký konflikt v Evropě. Leč ani tato strategie nefunguje. Jistě, popřevratový Kyjev se poslušně podrobil smrtícímu rituálu, EU souhlasila s obětováním své ekonomiky, ale tím pouze přispěla ke světové chudobě a bídě. Dokonce ani Američané ukrajinským krveprolitím nezbohatli.

Celkově vzato byla zahraniční i domácí politika USA v posledních dvou letech kolosálním propadákem. Nemocnému starci Bidenovi se však paradoxně některé věci podařily. Za to jsou mu Demokraté ochotni odpustit cokoli a protlačit ho opět do Bílého domu.

Právě za Bidena totiž nastolila Demokratická strana v zemi plnohodnotnou diktaturu. Je to junta v klasickém latinskoamerickém stylu: pronásledování nepodvolených, podivná zmizení a úmrtí disidentů, stovky politických vězňů, brutální cenzura a naprostá kontrola médií.

A nejen to, za Bidena se de facto uskutečnil přechod k systému jedné strany. Z ideologického hlediska Republikáni pouze slabě reagují na nejprovokativnější úlety Demokratů, jako jsou výzvy ke změně pohlaví u dětí a podobně. Zkrátka a dobře nemají žádné bystré myslitele a neumějí, a ani nechtějí svůj konzervativní program zabalit do lákavého pozlátka.

Čtěte ZDE: Vzorová lekce: Jak vytvořit a udržet totalitu nazývanou demokracií? Metoda, kterou tiše opisují zločinci v západních vládách a médiích. Fialovci jsou zvláště učenliví. Nakonec nezbyde než další volební podvod? Když se podvolíme...

Pod taktovkou Deep State

V politickém smyslu se stále více Republikánů u moci chová, jako by pracovali pro Demokraty. Vezměme si třeba takový Texas, jemuž vládne republikánský guvernér Greg Abbott. Občané ho neustále žádají, aby s pomocí své Národní gardy uzavřel hranici s Mexikem. Abbott je však k těmto výzvám hluchý. Navzdory veškeré své protiimigrantské rétorice ve skutečnosti kopíruje politiku Bílého domu.

Rekordní milionový nárůst počtu migrantů ročně, který Biden zařídil, úspěšně pracuje pro Demokratickou stranu. Tito lidé, kteří rychle získávají všechny potřebné doklady totožnosti, se okamžitě stávají klíčovým elektorátem Demokratů. V případě potřeby budou bez problémů volit i Bidena.

Republikáni nemají na diktaturu Demokratické strany rozhodnou odpověď. V jejich straně vyrostla spousta politiků, kteří jsou vůči Demokratům nepřátelští čistě rétoricky, ale stejně tak ochotně slouží zájmům Deep State neboli Bažin – oné nadstranické symbiózy oligarchie a byrokracie, která ve skutečnosti vládne Spojeným státům. Vzorem je v tomto ohledu floridský guvernér Ron DeSantis - který má ambice nahradit Donalda Trumpa.

Ve skvělém televizním seriálu „Dědicové“ je scéna, v níž se američtí boháči shromáždí v luxusním sídle a mezi sklenkami šampaňského si šeptají, kdo bude příštím prezidentem. Budoucí prezident téměř karikaturně připomíná Joe Bidena. Miliardář, který ho vynese k moci, pochází od Ruperta Murdocha – majitele mediálního impéria zahrnujícího Fox News a Dow Jones.

Může jít pouze o uměleckou fikci. Nicméně Biden ve své pozici americkým oligarchům skutečně velmi dobře slouží. Jediný, kdo se dnes může postavit jak jemu, tak celému „Deep State“, je Donald Trump. Bude na to však mít prostředky – materiální i morálně volní?

Ostatně Trump také už není žádný mladík.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky