Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Americké tajné služby a útok na Fica: Stejný protiruský scénář jako proti Trumpovi. Tajemný pán přebírající v Rusku peníze pro SMER. Důkazy netřeba. Slovenský kanál pro přepravu zbraní NATO musí zůstat otevřen

Americké tajné služby a útok na Fica: Stejný protiruský scénář jako proti Trumpovi. Tajemný pán přebírající v Rusku peníze pro SMER. Důkazy netřeba. Slovenský kanál pro přepravu zbraní NATO musí zůstat otevřen

29. 5. 2023

Tisk článku

Marián Marko přináší informace o snaze amerického Deep State odvrátit volební porážku amerických loutek na Slovensku, které by podle volebních průzkumů, blížící se zářijové volby prohrály, což USA nechtějí dopustit za žádnou cenu

Nejnovější "informace" slovenského exministra obrany Jaroslava Naďa o jakémsi utajeném občanovi SR, který prý měl v Ruské federaci přebrat finanční obnos na manipulaci slovenských parlamentních voleb ve prospěch strany Směr-SD, začíná připomínat americký volební scénář, který se odehrál kolem voleb Donalda Trumpa. Trump byl také jak známo obviněn z vazeb na Rusko a to zase z ovlivňování amerických prezidentských voleb. Slovenské volby tak mohou být poznamenány značkou „made in USA”.

Hlavně pošpinit - realita je vedlejší  

Když americký prokurátor John Durham ukončil své čtyřleté vyšetřování přístupu Federálního úřadu pro vyšetřování (FBI) k obviněním vůči bývalému prezidentu Donaldu Trumpovi z údajných vazeb na Rusko během předvolební kampaně v roce 2016, zjistil několik pochybení ze strany FBI, které vyšetřování vůči Trumpovi spustilo. Z více než 300 stranové zprávy vyplývají i mnohá pochybení ministerstva spravedlnosti. Americký prokurátor zároveň zkritizoval FBI za spuštění vyšetřování na základě „syrových, nezanalyzovaných a nepotvrzených zpravodajských informací“, přičemž upozornil, že úřad v tomto případě jednal neobvykle rychle.

pp

Čtěte ZDE: Tři dny do inaugurace: Prezident ve špiónských pavučinách. Jak to bylo s Ruskem? V této hře jde o vše. Další metoda jak se zbavit Trumpa. WP se třese nadějí: Bude další Watergate? Vzhůru do báječné špíny!

Vyšetřovatelé podle něj zároveň ignorovali důkazy, které by mohly zpochybnit jejich předpoklad o údajných vazbách Trumpa na Rusko. FBI byla nucena přijmout několik „nápravných opatření“. Jednoduše řečeno celé obviňování a očerňování Trumpa ohledně vazeb na Rusko během předvolební kampaně dnes můžeme nazvat pouze jako „klepy demokratů”.

„Dostali jsme zpravodajskou informaci ze zahraničí, která přesně hovoří o osobě, čase a místě, kdy státní občan SR byl v Rusku probrat finanční zdroje ve prospěch politické strany Směr-SD na manipulaci voleb. Když zde někdo chce manipulovat volby, chce to Rusko a používá k tomu své trojské koně, včetně politické strany Směr-SD,” prohlásil Naď. Informacemi se podle něj zabývá i policie.

Směr peníze z Ruska nepotřebuje

Informace, kterou zveřejnil exministr obrany Naď však má několik logických nedostatků. Strana Směr - SD má dostatek finančních prostředků na předvolební kampaň, protože řádně prošla volbami, má nejpočetnější a nejstabilnější členskou základnu a již delší dobu kraluje na čelní příčce předvolebních průzkumů jako budoucí vítěz parlamentních voleb. Z uvedených faktů vyplývá, že finanční či jakoukoli jinou pomoc ze strany Ruska, strana Směr-SD určitě nepotřebuje.

"Utajený" občan SR, který údajně chtěl manipulovat volby v SR by byl (alespoň prozatím) zcela zbytečný, protože atomovky, chaotické vládnutí, omezování ústavních práv občanů během kovidu, zavedení novotvaru dezolát do vládního slovníku vůči občanům SR a opilecká aféra v baru v Dubu udělalo s preferencemi bývalých vládnoucích stran své.

pp

Čtěte ZDE: Ukrajinizace slovenské i české politiky: Jak se zbavit opozice? Do vězení s ní! U nás Babiš a Okamura, tam Fico a Kotleba. Ústavní právo na odpor: Podplukovník vyzývá armádu k záchraně demokracie. Fiala vyzývá k udávání

Vskutku zajímavé slovní spojení najdeme v Naďové větě o občanovi SR, který chtěl údajně za peníze Kremlu manipulovat volby: "Dostali jsme zpravodajskou informaci ze zahraničí..." Z této části věty exministra Naďa vyplývá, že zpravodajskou informaci neposkytly slovenské orgány, ale byla doručena z venku. Otázka proto zní, která země takovou informaci mohla Slovensku poskytnout… Zpravodajskou informaci totiž může poskytnout i tzv. spřátelená země (nemusí se jednat o zemi NATO).

Stíhačky kyjevským náckům dodalo jen Slovensko

Tvrzení exministra obrany zpochybnil bývalý ministr vnitra Kaliňák, který je označil za "bláboly", přičemž bývalému ministrovi obrany vytkl, že nikdy neřekne nic konkrétního a vždy se odvolá na utajený zdroj. Na tzv. utajený spis se Naď odvolal i při zveřejnění nekonkrétní informace před darováním slovenských MiG- 29 Ukrajině, když tvrdil, že Slovensko nebude první zemí, která své bojové letectvo předá Ukrajině, a že tak učinily již čtyři země.

Žádná země (kromě Severní Makedonie, která předala své čtyři neletuschopné SU-25, což nejsou stíhačky) se k předání stíhaček na Ukrajinu (před předáním slovenských stíhaček) oficiálně nepřihlásila. Naďova slova tehdy nepotvrdila ani ruská rozvědka, která oficiálně zveřejnila seznam dodaných zbraní Západem Ukrajině a v seznamu se žádné stíhačky nenacházely.

SLEDUJTE: Protiproud TV v pondělí 29.5. od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelné setkání šéfredaktora Protiproudu s věrnými čtenáři a diváky

Otevřený kanál

Americký scénář voleb, ve kterém se ocitl Fico, je proto stále reálnější. Psychologicko-vojenská předvolební operace, která s vysokou pravděpodobností brzy začne probíhat na Slovensku, může přinést dezinformační zprávy různého rozsahu a obsahu.

Zahraničních aktéři, často umí sofistikovanými metodami ovlivnit výsledky voleb v jakékoli zemi. V případě Slovenska nejde ani tak o Ficův Směr, ale spíše o udržení otevřeného průtokového pohraničního kanálu kudy se na Ukrajinu převážejí západní zbraně a vojenská technika. Tento slovenský kanál musí z pohledu USA zůstat otevřen i nadále.

Za každou cenu.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky