Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Normalizace nabírá na obrátkách: Rakušanova migrační zrada. Pětikolka už své voliče nepotřebuje, doveze si je zvenčí. Fialova vláda rozbila V4 a podrazila Poláky a Maďary. Sluhové cizích zájmů ve jménu zbabělosti

Normalizace nabírá na obrátkách: Rakušanova migrační zrada. Pětikolka už své voliče nepotřebuje, doveze si je zvenčí. Fialova vláda rozbila V4 a podrazila Poláky a Maďary. Sluhové cizích zájmů ve jménu zbabělosti

14. 6. 2023

Tisk článku

Jiří Weigl konstatuje, že tzv. migrační dohoda, smlouva o pobytu amerických vojsk a další šílenosti fialové vlády jsou jen plněním pokynů ze zahraničí, protože sice opět žijeme v Protektorátu, ale je tu jeden malý rozdíl: vláda to dělá dobrovolně

Podpis ministra Rakušana na textu nové evropské migrační dohody, která otevírá naší zemi masové migraci z Afriky a Orientu, je nezvratným důkazem toho, že programem této vlády není služba občanům České republiky a obhajoba jejich zájmů, ale výlučně posluhování mocným spojencům. Podobnou hanebnou politiku jsme již v naší moderní historii od vlastních vlád zažili několikrát, ale jak za Protektorátu, tak v éře tzv. normalizace se tak vlády chovaly v zemi okupované cizími vojsky a brutálně politicky kontrolované vnější mocí. Dnešní česká vláda si obsah své politiky zvolila sama a dobrovolně. Motivy lze s velkou jistotou odhadnout – je jimi zbabělost, sobecká vypočítavost a vědomí vlastní bezradnosti a neschopnosti.

pp

Fialova a Rakušanova zrada

V EU česká vláda v zájmu Bruselu sama iniciativně rozbila skupinu V4, která v minulosti byla platformou pro odolávání nejšílenějším nápadům západoevropských progresivistů ovládajících dnešní Evropskou unii. V době našeho předsednictví Fialova administrativa sama dojednávala přijetí zákazu spalovacích motorů, který znamená katastrofu pro český průmysl. Připojila svůj souhlas pro rozšíření emisních povolenek na oblasti bydlení a dopravy. Lidovecké ministerstvo životního prostředí dnes iniciativně pracuje na zákazu prodeje kamen. Čeho se lze ještě nadít?

Tato česká vláda dopustila, aby čeští občané měli nejvyšší ceny energií v Evropě, na čemž vydělávají především cizí spekulanti, a lhostejně tomu přihlíží. Tím a svou další nečinností přispěla k rekordnímu roztočení inflace a ožebračení českých občanů. Bláboly o prospěšnosti levičáckých megalomanských projektů - Green Dealu a inkluze ve školství, které rozvrátily veřejné finance, jsou oficiální politikou této vlády.

pp

Čtěte ZDe:  Lemuři ve Strakovce vrší jeden zločin na druhý: Politických vězňů svědomí přibývá. Rozsudky se nepíší u soudu. Kdo to celé řídí? Máme právo na násilný odpor? Chtějí nás zlomit strachem a sami mají větší. Co s tím?

Domácí voliče už nepotřebují

Jestliže Husákův normalizační režim se alespoň snažil si občany koupit podporou rodiny a sociálními dávkami, výsledkem čehož byla populační vlna tzv. Husákových dětí, dnešní vláda má pro občany nachystané jenom „krev a slzy“. Její úsporný balíček je chaotickým slepencem kroků, které postrádají vizi a nějaký hlubší smysl. Mají za cíl pouze nejisté snížení rozpočtového schodku za každou cenu bez ohledu na dopady pro životní úroveň obyvatel. Pro „Husákovy děti“ nachystala prodloužení věku do důchodu a relativní snižování výše penzí do budoucna. Pro všechny ostatní zvýšení všech daní.

Byrokracie bobtná a vládne. V nárokové dotační ekonomice tomu nemůže být jinak. Podnikatelé a tržní prostředí vládu brněnských učitelů nezajímají, na tradiční voliče ODS kašle a trestá je daněmi a zákazy. Myslí si, že už je nepotřebuje. Věří, že ji u moci udrží nikoliv domácí voliči, ale síly zvenčí. Odtud ta přehnaná hysterie vůči válce na Ukrajině a válečnické projevy. Jenom snahou zavděčit se lze vysvětlit enormní zbrojní zakázky v situaci rozvalu veřejných financí a náhlý podpis vojenské smlouvy s USA. Válkou oslabené a vyčerpané Rusko bude těžko seriózní hrozbou po velmi dlouhou dobu.

pp

Čtěte ZDE: Vláda diletantů: v šoku: Šílených 271 miliard. Znechuceni jsou už všichni. Na pětikolce do propasti. Rychle vysát ty, kteří se nemohou bránit. Primitivní cíl. Bez rozumu a směru. Hlavně zelená zvěrstva Bruselu a peníze pro zbrojaře

Podraz

Akceptování „povinné solidarity“ v oblasti migrace a závazek platit 500 000 Kč za každého odmítnutého migranta, kterého nám budou posílat, ukazuje, že státní finance a kvalita života v naší zemi ministry ve skutečnosti vůbec nezajímají. Žádné povídačky o dočasných výjimkách pro nás nelze brát vážně. Vláda nás zatížila dalším obtížně vyčíslitelným mandatorním výdajem, prodala nás a podrazila Poláky a Maďary, kteří si alespoň zachovali rovnou páteř.

Ale nedivme se, ve všech ostatních šílených bruselských agendách postupujeme neochvějně vpřed podobně - čeká nás manželství pro všechny, Istanbulská úmluva a s ní spojená převýchova mužů, ESG a taxonomie v byznysu, zelený teror, gender na všech úrovních a volba pohlaví. Když ne dnes, jistě časem. To všechno vládnoucí garnitura bez mrknutí oka akceptuje nebo toleruje a pak také realizuje. Komu se to nelíbí, je dezolát, dezinformátor, Putinův agent a dokonce „vlastizrádce“ a je třeba proti němu zakročit. Nová normalizace nabírá na obrátkách.

Jistým problémem mohou být volby, ale je tu naštěstí korespondenční hlasování, jímž lze mnohé vyřešit, a kdyby přece problémy přetrvávaly, potom přejděme na pokrokové hlasování internetové, nebo zrušme volby úplně, jak hlásají někteří levicoví zelení extrémisté – vědecká pravda je přece jasná, planeta je v ohrožení a je třeba jednat. Všechnu moc Bruselu, a pak na nějakých volbách nezáleží. Naše vláda na tom pilně pracuje.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky