Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Prázdninový frontální útok: Šmírácká etuda Pekarové. Devianti se už netají: Jdeme si pro vaše děti! Sexuální koutky v mateřinkách. Společná WC? Jasně! Přímo průvan v Overtonových oknech! O prázdninách to přece veřejnost nezajímá

Prázdninový frontální útok: Šmírácká etuda Pekarové. Devianti se už netají: Jdeme si pro vaše děti! Sexuální koutky v mateřinkách. Společná WC? Jasně! Přímo průvan v Overtonových oknech! O prázdninách to přece veřejnost nezajímá

6. 7. 2023

Tisk článku

Radek Pokorný si všímá překotné agendy Fialovy vlády v posledních dvou týdnech a upozorňuje, že až se po prázdninách vrátíme, bude možná už to hlavní dračí semeno sklizeno

Prázdninovou ofenzivu zahájily progresivisté zostra. Fialova protektorátní vláda, která materiálně i mravně již dlouho pustoší naši zemi, teď jako buldozer tlačí do našeho právního řádu všechny bruselské šílenosti, jimž jsme se zatím stačili ubránit. Jde dokonce dál, než Brusel požaduje. Odezírá mu ze rtů v odhodlání zničit v posledním nevolebním roce poslední zbytky občanských svobod, normálnosti a státní suverenity.

Aby proměnu České republiky v bezmocnou kolonii dokončili, než se lidé vzpamatují k organizovanému odporu, rozhodla se vládní sestava překotně protlačit přes prázdniny co nejvíce škodlivých norem, které mají občanský odpor ochromit.

pp

Podle revolučního partesu

Pětikoaliční frontální útok předznamenalo těsně před prázdninami odvolání nepohodlného děkana Národohospodářské fakulty VŠE Miroslava Ševčíka. Jeho případ je typický. Lidé již přecházeli do prázdninového módu nezájmu o politiku, a tak ve chvíli, kdy o jeho osudu rozhodoval Akademický senát VŠE, na jeho obranu demonstrovalo před školou jen několik stovek nepodvolených.

Hned následující den sněmovna i přes odpor SPD protlačila v prvním čtení okupační smlouvu o pobytu vojsk USA, jež otevírá brány k vybudování amerických základen na našem území. I v tomto případě byl odpor veřejnosti, vyjádřený demonstrací před sněmovnou spíše symbolický.

To však byl pouze začátek hlavního útoku bruselských kolaborantů, kteří se i pomocí změněného volebního zákona dostali k moci. Mezi jejich hlavní cíle patří rychlá likvidace tradiční rodiny, hlavní překážka úplné atomizace a následného zotročení společnosti. Přesně podle tezí Gramsciho a dalších revolucionářů, kteří se nikdy netajili, že pokud má revoluce zvítězit, musí být především odstraněna tradiční rodina. Tento ochranný plášť svobodné společnosti Gramsci nazýval poslední izolací, která jim brání proniknout do organismu svobodné společnosti a proměnit ji na společnost jiného typu.  

pp

Čtěte ZDE: Prázdninová normalizace: Odvolání Ševčíka jako akt zvůle zbabělců. Protesty opozice a šest statečných proti odvolání. Okupační smlouva s USA schválena v prvním čtení i přes protesty SPD. Stane se 19.6. datem odporu?

Herecká šmíra

Právě to připravovalo cestu dnešním organizacím jako je WEF (Davos) pod vedením Klause Schwaba a jeho kompliců, kteří v euro-americkém prostředí instalují totalitní režim. Jeho základní dogmata u nás v kvapíkovém rytmu zavádí Fialovci, kteří jsou pouze převodovou pákou těchto sil. Dělají to sice jako účastníci besídky ve zvláštní škole, ale protože jim na názoru veřejnosti absolutně nezáleží, svých cílů dosáhnou i tak.

Přímo klasický byl v tomto smyslu šmírácký herecký výkon předsedkyně sněmovny Markéty Pekarové Adamové, který si "střihla" v předvečer hlasování o "manželství" homosexuálů etudu, při níž se museli jen trochu soudní diváci studem červenat.    

V Senátu předsedkyně TOP 09 uronila nad nebohými pronásledovanými devianty slzičku, což okomentovala slovy: „Ne vždy dokážu emoce držet na uzdě. A to je právě tento případ“ - a vložila svou uplakanou fotku na sociální sítě. Muselo být při tom trapně i mnoha "normálním" homosexuálům, kteří si ještě pamatují, že při schválení zákona o registrovaném partnerství před téměř 20 lety se jejich představitelé dušovali, že je to poslední požadavek, který na společnost mají, o kradení nevinných dětí ani nemluvě.  

pp

Čtěte ZDE: Pedofilie jako elixír mládí: Na cestě k ještě horším zvrácenostem? Overtonovo okno pro západní společnost. Bez umění zvrhlíků by prý nebylo krásy. Mocenské elity jako satanistická sekta. Proto tak nenávidějí normální lidi - „zpátečníky“

Jdeme si pro vaše děti

Klam pro dosažení společenských a politických cílů totiž patří neodmyslitelně k základní výbavě všech progresivistů, kteří salámovou metodu využívají pro dosažení svých cílů už mnoho let. Dnes tak jako před dvaceti lety se "stejnopohlavní jezinky" zaklínají, že chtějí pouze zrovnoprávnit institut manželství, a pak už dají pokoj. Nedají.

Permanentní revoluce, které slouží, žádný konec nepředpokládá. Po manželství homosexuálů, které prošlo tento týden na počtvrté v prvním čtení sněmovnou (konečný cíl zřejmě vzhledem k nutnosti některých stran tvářit se alespoň trochu "pravicově" zřejmě slovně zatím dosažen nebude, ve skutečnosti však o manželství půjde). Teď přijde na řadu požadavek na adopci dětí, potom přijdou "diskuse" s pedofily, a až bude společnost dokonale uvláčená, budou chtít pedofilii legalizovat.

Ale ani tím nic neskončí. Jdou po všech našich dětech. Právě tak to zaznívalo z davu při washingtonském pochodu homosexuálů minulý týden: „Jdeme si pro vaše děti!“ To sice vyvolalo u většiny lidí v USA šok, ale další "Overtonovo okno" bylo otevřeno. Obdobně byli tento týden šokováni rodiče v Německu, když jim oznámili, že (zatím jen v některých, salám se krájí po kouskách) v mateřských školách se zavádějí tzv. intimní koutky, kde se předškolní děti budou seznamovat s různými sexuálními praktikami.

Sexuální hrátky v mateřských školkách

Naše ministerstvo školství ovládané progresivistickými neziskovkami, pod vedením ministra Mikuláše Beka, se nenechalo zahanbit a tento týden oznámilo, že zavádí novou vyhlášku, která umožní provozovatelům škol, zavádět společné WC pro chlapce a dívky, a na oplátku zruší povinnost povinných umyvadel ve třídách. To vše na návrh poslankyně za "konzervativní" ODS s (nominálním) katolíkem v čele.

Čtěte ZDE: Geneze globálního rozvratu morálky a tradičních hodnot: Od sexuální revoluce k sodomii. Veřejná podpora sexuální zvrácenosti nezná mezí. Mravní prznění dítek na pořadu dne? Gayové obcují na ulici pod lucernou

Tento trend je celoevropský, málokdy je tam rozlišení záchodů na dívčí a chlapecké. Je to i přiblížení se evropskému trendu a nebinárnímu světu. Dětí, které pochybují o své pohlavní identitě, přibývá. Jejich psychické problémy řeší psychologové stále častěji,“ zdůvodnilo rozhodnutí ministerstvo školství.

České děti tak budou vystaveni dalšímu sociálnímu experimentu. Tyto šílenosti, ale nejsou zdaleka posledním patrem zvráceností, které nám bude vláda "hnusu fialového" přes prázdniny předkládat.

Rychle - a všechno najednou!

Posledního června jsme se rozloučili s 300 pobočkami České pošty. Je to od Rakouska-Uherska poprvé, kdy se v Čechách ruší sto let působící poštovní úřady. I tento akt, patří mezi kroky, které mají svou zničující logiku. A zdaleka nejde jen o uvolnění prostoru pro ukrajinskou poštu, které Fialovci otevřeli náš trh. Právě tak jako ukrajinskému "jedovatému" dotovanému obilí (na dobyté Ukrajině ho pěstují západní koncerny), takže pro naše farmáře nejsou ve skladech místa. A nedostaneme ani "kompenzaci" (jako Polsko, Slovensko, Maďarsko atd.), které odmítly obilí dovážet, zatímco pětikolka souhlasila.  

Fialova vláda je tady především proto, aby napáchala nevratné škody na české společnosti všude, kde to jen jde. Je jim úplně jedno, že se nejspíš neudrží u moci po dalších volbách, mají dávno slíbené bruselské trafiky. A tak - ač mají v rukou prakticky celý mainstream, dál utahují mediální šrouby. Tento týden jejich prezident PePa podepsal novelu, podle které třetinu členů rad České televize a Českého rozhlasu bude vybírat Senát, který ovládají. Aby se náhodou nestalo, že až je vyženeme od kormidla (pokud je vyženeme), ztratili své agenty-udržovače v médiích takzvaně veřejnoprávních.

pp

Čtěte ZDE: Nejen válka a UFO: Istanbulská úmluva k nám právě teď leze oknem. Dokonalá příležitost pro podvolení? Další vlna kriminalizace "zpátečnických" názorů. Zase výhrůžky. Pro destrukci civilizace udělá Brusel cokoli. Jsme na řadě

Finále: Istanbulská dýka do zad

A pochopitelně ještě v červenci se pokusí protáhnout sněmovnou hrůzostrašnou Istanbulskou úmluvu, jejím smyslem je zakotvit do právního řádu sexuální a amorální indoktrinaci děti od předškolního věku, rodičům dál omezuje právo na výchovu svých potomků, a také zásadním způsobem zasahuje do azylové politiky.

Stejně jako u dalších norem likvidujících poslední zbytky normálního světa, osobní svobodu či státní suverenitu máme jistotu, že proti bude stát dnes jediná parlamentní opozice - SPD. Ostatní budou lavírovat tak, jako v případě například druhého čtení o smlouvě o legalizaci okupace ČR armádou Spojených států (sněmovna, jak jinak, to bude projednávat uprostřed prázdnin 19. července). Sice i v tomto případě chystá SPD demonstraci, která by ji měla podpořit v jejím odporu, ale lze předpokládat, že to dopadne jako s docentem Ševčíkem. A po prázdninách se budou mnozí divit, že je hotovo (smlouvu nelze 10 let vypovědět, takže zavazuje i případné další vlády).

A dál? Konce nedohlédnout. Kromě dalšího ožebračení velké části obyvatelstva skrze takzvaný daňový balíček (hádejte, kdy se má ve sněmovně schvalovat - no samozřejmě v červenci), spěchají připravit i další údery. Třeba osvědčený nástroj na falšování voleb v podobě korespondenční volby či zákon o dalším omezení svobody slova, na kterém kutají již delší dobu Rakušanovi úředníci ve skrytu (v Kritu).

Tak zvesela na prázdniny!

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky