Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Mafiánova česká etuda: Daroval Fiala šmíře z Kyjeva český vládní speciál? A co zlatý poklad? Protektorátní komedie na Hradě a na Národní. Stáváme se Ukrajinou č.2? To ticho děsí. Nebo přece jen skrývá bouři?

Mafiánova česká etuda: Daroval Fiala šmíře z Kyjeva český vládní speciál? A co zlatý poklad? Protektorátní komedie na Hradě a na Národní. Stáváme se Ukrajinou č.2? To ticho děsí. Nebo přece jen skrývá bouři?

9. 7. 2023

Tisk článku

Petr Hájek sledoval s mrazivým úsměvem bláznění Fialovců kolem Zelenského, připomněl si, že právě před 15 lety veřejnost tvrdě odmítla americký radar – a není si jist, jestli doopravdy vnímáme, co se právě děje

Vrána k vráně sedá. Fialova vláda je zjevně nejoddanějším komplicem pučistického kyjevského režimu na světě. Režimu, který i podle občasných mainstreamových informací jeho západních protektorů je vůbec nejzkorumpovanějším na evropském kontinentě. Aby mohl nadále nasávat desítky miliard krvavých peněz vysátých z daňových poplatníků (mezi nimi i našich), musí platit předstíráním války proti Rusku, již vedou Spojené státy spolu s většinou zemí podřízených jim v NATO: tedy takzvaný kolektivní Západ.

Lidi do mlýnku na maso (zatím) dodává šmírácký herec v roli ukrajinského prezidenta Vladimír Zelenský. Přepisovat jeho jméno v ruském dialektu zvaném ukrajinština by bylo jen přikývnutím na mystifikaci o údajném ukrajinském národě, který vznikl rozhodnutím jiného Vladimíra (Lenina, který se ve skutečnosti jmenoval Uljanov). A protože si NATO 11. a 12. bude ve Vilniusu masírovat svaly, Zelenský vyrazil na okružní byznysovou cestu. Ví, že členem útočného paktu na prosazování amerických zájmů vojenskou silou se sice stát nemůže, ale o to více lze vytřískat z „nepřijetí“. Tím spíš, že i podle amerických oficiálních zdrojů takzvaná protiofenzíva zkrachovala.

Dva na kokainu

Petr Fiala herci na jeho výlet přistavil český vládní speciál – a možná mu ten letoun rovnou daroval. Sklady české armády jsou už skoro prázdné a Zelenský je zvyklý na velkorysé dary. Může si ostatně poroučet. Poté, co Američané s Brity vetovali návrh mírové dohody Kyjeva s Moskvou, a přikázali mouřenínovi bojovat do posledního Ukrajince, je hlavní odpovědnost za válečný malér na nich. Herec je v optimální pozici. Za nejvyšší honoráře v dějinách má hlavní roli v mystifikačním absurdním dramatu, jehož hlavní děj se odehrává především v médích.

Je totiž už jasné, že další tažení na Rusko skončí v lepším případě jako všechna předchozí, v tom horším katastrofou Západu – a v tom úplně nejhorším… no, raději to nepřivolávejme. A tak zatímco posílá tisíce svých spoluobčanů na jistou smrt při několikatýdenním předstírání „protiofenzívy“ (coby kulisy pro papaláše sjíždějící se do Vilniusu), sám si jen „šlehne“ další dávku kokainu, aby zvládl pravidelný televizní monolog o tom, jak Ukrajina už každou chvíli zvítězí. A stará se hlavně o byznys. Jak svůj, tak vybraných mafiánů jeho junty. A Fiala s ním. 

To by ještě nebyl sám o sobě zcela neznámý model. Na tom současném je však dovedeno k dokonalosti, že také hercův „zadavatel a protektor“ je pouhá loutka. A nikoli náhodou se krásou nechtěného současně profláklo, že dementního prezidenta Bidena drží pro jeho komické výstupy (každou chvíli sebou práskne, pronese naprosto bláznivou repliku mimo scénář atd. atd.) rovněž na kokainu. Nepodařilo se to utajit, protože ho v domě (nese stále výsměšné a politicky nekorektně jméno Bílý) někdo zapomněl po rauši uklidit – a přitroublí strážci se lekli, jestli to není nějaký Putinův novičok v prášku, nebo tak něco. Vypadá to jako hollywoodská fraška – ale není.

Čtěte ZDE: Světlem odvahy proti temnotě: Žijeme jen další epizodu nekonečné války. Proč potřebují udělat z EU USE? Dělníci na vinici hroznů hněvu – političtí vězni a disidenti. Režim je již otevřeně fašistický. Zvítězíme. Kdy? Jak?

Komedie plná omylů

Přenocování šéfa kyjevské nacistické junty v Praze přineslo rovněž řadu neplánovaných komických výstupů, které s neopakovatelnou grácií katů-amatérů aplikovali dle svého velkého bidenovského vzoru jeho zdejší poskoci. Začalo to hned při příjezdu k Pražskému hradu, kde hrstka ukrajinských uprchlíků (před Zelenského mobilizačními dráby) totálně zklamala. Speciál ČT, jenž se samozřejmě okamžitě rozjel a nepolevil po několik dnů, musel obtížně vysvětlovat, proč se nekonají předpokládané davy vítačů. I PePa vyběhl zmateně před Hrad, ale dlouho čekal marně. Zelenský si přece musel po cestě v autě šňupnout.

Pak ještě při tiskovce málem zastřelili zpravodaje ČT. Nešťastník jménem Stefanos Papadopulos, ve snaze o určitou originalitu, se zeptal, co jako chce Zelenský udělat po nepochybně brzkém vítězství s ruskojazyčnými obyvateli Doněcka, Luhanska a Krymu. Jestli je odsune jako my po válce Němce, když mezi nimi prý jsou jistě i kovaní nacisté oddaní kyjevské juntě? Řekl to samozřejmě trochu jinak: „Jak vy a vláda, která vám podléhá, zajistí, že se tento odsun (jako ten sudeťácký u nás nařízený vítěznými velmocemi 2. světové války) nebude opakovat na v budoucnu osvobozeném Krymu a v Donbasu? Mám na mysli ty obyvatele Ukrajiny, kteří sice možná hovoří rusky, ale chtějí to, čemu se říká ruskij mir.“

Jenže na hradních tiskovkách jak za Husáka, tak za jeho rozvědčíka PePa, se originalita nenosí. Zelenskyj nevěděl, co odpovědět, protože scénář zněl přece jinak. Zhrozila se však nejen kovaná rusobijka soudružka senátorka Němcová (ODS), ale dokonce i producent kýčů (včetně morálních) Petr Baránek: „Potomek řeckých komunistů z bolševického Ostravska, reportér Papadopulos z České televize, položil zrovna teď panu prezidentu Zelenskému tak stupidní otázku (zda budou odsunovat Rusy z Krymu jako Češi Němce ze Sudet) při tiskovce, že by měl okamžitě skončit. Opět, důkaz absolutní debility a neúcty současné mladé generace českých novinářů. Neskutečné!“

Koneckonců se nemýlí. Vskutku neskutečné jak se to celé normalizační divadlo opakuje jako fraška. Ale neskutečnostem ještě neměl být konec.

Čtěte ZDE: Fialova vláda: Vědomá destrukce státu. Vazalská smlouva s USA likviduje zbytky naší suverenity. Migrační pakt věstí katastrofu. Brusel je šťasten z nejslabší vlády v naší historii. Český lev umírá. Co vše ještě sneseme?

Fiala se sjíždí jinak

Jestli si se Zelenským šňupl také Petr Fiala? Asi ne. Premiér šňupe jinak: Rozdává z našeho – a současně se úspěšně snaží, aby již nic z našeho brzy nebylo. Ale na vrtulníky, tanky a střelivo si nepochybně půjčí z bruselského (kam také jdou naše daně). Sliboval a sliboval jako vždy. Pak – asi aby byl originální jako televizní Papadopulos – zatáhl Zelenského (patrně ale spíš jeho dvojníka, kterého si s sebou nebojácný kyjevský nácek vozí) na Národní třídu k památníku listopadového převratu (ve společné režii KGB a CIA). Odvážné řešení. Opravdu symbol jako hrom. Připomínat provaz v domě oběšencově není zrovna dvakrát slušné. Však také hercův nezkušený dublér odpověděl stejně. Když položil věnec k pamětní desce, upravil stuhu… botou.

Byla to prostě skvělá návštěva. České letadlo pak odvezlo Bidenova kyjevského mafiána do Bratislavy a odtud do Turecka, kde rovněž něco dostal: Odvezl si pětici zabijáků z Azovstalu, které Erdogan dostal při výměně zajatců od Ruska do Turecka s příslibem, že zde zůstanou do konce konfliktu. Teď je věnoval Vůdci, protože turecké sliby jsou jako ukrajinské obilí: Nepoživatelné, a přesto jsou jich plné sklady. Teď se budou ve velkém servírovat ve Vilniusu. Slibem nezarmoutíš.

SLEDUJTE: Protiproud TV v pondělí 10. 7. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelné setkání šéfredaktora Protiproudu s věrnými čtenáři a diváky - v jednom z mála necenzurovaných prostředí - nad aktuálními i obecnějšími otázkami naší doby. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Ukrajinizace po americku

A Fiala se vrátil ke své práci. Teď ho čeká dokončení okupační smlouvy s USA (druhé čtení proběhne 19. července). A česká veřejnost? Ta „návštěva“ jí byla většinově úplně stejně lhostejná jako zmíněná smlouva. Poměrně přesně to konstatoval komentátor jednoho z vládních z korporátních médií:

„Shodou okolností právě v čase 15. výročí smlouvy o radaru schválila vláda už zmiňovanou obrannou smlouvu mezi Českem a USA, (…), která by měla v budoucnu teoreticky umožnit vybudování základny nebo jiného objektu pro americké ozbrojené síly na českém území, což samozřejmě silně evokuje právě onu „radarovou kauzu“. Američané zde podle smlouvy stavět mohou, ale co konkrétně – jestli raketovou základnu, anebo Dům americké kultury, to už smlouva ani ministerstvo neřeší. Česká veřejnost se ale tentokrát nebouří, nevznikají petice, nekonají se demonstrace. Snad jsme se poučili z případu „radar v Brdech“, kdy u nás převládly spíše iracionální emoce.“ 

Copak není zřejmé, že právě tato smlouva z nás činí Kyjev číslo 2 – jak od počátku Fiala, Černochová, Rakušan a spol. zamýšleli? Copak není nad jiné jasné, že z nás tím učiní potenciální válčiště, v němž poteče nejen krev mladých mobilizovaných rekrutů (až zlikvidují posledního Ukrajince), ale jež se stane právoplatným cílem odvetných útoků napadeného Ruska?

Čtěte ZDE: Prázdninový frontální útok: Šmírácká etuda Pekarové. Devianti se už netají: Jdeme si pro vaše děti! Sexuální koutky v mateřinkách. Společná WC? Jasně! Přímo průvan v Overtonových oknech! O prázdninách to přece veřejnost nezajímá

Něco se stalo 

Vskutku: Něco se stalo. Ironické připomenutí obrovského vzepětí veřejnosti, která se proti radaru (jiný název pro americkou základnu) tehdy dlouhou dobu bouřila – což bylo jedním z důvodů, proč nakonec Obama couvl – se tentokrát zjevně nekoná. Pokud by si vládním speciálem Zelenský odvezl třeba i zbylou část zlatého pokladu ČNB (který nestačil Havlův guvernér a zimní premiér Tošovský „předat“ Američanům), asi by to proběhlo se stejným nezájmem.

To nemůže být jen krásným létem, dovolenými a prázdninami. Spíše jde o příznak „vyhoření“ části veřejnosti – včetně jisté části té, která patří k nepodvoleným. Opravdu už bude prapor dobíjeného českého státu dál držet nad fialovým bahnem jen Okamura (s Trikolórou)? 

Ta Zelenského návštěva nebyla jen tragikomická, ale v pravém smyslu havlovská: Šmírácké absurdní divadlo, které jen zvýraznilo protektorátního ducha, do něhož se stále hlouběji noří ožebračovaná, znásilňovaná, fízly a soudy pronásledovaná donedávna aktivní vlastenecká veřejnost.

Kam zmizela? Rozjela se na prázdniny? Mávla nade vším rezignovaně rukou? 

Anebo jde o „ticho před bouří“?




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky