Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vládní zlodějský, nikoli úsporný balíček: Okrádají nás ráno v poledne a večer. Z krvavého zvyšování daní si mastí kapsy vláda i Brusel. Za to nás obšťastňují pokračováním americké války, migranty, vakcínami a svými vysokými platy

Vládní zlodějský, nikoli úsporný balíček: Okrádají nás ráno v poledne a večer. Z krvavého zvyšování daní si mastí kapsy vláda i Brusel. Za to nás obšťastňují pokračováním americké války, migranty, vakcínami a svými vysokými platy

13. 7. 2023

Tisk článku

Jindřich Kulhavý komentuje projednávání dalšího razantního zvýšení daní, které uvrhne podstatnou část lidí do ještě větší bídy, aby Fialova vláda mohla platit americké válečné dobrodružství na Ukrajině ještě vyššími částkami z našich kapes než dosud

Ve Sněmovně se projednává tzv. úsporný balíček, který pseudovláda Petra Fialy a Ministerstvo financí v čele s elektrikářem Stanjurou představily. Nedejte se zmást názvem opatření majícího přinést do totálně prázdné a zadlužené státní pokladny nějaké peníze, protože nejde o nic jiného, než o další bezohledné navýšení už tak vysokých daní a další hoblování občanů České republiky.

pp

Pumpnou nás už u pump

Začněme u čerpacích stanic. Koupíte li si plnou nádrž paliva, podívejte se pozorně na účet vystavený na pokladně. Sečtete li vyčíslenou spotřební daň a DPH, přidáte odhadnutou odvedenu daň ze zisku prodejcem, zjistíte, že polovinu peněz za benzín posíláte vládě. A to nejsou ještě všechny částky, protože musíte počítat s tím, že provozovatel stanice má další náklady, které se do dalšího zisku státu promítnou a jsou v ceně paliva již schované.

Tedy odvody za zaměstnance, daně spojené s odběrem elektřiny, daň z nemovitosti – budovy pumpy, a poté samozřejmě další menší částky skryté v provozu. Špatně vedený krachující stát však hledá další zdroje a opět spotřební daň navyšuje. Ve skutečnosti by mohlo palivo stát polovinu, a to by dodavatelé byli stále v solidním zisku. Nenasytnost státní pokladny způsobuje tedy celou tu blamáž kolem vysokých cen paliv.

Nejde o zdraví, to ukázala vakcinace

Podobné je to u dalších produktů na našem trhu. Tabákové výrobky jsou ukázkou nikoliv boje proti nemocem, to by nedávná povinná vakcinace způsobující v důsledku mnoha lidem různé zdravotní problémy nesměla být tak drahou akcí a její hlavní organizátory bychom nyní viděli při trávení zbytku života ve věznicích, ale jen dalším rýžováním peněz. Kdyby šlo politikům a lékařům o lidské zdraví, neviděli bychom doktory kouřit a bylo by legalizováno používání konopných produktů majících skutečné progresivní účinky při léčbě mnoha chorob. Komedie s obrázky na krabičkách cigaret a zakazování některých náhražek jsou jen cestou k obrovskému daňovému zatížení tabákových výrobků - a opět zisku státu k prošustrování našich peněz. A to nemusíte mít zápach z kouřících trubiček všeho druhu rádi. Prostě je to závislost, a z té se peníze vytřískají nejsnáze. 

pp

Čtěte ZDE: Fialova vláda: Vědomá destrukce státu. Vazalská smlouva s USA likviduje zbytky naší suverenity. Migrační pakt věstí katastrofu. Brusel je šťasten z nejslabší vlády v naší historii. Český lev umírá. Co vše ještě sneseme?

Obdobné je to s loteriemi. Nejde o omezení utrácení za nesmysl, ale o sprostý byznys pro stát, který využívá slabosti člověka pro hru. Snížení výher o odvod státu je prostě jen zločin na lidech majících potřebu hrát či sázet. Je to zábava existující tisíciletí. I kdyby to stát zakázal, bude se sázet potají. A ano, automaty jsou zlo a past na naivky, nicméně kdyby jejich "ochranu" stát myslel vážně, může je prostě zakázat. To sázky a loterie jsou jiný druh rizika a dělit se o výhru se státní pokladnou je jednoduše další krádež. Podobné je to s pivem a alkoholem. Nejde o snížení spotřeby těchto nápojů, to by se nevyráběly. Prostě jsou jen dalším zdrojem snadných financí živících rozmařilý stát.

Ždímou nás, aby mohli utrácet

U stále se zvyšujících daní bychom mohli pokračovat. Jsou příjmem pro ministra financí, který s nimi následně lepí provoz státu. Problémem není kolik se vybere, ale spíše to, kolik se vzápětí utratí. Poslední vlády mají k vyrovnanému rozpočtu daleko. Covid se stal zlým snem pro všechny s výjimkou farmaceutických společností a šíbrů vydělávajících na tomto karnevalu hlouposti a strachu.

Ekonomický dopad šarády je tragický a u nás padá na hlavu bývalé zfanatizované vlády. Podvolila se vcelku jasně korupcí Evropské komise v čele s Leyenovou, a utratila nesmyslně obrovské sumy peněz. S tím také při obhajobě svého schodku rozpočtu a existence "úsporného balíčku" operuje Fiala. Kdyby byl už tenkrát u vlády on a Pětikoalice, měl by schodek ještě větší a házel by to asi na Sobotku či Nečase. 

pp

Čtěte ZDE: Fialova popravčí četa razantně zvyšuje daně: Tragický balíček jako další dějství vládní krádeže. Totální zdražení všeho. Pro Kyjev a americké zbrojovky peníze však jsou. Povede pětidemoliční zločin k lidovému povstání? Jak dlouho ještě?

Drancování státní pokladny ve prospěch Ukrajinců a EU

Současné hospodaření ukrajinské vlády ze Strakovky nemá s covidem téměř nic společného, přesto je rozdíl mezi příjmy a výdaji státu ještě větší. Utahují se opasky občanům, politici nadále mlaskají a mají se dobře. Náklady státu nejsou nyní totiž jen důchody a sociální dávky českým občanům, ale také přebujelý a extrémně ztrátový státní aparát se stále se zvyšujícím počtem úředníků, dotování politického neziskového sektoru, obsluha narůstajícího státního dluhu, v poslední době také drancování pokladny pod žlutomodrou záminkou podpory fašistického zřízení na Ukrajině a vydržování si cestovatelů z této země u nás.

Přidejme ještě to, kolik nás skutečně se všímvšudy stojí členství v Evropské unii. A nevěřte tomu, že se nám vrací většina peněz zpět. To by EU musela být Perpetum mobile, protože náklady tamního aparátu jsou tak astronomické, že jde o černou díru na peníze. Buďte si jistí, že nás jen tak někdo nesponzoruje. To jsou pouze mystifikace a lži. Celý ten systém dotací a ,,evropských peněz“ je jen přerozdělováním loupeží z daní, z nichž část uvízne v kapsách těch, kteří to celé vedou. A že "neodklání" málo, je notoricky známo.

pp

Čtěte ZDE: Vláda diletantů: v šoku: Šílených 271 miliard. Znechuceni jsou už všichni. Na pětikolce do propasti. Rychle vysát ty, kteří se nemohou bránit. Primitivní cíl. Bez rozumu a směru. Hlavně zelená zvěrstva Bruselu a peníze pro zbrojaře

Kdyby chtěli, šlo by to

Fialovo hýkání o Babišově vině za současný stav je tak další ukázkou neschopnosti s tím vším něco kloudného udělat. Snižovat výdaje státu ukradením části valorizace důchodům je sprostá kamufláž. A zvyšovat příjmy další krádeží v podobě nestoudného navyšování daní je prostě jen důkazem zaprodanosti vlády světovému systému, který má z prostých lidí udělat žebráky. Fiala vysílající společně s předáky stran Pětikoalice signály není v podstatě nic jiného než nejhorší předseda vlády v historii České republiky stojící v čele naprostých diletantů, které všichni nedobrovolně drasticky přeplácíme.

Co by tedy rozpočtu pomohlo? Nulová podpora ukrajinské černé díry na peníze v naprosto všech případech bez výhrady. Totální zeštíhlení státu a státních institucí včetně minimalizace počtu poslanců a zrušení Senátu. Daňový systém nepostavený na odírání českých občanů a firem, ale zaměřený na velmi ziskové zahraniční konglomeráty a finanční instituce odvádějícím zisky mimo ČR. Ukončení astronomických plateb do politického "neziskového" sektoru. Zastavení absolutní většiny dotačních programů ničících konkurenční prostředí. A skutečné všeobecné šetření (příkladem idiotského rozhazování je nedávno skončený karlovarský festival s Bartoškou v čele, financování ČT, nebo teď absurdních 50 miliónů Michelinu, které z rozpočtu ukradl opravdový pirát Bartoš). A konečně tvrdé omezení jakýchkoliv ztracených investic do EU utrácející za migraci, vakcinaci a vyzbrojování Ukrajiny, za svůj provoz a za mnoho dalších nesmyslů.

No a také by se měli sami vystavit dramatickému snižování životní úrovně občanů. Třeba, jako třešničku na dortu, ostře snížit platy všem poslancům a členům vlády, aby zjistili, jaký je život v realitě chudoby (kterou způsobili).

Pak by Fiala nemusel stát před kamerou a jako idiot a mektat dokolečka o tom, že za vše může Babiš a Putin. Jen tupci toto vše nechápou.

Ale že jich pořád ještě je….

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky