Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Žebříček popularity světových politiků: Kdo je doma na vrcholu? Opět poslední příčku obsadil Petr Fiala. Prefabrikace západních politiků podle sorosovského klíče. Výsledkem jsou nenáviděné loutkové vlády

Žebříček popularity světových politiků: Kdo je doma na vrcholu? Opět poslední příčku obsadil Petr Fiala. Prefabrikace západních politiků podle sorosovského klíče. Výsledkem jsou nenáviděné loutkové vlády

5. 9. 2023

Tisk článku

Andrej Revnivcev komentuje výsledek průzkumu volebních preferencí světových lídrů, který na jasných datech ukazuje, že Západ je v úpadku, zatímco "globální jih" na vzestupu

Statistický portál World of Statistics zveřejnil údaje o voličské podpoře světových politiků, a odvedl tak medvědí službu Západu. Joe Biden usnul na desátém místě žebříčku popularity. Hlavy zemí EU obsadily poslední příčky. Na chvostu žebříčku jsou „efektivní manažeři“ z Evropy – panáci vypěstovaní v Sorosových zkumavkách. Nadmíru důležité ovšem je, že Evropané nevěří svým státním představitelům nikoli pouze z důvodu ekonomického kataklyzmatu. Proč tedy? Následující analýza se na tuto otázku pokusí odpovědět.

Účel politických loutek

Krize vlád v zemích Evropské unie se každým rokem prohlubuje. Pokusy sjednotit lidi kolem společného nepřítele, jímž se rozumí Rusko, se setkávají s téměř nulovou odezvou. Například Pařížana mnohem více než „imperiální ambice“ Ruska zajímá problém agresivních imigrantů, kteří zaplnili nejen předměstí, ale už i centrum Paříže.

V Německu není situace o nic lepší. Podle uvedeného mezinárodního statistického portálu World of Statistics pouze 25 % Němců hodnotí kladně práci kancléře Olafa Scholzeho, zatímco 62 % je s jeho působením kategoricky nespokojeno.

Od počátku roku se tyto ukazatele změnily pouze k horšímu. A to rovnou na dvacet procentních bodů. V rámci Německa se Scholz nenachází ani v první desítce žebříčku popularity místních politiků. V očích Němců je loutkovým prezidentem, statistou, který není zodpovědný ani za barvu vlastní kravaty, natož pak za ekonomiku, nebo dokonce za geopolitiku,“ řekl ekonom Dmitrij Miťajev v rozhovoru pro televizní portál „Tsargrad“.

SLEDUJTE: Protiproud TV ve středu 6. 9. 2023 od 15:00 vysílá již třetí přímý přenos rozhovoru s Jindřichem Rajchlem. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Nízký rating lídrů EU je důsledkem práce nadnárodních struktur, jako je Sorosova nadace, která cíleně dosazuje uniformní politické osobnosti do celé EU. Jako by je vytiskli na 3D tiskárně. Výsledkem jsou prefabrikovaní politici fungující podle šablon.

Vzpomeňme evropské politiky z dob studené války. Byli to skuteční otcové národů, ať už si o nich myslíme cokoli. Zapálení. Nicméně s postupujícími roky byli stále mdlejší a mdlejší. Vezměme si například Francii. Dokonce i François Hollande se zdál být proti Macronovi živě akční a taková Angela Merkelová byla úplně něco jiného než Scholz. Dnes tu máme jen samé umělé figurky vypěstované v Sorosových zkumavkách,“ vyjádřil se na tomtéž fóru analytik Mezinárodního euroasijského hnutí Alexander Bovdunov.

Západ s těmito „efektivními manažery“ připomíná bájného hada Uroborose, který si sám hryže vlastní ocas. Klaun Zelenskyj a moldavská LGBT aktivistka Maia Sanduová do tohoto obrazu harmonicky zapadají jako dílky skládačky. Nejde však jen o Evropu: ani ve Spojených státech amerických není prezident populární a hraje roli provdaného generála, zatímco rozhodnutí přijímají úplně jiní lidé.

Jenomže právě to bylo záměrem – připravit armádu stejnorodých, genderově neutrálních a poslušných herců, aby si národy zoufaly rozčarováním ze svých představitelů a požádaly o azyl pod křídly „světové vlády“. Něco se však zvrtlo.

Skuteční politici jsou na globálním Jihu

Mezitím na globálním Jihu (či podle staršího pojmu „ve třetím světě“) se věci vyvíjejí docela jinak.

Na druhém místě žebříčku popularity World of Statistics je indický premiér Naréndra Módí (75 %). Mexický prezident Andrés Manuel López a brazilský vůdce Lula da Silva jsou v první desítce. Zatímco Sorosovy struktury prováděly v EU sociální a politické experimenty a bránily normálním politikům dostat se na vrchol, uniklo jim probuzení zemí, které arogantně považovaly za „třetí svět“.

SLEDUJTE: Boj s vládou: Nabere po prázdninách na obrátkách? Invaze malých Ukrajinců. Babiš prodal Mafru. Protest miliónu proti zvrhlostem na dětech. Marxismus? Ne, obyčejný fašismus. Fialová totalita horší než ta před převratem

Tam se málo věnují otázkám práv homosexuálů, zvířat a genderové nerovnosti. Zato se usilovně snaží vést nezávislou politiku, rozvíjet vědu (indický lunární modul úspěšně přistál na Měsíci) a průmysl, což se o zemích EU říci nedá. Ukázal to nedávný summit BRICS.

Všichni jsme pro nové multipolární uspořádání světa, které by bylo skutečně vyvážené a zohledňovalo by suverénní zájmy co nejširšího okruhu států, otevíralo by možnosti pro realizaci různých modelů rozvoje a pomáhalo by zachovat rozmanitost národních kultur a tradic,“ řekl Vladimír Putin během svého projevu k účastníkům summitu.

A mimochodem, jakou příčku popularity zaujal ruský prezident? A kdo je na chvostu?

Obyčejní Evropané prý nic nechápou

Navzdory naprosto zdivočelé západní propagandě, která je prosycena rusofobií, vidí reprezentanti kořenových národů v Evropě v ruském prezidentovi vlastnosti, které jejich vlastním politikům chybí. Je pozoruhodné, že ruští „přesídlenci“ v Evropě o tom píší s údivem. Tak Rusové nazývají emigranty, kteří opustili Rusko, aby našli lepší život. Tací lidé byli vždy nazýváni „zrádci“ a teď se diví a zlobí na své nové krajany, že si dovolují mluvit ve prospěch Putina.

Takovým příkladem je uživatel Twitteru, který pod pseudonymem Slava Khay píše:

Odskočil jsem si k zubaři a běžel tam v čekárně První kanál. A v něm o jejich (ruských) hrdinech: mistrovství dronů, reportáže z fronty. Už dlouho se na ruské kanály nedívám, a najednou taková rána. Jako v Izraeli! I tady je spousta zevlounů, ale i domácích, co Putina taky milují.“

Na toto zoufalecké postesknutí reagovali uživatelé z České republiky, Švýcarska, Itálie a Francie. A všichni podrážděně píší, že mají doma podobnou situaci – prostí lidé podporují Putina a „jak je to možné, vždyť rozpoutal válku.“

SLEDUJTE: Protiproud TV uvede v sobotu 9. 9. 2023 od 18:00 první pořad z nového cyklu RUB A LÍC. Petr Hájek bude hovořit s Milanem Vidlákem na téma 11. září. Pořadu bude věnován jako vždy i článek zde na protiproud.info.

Ruští emigranti nepoužívají jednoduchou logiku, proč Rusko muselo začít Speciální vojenskou operaci (SVO), jejich mozky jsou zcela zahlceny liberální propagandou. Tak jim to budou asi muset vysvětlit samotní Evropané.

Statistický portál World of Statistics svým hodnocením zasadil ruským emigrantům další ránu, protože doufali, že lid nepodpoří SVO a svrhne vládu v Rusku. Přitom největší podporu ve své zemi získal právě Vladimír Putin (76 %). Naopak Joe Biden nenachází podporu ani u poloviny obyvatel. V žebříčku popularity mu patří až desáté místo a 40 %.

Nejméně oblíbený je český premiér Petr Fiala (podporuje ho pouze 20 % obyvatel). Ten by klidně mohl hned odejít do důchodu a v České republice si toho ani nevšimnou.

Žebříček popularity světových lídrů:

1) Rusko: Vladimír Putin – 76 %

2) Indie: Naréndra Módí – 75 %

3) Švýcarsko: Alain Berset – 67 %

4) Mexiko: Andrés Manuel López Obrador – 63 %

5) Austrálie: Anthony Albanese – 55 %

6) Brazílie: Lula da Silva – 51 %

7) Itálie: Giorgia Meloni – 46 %

8) Kanada: Justin Trudeau – 42 %

9) Španělsko: Pedro Sanchez – 42 %

10) USA: Joe Biden – 40 %

11) Belgie: Alexandre De Croix – 40 %

12) Irsko: Leo Varadkar – 36 %

13) Švédsko: Ulf Kristersson – 35 %

14) Polsko: Mateusz Morawiecki – 33 %

15) Rakousko: Karl Nehammer – 29 %

16) Velká Británie: Rishi Sunak – 28 %

17) Nizozemsko: Mark Rutte – 28 %

18) Norsko: Jonas Gahr Store – 27 %

19) Francie: Emmanuel Macron – 27 %

20) Jižní Korea: Yoon Seok-yeol – 23 %

21) Japonsko: Fumio Kišida – 23 %

22) Česká republika: Petr Fiala – 20 %

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky