Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Hrozba sousedům: Vláda Progresívneho Slovenska. Šimečka je loutka Bruselu a Vatikánu. Fialův klon. Sorosova zničující stopa. Ekonomická a politická mafie. Prosadí se zrada nebo pud sebezáchovy?

Hrozba sousedům: Vláda Progresívneho Slovenska. Šimečka je loutka Bruselu a Vatikánu. Fialův klon. Sorosova zničující stopa. Ekonomická a politická mafie. Prosadí se zrada nebo pud sebezáchovy?

29. 9. 2023

Tisk článku

Ivan Štubňa v předvečer klíčových voleb na Slovensku vysvětluje, co jsou hlavní favoriti Bratislavské kavárny (jejich média a sponzoři) zač, a jaké z toho plyne fatální nebezpečí

Milan Vetrák, poslanec Národního shromáždění Slovenské republiky, mě ve svém článku zaujal otázkou: "Pokud nominanti Progresívneho Slovenska (PS) tunelují peníze v řádech statisíců eur v samosprávě, co můžeme očekávat, pokud se dostanou k moci na celostátní úrovni, kde půjde o miliony či dokonce miliardy eur?". M. Vetrák napsal článek v dobré víře a v očekávání, co může Slovensko čekat po volbách, pokud si strana Progresívne Slovensko uzurpuje moc.

Šimečkovci

Michal Šimečka nepochybně patří mezi politicky nevyzrálé občany Slovenska. Stal se šéfem strany PS, kterou masivně podporuje Soros. A jeho ekonomická a politická mafie. Z této líhně pochází i prozatímní prezidentka Čaputová, která bude brzy poslána na politické smetiště slovenských dějin.

Michal Šimečka může mít titulů, kolik chce. Nejsou však zárukou jeho politické zralosti ani toho, že bude jednat ve prospěch Slovenska. To, že je místopředsedou Evropského parlamentu, nesvědčí o jeho politických schopnostech, ale o jeho lokajství vůči vedení EU, jehož hlavní představitelka Ursula von der Leyen loajálně slouží USA a táhne EU do propasti. Vedení EU nemá zájem o odborně zdatné poslance, ale o roztleskávačky diktátorské politiky EU. Leyenová musí mít silné ochránce, když ji ani prokázaná korupce nesfoukla z politické funkce jako svíčku. Nitky opět vedou ke G. Sorosovi a Deep State.

SLEDUJTE: Protiproud TV v pondělí 2. 10. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelné setkání šéfredaktora Protiproudu s věrnými čtenáři a diváky - v jednom z mála necenzurovaných prostředí - nad aktuálními i obecnějšími otázkami naší doby. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Na téma Martina Šimečky, otce Michala Šimečky, napsaly Hlavné správy:

"To, co bylo donedávna považováno za konspiraci, se nakonec ukázalo jako fakt. Martin Šimečka z kontroverzního Denníku N, který označil George Sorose za svého přítele, přiznal, že americký miliardář židovského původu svými penězi ovlivnil volby na Slovensku, a pomohl tak porazit bývalého premiéra Vladimíra Mečiara."

Martin Šimečka také doznal: "Část svých peněz dává (Soros) na pomoc liberální demokracii." To znamená jediné: Ekonomicko-politický manipulátor G. Soros zasahuje do záležitostí jiných zemí, korumpuje jejich představitele nebo jim dotacemi zajišťuje vítězství ve volbách. Protože dnes je jasné, že úspěch ve volbách závisí především na tom, kolik peněz se do voleb "nalije" a pro koho. Jak smutné, pokud má osud státu záviset na straně podporované Sorosem. Šimečkové se mohou bránit, jak chtějí. Zjištění, že je kryje Soros, se nikdy nezbaví. Je to prostě fakt.

Martin Šimečka řídí kroky svého syna Michala. Schází se se Sorosem, a předává mu pokyny, co má jeho syn dělat. Napojení klanu Šimečků na ideového vůdce a donátora PS je zcela jasné. Fedor Blaščák, současný šéf Sorosovy Nadace otevřené společnosti na Slovensku (NOS), tvrdí, že Soros do ovlivňování politiky na Slovensku po roce 1989 investoval již 100 milionů dolarů. Z toho asi 70 milionů bylo prostřednictvím NOS. Zbytek tvořila podpora různých (prosorosovských) projektů a prosorosovských médií. Není těžké uhodnout, která to jsou. Že se nemýlím, pánové ze SME a Denníku N? A mimochodem... Nevadí dnes Židům na Slovensku, že Soros pomáhal s konfiskací židovského majetku za druhé světové války?

Cizí zájmy

Podívejte se na následující seriózní video, po kterém by Slováci neměli volit PS. Protože PS je zaprodaná strana. Video nabízí závěrečnou otázku: Je Lucia Plaváková, místopředsedkyně Progresivního Slovenska, členkou Sorosovy NOS, jak tvrdí jeho nový ředitel Alexander? To, že je Plaváková lesba, mi nevadí. Vadí mi, že se snaží za cizí peníze prosazovat na Slovensku cizí zájmy, stejně jako celá PS.

A ještě jednou - už ne jen tak mimochodem: Neměl by ÚOKFK prošetřit, k jakému účelu byly použity zmíněné stamiliony dolarů? A zda byl naplněn některý z paragrafů trestního zákoníku?

Na stránkách SITA: "Michal Šimečka považuje za smutné a nebezpečné, že ve slovenské politice v současnosti působí představitelé a strany, které by v roce 1968 byly schopny podepsat zvací dopisy do Moskvy a zároveň zbavit Slovensko svobody a nezávislosti."

Jde o vysloveně manipulativní text. Michal Šimečka neví, o co v roce 1968 šlo, nezná skutečné pozadí roku 1968, a vyslovuje pouze ničím nepodložené domněnky. Já však jeho výrok upravím do podoby realistického popisu událostí, o kterých by mohl něco vědět.

Považuji za smutné a nebezpečné, že ve slovenské politice jsou v současné době představitelé a strany, které v roce 2022 dokázaly realizovat podpis tzv. údajně obranné dohody DCA s USA, tedy pozvání k okupaci Slovenska armádami NATO a USA, a tím postupně zbavit Slovensko svobody a nezávislosti. Tento proces zrady Slovenska realizovala slovenská vláda, 79 poslanců slovenského parlamentu a prezident Slovenské republiky. Na rozdíl od domněnek Michala Šimečky se tyto události odehrály na Slovensku.

Politický slepec

PS a Michal Šimečka na webu SITA tvrdí, že chtějí prosadit hlasování ze zahraničí v prezidentských volbách. Michal Šimečka tvrdí, že je nespravedlivé, že taková možnost neexistuje. Poukazuje na to, že o korespondenční hlasování v předčasných parlamentních volbách požádalo rekordních 72 993 lidí, kteří chtějí rozhodnout o tom, kdo a jakým směrem povede Slovensko.

Čtěte ZDE: Na Slovensku se za týden něco stane: Zvítězí Fico? Něco ho do té doby přejede? Či zbloudilá kulka? Západ Slovensku nerozumí. Proč takový „zázrak“ nebude u nás? Ani Orbán by tady neuspěl. Velké tajemství

Michal Šimečka je pro Slovensko mimořádně nebezpečný politik. Můj názor je, že Slováci žijící trvale v zahraničí by neměli mít možnost volit. A to z jednoduchého důvodu. Neorientují se dostatečně v politické situaci, jsou manipulovatelní s možností využití Sorosových zdrojů, nežijí na Slovensku, nejsou na Slovensku přímo ekonomicky aktivní, neplatí Slovensku daně, nemají informace o skutečných potřebách Slovenska, nemohou ovlivnit politické dění tak, aby jejich hlasy přispěly k politické a ekonomické stabilitě Slovenska atd.

Zahraniční Slováci nebudou nést důsledky špatné volby. Žijí v jiných podmínkách. Ale důsledky jejich špatné volby ponese celý národ žijící na Slovensku. Jejich hlasy však mohou pokrokářům chybět a vůbec nepochybuji o tom, že Progresívne Slovensko prostřednictvím svých nastrčených lidí manipuluje občany Slovenska žijícími v zahraničí, aby se zmocnilo jejich hlasů. Zejména v České republice.

Michal Šimečka, věrný Sorosův sluha, splnil úkol svého pána, když se obrátil na maďarského ministra zahraničí Pétera Szijjártó v souvislosti s jeho výrokem, že T. Gašpar je na Slovensku stíhán, s tím, že by měl respektovat suverenitu Slovenské republiky a zdržet se výroků, které neopodstatněně zpochybňují nezávislost slovenské policie.

Szijjártó přitom uvedl i příklady z jiných zemí, v nichž napadení politici stojí v opozici vůči mezinárodnímu liberálnímu neokolonialismu, liberálnímu mainstreamu a statečně zastupují národní zájmy. Kromě toho Szijjártó přesně pojmenoval, co se děje ve světě a na Slovensku. Michal Šimečka je politický slepec, pokud to nevidí. Vždyť přímo bije do očí jeho "liberální" prosorosovská agenda, kterou se poslušně snaží naplňovat. Szijjártó prostě odkryl karty, které měly zůstat utajené. Dnes jsme v situaci, kdy o nezávislosti policie nemůže být řeč. Policie se stala politickým nástrojem mocenských cílů liberálně-progresivní mafie.

Chapadla

Na nebezpečí Sorosovy politiky zcela správně upozornil portál "Političtí vězni" v článku "Uzamčeni v Sorosových chapadlech". Cituji: "Sorosova politika je v současné době velmi důležitá: "Soros bez ostychu prozradil cíl svého úsilí v knize The Age of Fallibility. Na straně 14 uvádí: "Převedu-li svou filozofii do podoby filozofického cíle, mohu cíl definovat jako globální otevřenou společnost." V této knize se píše, že "globální otevřená společnost" je pro Sorosovy cíle důležitá. Samozřejmě, má ambice světovládce. K tomu však potřebuje "všeobecně přijímanou ideologii".

SLEDUJTE: Protiproud TV ve středu 4. 10. 2023 od 14:00 vysílá přímý přenos rozhovoru s předsedou SPD Tomiem Okamurou. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Na jiném místě říká, že otevřená společnost se rovná liberální demokracii. Kdo získal moc po volbách v roce 1998, do nichž "filantrop" investoval dvacet milionů dolarů? Dzurinda a jeho SDK. Prakticky to byli především lidé pocházející z KDH. Nástup Dzurindovy vlády znamenal tvrdý útok na média, zejména teroristické obsazení SLovenské televize. Šéfkou správní rady Sorosem financované Nadace Open Society Foundation byla svého času premiérka Iveta Radičová.

Ničení historické paměti, nastolování zničující ideologie, to je cesta ke globální společnosti, kterou si Soros vysnil. Všechny donucovací prostředky, které jsou dnes už jasně patrné, považuje za legitimní, nemá problém je financovat a ještě drze tvrdit, že bojuje proti korupci! Nejznámější a největší korupčník na světě! Martin Milan Šimečka, syn Milana Šimečky, disidenta z dob komunismu a otce europoslance Michala Šimečky, se hlásí k těmto přátelům." Konec citátu.

Co k tomu dodat? Z celé mozaiky Sorosova působení je zřejmé, že jde o člověka, který chce nastolit globální světovládu pod vedením USA založenou na neokoloniálních, liberálních či zvrhlých hodnotách, které samozřejmě žádnými hodnotami nejsou. A PS je Sorosovým tažným koněm k dosažení tohoto cíle na Slovensku. Proto Michal Šimečka a celé Progresivní Slovensko odmítá vše, co není v souladu s jejich (myšleno Sorosovým) viděním světa.

Soros se netají svou špinavou prací. Zkorumpovanou morálku vystihují jeho slova: "Vše, co rozděluje lidi a ničí morální hodnoty národa, je správné. Pak je tato země moje".

Pokrokáři mají volební program, jehož některá ustanovení jsou i v rozporu s ústavou. Nepřipouštějí žádnou jinou debatu, žádný jiný názor. Jen jejich názory a výroky jsou "jediné správné". Všichni ostatní s jiným názorem jsou "nepřátelé státu".

Je to pro Slovensko nebezpečná strana, která bude v případě volebního úspěchu ještě horší než mafiánský dvojspolek dosavadní Matovičovy a Hegerovy vlády.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky