Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Velká proměna: Nadvláda USA nad zbytkem světa končí. Západ už ví, že Rusko nelze dobýt. Amerika spojence kdykoli zradí. Nezávislost je podmínkou nepodvolení. Proto se všichni hrnou do BRICS. Noc nepřijde. Na východě svítá

Velká proměna: Nadvláda USA nad zbytkem světa končí. Západ už ví, že Rusko nelze dobýt. Amerika spojence kdykoli zradí. Nezávislost je podmínkou nepodvolení. Proto se všichni hrnou do BRICS. Noc nepřijde. Na východě svítá

20. 10. 2023

Tisk článku

Milan Novický komentuje názory na změnu paradigmatu současného světa vyřčené Andrejem Bezrukovem, ruským zpravodajským důstojníkem, který pracoval 12 let ve Spojených státech, z nichž pramení optimismus a důvěra v budoucnost, kterou v sebevražedně rozháraném a destruktivním Západě neslyšíme

Budoucnost světa závisí na každém z nás. Na Západě probíhá destabilizace a úpadek. Jeho cyklus technologické nadvlády se chýlí ke konci. Západní společnost mravně i hospodářsky zahnívá, musí být přebudována, jenže nadále žije podle starých kánonů.

Asie roste velmi rychle. Tam existuje však jiný typ destabilizace. Sice - na rozdíl od Západu - rychle stoupá a bohatne střední třída. Společnost je sice velmi dynamická, ale také vykazuje znaky destabilizace.

Za dvacet let proměněný svět nepoznáme. Rusko v něm má obrovský potenciál. Přesto je jednou z nejzranitelnějších mocností, možná dokonce tou nejzranitelnější. Má obrovské území s obrovskými zdroji. Dobýt Rusko je velmi obtížné, prakticky nemožné. Lze to pouze za cenu vyvraždění zbytku světa.

SLEDUJTE: Protiproud TV v pondělí 23. 10. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu další pravidelné setkání šéfredaktora Protiproudu s věrnými čtenáři a diváky. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Jsme největším producentem potravin a energie. Není možné nás jednoduše obklíčit a rozdrtit z jakékoli strany. Díváme se na tři oceány. Pokud se v zemi podaří udržet vnitřní stabilitu a pořádek, bude vše v pořádku. Jistě, bude to ještě těžké období a bude trvat 15-20 let. Velmi neklidné období, velmi stresující pro celý svět. 

Slabým článkem už dlouho není Rusko, ale arabský východ a jižní Eurasie. Ruská federace se již nachází v aktivní fázi vývoje, jen výsledky ještě nejsou pro vnější pozorovatele tak zjevné. Naštěstí jsme už pochopili, že musíme sami vytvářet technologie a rozvíjet je. Musíme začít s daleko rozsáhlejšími investicemi do vědy. Teprve z vědeckých objevů vzniknou nové technologie. Potřebujeme novou industrializaci.

To je nyní nemožné. Dnes ještě musíme jednat na základě dlouhodobého strategického plánování, které bude zahrnovat i soukromé podnikání. To znamená, že stát poskytne určitý směr, zdroje a technologické základy a soukromé podnikání to dožene.

Současně platí, že státní kontrola není nutná ve všech oblastech. Je třeba zajistit technologickou suverenitu. Nikdo nás už nesmí dostat do situace, kdy země nemá něco, co potřebujeme. Buď si to vyrobíme sami, nebo to vyrobí naši přátelé, na které je skutečně možné se spolehnout. Tím definitivně není Západ.

Problémem Západu je nyní zničení střední třídy v důsledku přesunu výroby do asijských zemí. Mladí lidé nevidí žádné perspektivy. Jsou připraveni vyjít do ulic a protestovat. Až se to skutečně stane, otřesou systémem.

Jednou z možností, jak ve stále napjatější mezinárodní situaci ochránit alespoň své peníze před loupeživými nájezdy fialové pětikolky, inflací a "vševidoucím zrakem" Velkého bratra - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu - je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).
Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost s námi využili (budiž jim velký dík!), mnozí o ní ale stále nevědí. Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali a pochopí. Braňme se! Nedejme jim nic zadarmo!

pp

Čtěte ZDE: Zlatá horečka v Protiproudu: Občanská sebeobrana proti fialovým loupežníkům. Markéta Šichtařová a spol. Jak spořit ve zlatě? Jak přelstít Velkého bratra? Hlavní je bezpečí: 5 tun falše. Pomozme sobě i svobodě slova! Nedejme se!

Před Speciální vojenskou operací se naše armáda připravovala na obrannou válku. Během ní se však dokázala přebudovat, přizpůsobit novému typu vnucené války a nakonec získat převahu. Ukrajinská armáda již válku prohrála - nejen kvůli obrovským ztrátám. A Západ ztratil svou vojenskou převahu: vyčerpává své rezervy, v žádném typu zbraní už nemá zásadní výhodu. Spojené státy vybledly.

V Evropě jsou lidé, kteří chápou, že je Spojené státy kdykoli zradí. Ale je pro ně těžké o tom mluvit, protože okamžitě budou obviněni z proruskosti a podkopávání základů systému. Spojené státy se začínají přesouvat z Evropy do Asie, centrum politiky se rovněž přesouvá tam. Jsou tam velké konflikty, velké výzvy. Spojené státy formálně trvají na konání voleb na Ukrajině, protože to, čemu se stále ještě setrvačností říká volby, je klíčový prvek americké kultury. Proto i Zelenského, o němž se domnívají, že má stále podporu veřejnosti, je třeba elitám pěkně prodat.

Jsou v kleštích: Přiznání porážky USA na Ukrajině znamená ztrátu jejich investic. Pořád ještě doufají, že za půjčky poskytnuté Kyjevu na válku dostanou zpět reálná aktiva. Jenže pokud z Ukrajiny nic nezbude, nebude co brát.

Mnoho zemí vyjadřuje přání stát se členy BRICS+. Vědí, že se musí sdružit do dostatečně silné skupiny, aby mohly hájit vlastní zájmy na globální úrovni a vzdorovat násilně sjednocenému Západu.

BRICS je jiný systém vztahů mezi zeměmi. V něm mají všichni partneři stejná práva. Mechanismy vzájemného působení se teprve zdokonalují, ale všichni si uvědomují, že je třeba je dobudovat, aby se neopakoval cyklus nadvlády některých států nad jinými.

Svět se brzy zásadně promění. Je skvělé, že o budoucnosti Ruska dnes rozhodujeme sami. Vědí to i státy, které se vymaňují ze Západní nadvlády.

Pokud se spojíme, je budoucnost naše.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky