Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Fialová drzost a lhaní bez hranic: Čeká nás další elektrický šok. Vyrábíme levně, ale kupujeme draze, aby bylo na solární barony. Zelené lži už nevěří ani její iniciátoři Němci. Zlatý komunisti? Možná na tom něco bude

Fialová drzost a lhaní bez hranic: Čeká nás další "elektrický šok". Vyrábíme levně, ale kupujeme draze, aby bylo na solární barony. Zelené lži už nevěří ani její iniciátoři Němci. Zlatý komunisti? Možná na tom něco bude

2. 11. 2023

Tisk článku

Jindřich Kulhavý v souvislosti s ohlášeným dalším šokovým zdražováním elektřiny se obává, že uvězněni v rukách všehoschopných neschopných politiků nedopadneme dobře, pokud se včas masově neprobudíme a neřekneme jim své jasné a zcela nekompromisní DOST!

Hladinu veřejného dění rozbouřilo doporučení Energetického regulačního úřadu (ERA) zvýšit cenu energií od příštího roku až o 70%. Už tak jedny z nejvyšších cen v Evropě by se tak dostaly bezkonkurenčně na první místo, což by znamenalo, že sice vyrábíme elektřinu nejlevněji, ale zároveň ji nejdráže jakožto spotřebitelé nakupujeme.

Zamyslíte-li se nad tím, pak by to znamenalo, že se na nás přiživují jak obchodníci, tak i správci cest, kterými se k nám elektřina dostává. Přiživují je ale příliš mírné slovo, ve skutečnosti nás sdírají z kůže. Protože se necháme.

Fiala je jednička: v drzosti vůči Čechům

Petr Fiala kontroval s tím, že v důsledku všech okolností výsledné navýšení nebude 70 %, ale půjde  prý o jednotky procent. Tento zločinec na postu předsedy vlády žije už dlouho mimo realitu a každé jeho slovo je lež. Je pro jeho zájmy zjevně důležitější cestovat vlakem do Kyjeva, později letět do Izraele či nově se toulat po Africe, než začít řešit dramatickou situaci decimovaných občanů tady u nás.

Pokles životní úrovně je již hrozivý, ukrajinizace společnosti z našich peněz dále pokračuje, arogantní politici, a především političky, ukazují národu, že je tento vůbec nezajímá. Prostě si vytyčili cíl, kterým je udržet se u koryta za každou cenu, plnit zahraniční příkazy vedoucí k totálnímu propadu české ekonomiky a ke ztrátě zbytků svrchovanosti země.

Místo skutečně zásadních rozhodnutí ochraňujících české občany před pirátským jednáním nadnárodních koncernů a celé EU hledají už jen způsob, jak zmanipulovat další volby, třeba i osvědčeným podvodem v podobě korespondenčního hlasování.

Jednou z možností, jak ve stále napjatější ekonomické i mezinárodní situaci ochránit alespoň své peníze před loupeživými nájezdy fialové pětikolky, inflací a "vševidoucím zrakem" Velkého bratra - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu - je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).
Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost s námi využili (budiž jim velký dík!), mnozí o ní ale stále nevědí. Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali, a pochopí. Braňme se! Nedejme jim nic zadarmo!

pp

Čtěte ZDE: Zlatá horečka v Protiproudu: Občanská sebeobrana proti fialovým loupežníkům. Markéta Šichtařová a spol. Jak spořit ve zlatě? Jak přelstít Velkého bratra? Hlavní je bezpečí: 5 tun falše. Pomozme sobě i svobodě slova! Nedejme se!

Fialový úspěch: Kopec nám Němci asi nechají

V blízkosti Plzně měl Volkswagen stavět Gigafactory - montovnu baterií do elektroaut. Přestože už déle bylo jasné, že zájem o tato vozidla klesá k nule a bez státních dotací si je kupují jenom snílci (nebo firmy vydělávající na prokazování oddanosti bruselskému gríndýlu). To vede k zavírání výroben elektromobilů v Německu, a to hlásí jak Mercedes, tak i VW, a zájem padá i u BMW.

Přesto fialová vláda do poslední chvíle prý ,,věřila“, že se jí podaří tuto zbytečnou továrnu k nám umístit. Sice by údajně vzniklo 3500 nových pracovních míst, ale jak víme, výrobní procesy u baterií nejsou zrovna eko a navíc se počítalo, že by se montovna zásobovala tím, co by se za dramatických škod na životním prostředí vytěžilo v Krušných horách.

Útěchou tak může alespoň být, že nám tedy zatím kopec předurčený k odtěžení asi zůstane, jakkoli Leyenová tlačí na pilu a stále sní o konci spalovacích motorů. Ránu jí v tom zasadili opět Rusové, kteří objevili obrovské ložisko kvalitní ropy a plynu zajišťující zásobování světa těmito relativně levnými komoditami na dalších 300 let.

Green Deal se tak stále více jeví být jen jako obrovský byznys pro vyvolené, ale hlavně i podvod a způsob, jak nás okrádat současně na více frontách. A když už jsme u Gigafactory, tak ji VW buď nebude stavět vůbec, nebo výrobu posune tam, kde to bude pro něj nejvýhodnější. U nás to nebude. I to je další ,,úspěch“ Fialovy vlády.

Fialová nikoli zelená energie

Zmínili jsme se o děsivých cenách elektřiny za časů Green Dealu. Jejich podstatnou částí je dotace "zelených" zdrojů (další podvod století kmotrů Bursíka a Topolánka). Tím, že elektřinu odebíráte a za odběry platíte, odesíláte solidní částku na podporu solárních baronů a provozovatelů dalších zdrojů tzv. zelené energie. Přestože můžeme polemizovat o účinnosti větrníků či solárních elektráren, argumentovat o vysloveně anti-ekologickém přínosu těchto zařízení, přesto dál platíme za jejich zřizování a dotování. Stáváme se tak sponzory vládního rozhodnutí, že je zelená energie tak cool a nutně ji potřebujeme.

Jde o další složku z těch, ze kterých se skládá konečná výše státem diktované ceny jinak v ostatních typech elektráren levně vyráběné energie. Šílené rozhodnutí. Obnovitelné zdroje lze možná ještě tak chápat v Norsku, kde má řada vodních elektráren smysl, podobně jako v Rakousku. Solární panely lze zase ještě pochopit v zemích, kde svítí většinu roku sluníčko, nebo (s daleko větším "ale") větrné elektrárny v blízkosti moře.

V našich podmínkách jde o absurdní představu a žádné plány vlády nezmění skutečnost, že umístění České republiky ve středu Evropy moc ,,udržitelným“ zdrojům energie nepřeje. Kdyby se přestaly povinně dotovat rabováním našich kapes, jejich provozovatelé by rychle zkrachovali.

SLEDUJTE: Protiproud TV v pátek 3. 11. 2023 od 18:00 uvede na přání mnoha diváků další rozhovor s expertem na zlato Robertem Vláškem. Tentokrát v rámci cyklu Rub a líc především na velmi aktuální téma důchodů, penzijních fondů (a dalších metod jak nás okrást o zbytky peněz) - a hlavně jak se těmto státním podvodům účinně bránit.

Pořadu bude jako obvykle věnován článek zde na protiproud.info.

Soumrak houstne

I přes obvyklé Fialovy sliby nás tak bezpochyby čeká od Nového roku další cenový šok, protože dojde k dalšímu razantnímu nárůstu cen elektřiny (a zčásti i plynu). Opakovaná otázka zní: Jak dlouho si necháme touto vládou ještě otravovat život? Zatím nedělá vůbec nic proto, aby se tu žilo aspoň tak dobře, jako za komunistů. Opravdu jsem to napsal?

Pravdou zůstává, že neustálá ztráta jistot pokračuje a vezmeme - li v potaz vše, co se nyní nedaří, musíme konstatovat, že i přes tehdejší železnou oponu a relativně tvrdou politickou linii vůči odpůrcům režimu si tenkrát naši lidé mohli být jisti základními sociálními jistotami.

Většinou asi nechceme návrat do té doby (ono to už ani není možné, pokud se rozhlédneme po našem okolí). Stejně tak ale většinou nechceme žít v této. Prošustrovali nám naději vloženou do změn po roce 1989. A sestupná kvalita našich politických elit ukazuje k temným zítřkům.

Výsledkem je Fiala jako premiér, Pekarová Adamová v čele Sněmovny a jejich neuvěřitelná mediální prolhanost. A pak také samozřejmě to, že jsme se stali odpadem Evropy.

Ještě není tma, ale stmívá se.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky